Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy jestem całkowitym nieudacznikiem? |
1 . Mam 22 lata jestem kobietą. 2 . Skończyłam technikum hotelarskie z samymi dwòjami z przedmiotów ogólnokształcących i dostatecznych z przedmiotów zawodowych 3 . Zdałam praktyczny egzamin na prawo jazdy dopiero za 10 razem 4 . Byłam pomocą nauczyciela w przedszkolu ale tylko przez kilka miesięcy i zostałam zwolniona 5 . Obecnie jestem bezrobotna i siedzę na utrzymaniu rodziców . Bardzo ciężko znaleźć mi prace 6 . Nie mam matury ani egzaminu zawodowego i nie jestem w stanie tego zdać 7 . Mam tylko 158 cm wzrostu i przy tym ważę 55 kg. Wydaje mi się że tak 2 kg to więc i mogłabym już mówić że jestem gruba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy jestem całkowitym nieudacznikiem? |
...całkowitym to pewnie nie, ale czy na pewno wystarczająco się starasz, żeby taką nie być..? 22 lata daje ci jeszcze wystarczająco dużo czasu by skorygować swoją sytuację. rudy błazen z druhem
|
|
paplik postarał się i skorygował swoją sytuację: - kiedyś był ministrantem, dzisiaj stał się antypolską kvrvą dla kasy.
|
|
nieboiziemia ...nie zadawaj się POd żadnym POzorem ze ślepymi ch..... jak ten POwyżej... rudy błazen z druhem
|
|
Niech żyje Polak nieskażony przez rożne postępackie zabobony … Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...no i unikaj katolstwa jak ognia, wówczas przynajmniej będziesz mogła liczyć na jakieś zbawienie... rudy błazen z druhem
|
|
powinnaś tak jak czopki PiSdowskie i lokalni faszyści wisieć na zasiłkach i PiSda. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziuta krasnaja blać \"czopki pisdowskie i faszyści\"? Jakoś żadna lewacka kvrva z poyebami i tobą włącznie, nie odmawia owych zasiłków? Pierwsi do pobierania.
|
|
Chwaliłeś się tutaj krasnaja blać tym że, podatki płacisz na Słowacji? Powinieneś więc krasnaja mordo spierdalać tam, i niech ci Słowacja wypłaca 500-plusy. A nie u nas łapy wyciągać.
|
|
Spróbuj dowiedzieć się, co lubisz. Polecam przeczytać artykuł o tym, jak zmieniają się nasze poglądy, pragnienia i potrzeby. I to jest w porządku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |