Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No i coż, że rakieta ruska? |
No i coż, że rakieta ruska nie trafiła w tfuska? Ubolewam, że nie spadła na łeb paplakowi. Może następnej się uda? Mnie zastanawia i szokuje coś innego... Pomijam tutaj aż dwa błędy ortograficzne w jednym słowie, bo po prostu tego tweeta pisał jakiś <bardzo wykształcony> członek zespołu po-wskich trolli a tweet został szybko usunięty. Naprawdę! To jest okropne i straszne obserwować całkowity, i degenerujący upadek D. Tfuska. I straszne jest też to, że od wielu miesięcy zwraca się on do swoich wyborców coraz bardziej rynsztokowym językiem, który najwidoczniej - może tak mu wyszło z wewnętrznych badań swojego elektoratu? - dociera do PO-wskich fanatyków i jest przez nich po prostu rozumiany. To jest naprawdę jeszcze okropniejsze niż same jego słowa. Jeżeli ja jako wahający się zwolennik PiS usłyszałbym z ust liderów tej partii taki koszmarny i rynsztokowy język, to proszę mi uwierzyć, że wolałbym w ogóle nie głosować niż oddać swój głos na takie prymitywy. A do tego - co jest oczywiste - odsunąłbym się od każdego, kto deklarowałby swój na nich głos. Tyle tylko, że takim językiem naprawdę operują przeciwnicy obecnego rządu. Te słynne lemparciane <wypier...lać> czy też graficzny znak <***** ***>, to tylko przykłady. Może więc takim językiem faktycznie D. Tusk zbliża się do swojego i swoich wyborców poziomu? I może z takiego dennego poziomu D. Tusk i jego wyborcy oceniają innych, czyli po prostu tych innych \"mierzą swoją miarą\"? Dla mnie jest to nie do przyjęcia i sądzę, że dla wielu moich rodaków również. Mam też nadzieję, że wśród zniesmaczonych takimi wypowiedziami D. Tuska jest choć trochę jego zwolenników i w końcu zaczną oni powoli odwracać się od niego. No bo jeżeli ich lider zwraca się do nich takim rynsztokowym językiem to uważa, że tylko taki język jest w stanie do nich dotrzeć... a to powinno być przez nich uznane za lekceważące i pogardliwe ........... Tak, że tegies ........ -------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No i coż, że rakieta ruska? |
Nie ma sensu włączać się w spór zastępczy… Nie jesteśmy skazani na wegetację ze zmowy EuroWariatów z EuroSodomy z Bandą Czworga. Bo to oni uczestniczą we budowie Wielkiego Resetu! Nie jesteśmy skazani na socjalistyczną PiS z Waszyngtonem Ani komunistyczno-różową PO i Berlin i z aferami Brukseli i ani z propagatorami LPG+ 53 (pci, bo nie płci przecież) Mamy przecież polską drogę – Konfederację Wolność i Niepodległość Konfederacja proponuje - #OddamyPolskęPolakom! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Mamy w Polsce władzę, która promuje bicie dzieci i równocześnie chce kary śmierci dla tych, którzy biją dzieci. Ten paradoks mówi wiele o ich mentalności Od kilku lat żyjemy w państwie, gdzie władza promuje przemoc — stwierdził, po czym nawiązał do wypowiedzi polityków o \\\"klapsach\\\" jako metodzie wychowawczej. Piekło dzieci rodzi się na skrzyżowaniu patologicznej rodziny i patologicznej władzy. Czy zrobiliście cokolwiek, żeby takich tragedii nie było? Czy PiS zdaje sobie sprawę, że zadaniem państwa jest tak działać, aby takich sytuacji było jak najmniej? rudy błazen z druhem
|
|
@paplik - zacznij leczenie albo zmień lekarza Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
wąski, Kiedy ty się zorientujesz. że paplakom nie pomoże żadne leczenie, no chyba, że w dole z wapnem gaszonym czyli wodorotlenkiem wapnia, ewentualnie napalm .... Tak, że tegies ....... ---------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wąski @Lobo - katolikowi nie wypada stosować metod żydokomunistów. Polacy Niezłomni powinni przejąć władzę i przedstawić przed sądem zarzuty. Bo póki rządzi Banda Czworga i Niemcy pozyskują spośród sędziów folksdojczy to trudno o cywilizowany ład w Polsce i na terenie wymierającej Europy. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Patologia katozjebów dla normalnego człowiek jeszcze się do niedawna nie mieściła w głowie. Tak powszechna, nawet jak te dwa debile nawet się już nie kryją ze swoją głupawką. Te PiSiesyny oddają i godzą się nawet na gwałty pedofiliskie przez klechy do których się modlą ( bo napewno nie do Boga) własnych dzieci a co dopiero na lanie to cywilizacja zdegenerowana przez kościół i PiSiwską sitwę a zaczęło się gdy starzec po śmieci brata do której się osobiście przyczynił stworzył sektę smoleńska. Oby dogorywał straty ch….. w bólu ale świadomy zła jakie uczynił wszystkim Polakom prowadząc moskiewską politykę w XXI wieku.
|
|
Widzisz wąski, ja dla kutabasa mówiłem, że nadaje się on tylko na przemielenie na karmę dla psów, a ten gostek zamiast wleźć gdzieś w kąt i wywstydzić się za siebie i za tfuska, dalej udaje głupa, choć z jego postów jasno wynika, że nie musi ........ Tak, że tegies .......... --------------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wąski @Lobo - katolikowi nie wypada stosować metod żydokomunistów Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Ja rozumiem - nadstaw drugi policzek, jak cię paplaki trzepną to kopytami się nakryjesz .... Tak, że tegies ........ to już mamy opanowane ...... --------------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Lobuś ;). Ja ciebie tez „aj love ju”. ;) Nawet nie nie masz pojęcia jak cieszy że ten okaleczony mózg i ten tego po wizytacji klechy z posługą jeszcze na te fakty reaguje :) Super czekam z ripostą. Pa! tymczasem… Żeby tylko policzek … ale własne dziecko oddać w łapy degeneratów i dewiantów ! Nie do pomyślenia. :( Ten kult Boga jest naprawdę wszechmocny u takich Azteków wyrywano serce a tu w ofierze własne dzieci i kapłani. Jest moc.
|
|
kutabas, Ależ ja ciebie mam głęboko tam, gdzie murzynowi słońce nie dochodzi (albo gdzie możesz pana majstra pocałować), nie jesteś mi partnerem do dyskusji miernoto. Gdyby nie żydokomuna to byś pasał krowy lub świnie w majątku mych dziadków. Ić stont, nie mencz sie .......... ------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Tak sobie miernoto tłumacz ;) grunt ze reagujesz ***** smoleńska I dlaczego zawołujesz do swego katabasa ? Umów się ba pomszalną schadzkę w alkowie na plebanii i wio. Mówisz dziadków majtku ;) marzyciel a co dziadki wyrżnęli poprzedników ? Czy majątek był w carskiej Rosji i dziadek bolszewik zajął i j.w?
|
|
Patrząc na kwestię tej rakiety z drugiej strony okazuje się, że milczenie o tym incydencie przez kilka miesięcy to może być niegłupia taktyka naszych wojskowych i jednoczesne wkurzanie kacapstwa ignorując ich tak ja Ja na ten przykład ignoruję paplaków Tak że tegies ........ ------------------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pamiętaj, że milczenie w przypadku takich incydentów może mieć różne powody, takie jak utrzymanie bezpieczeństwa operacyjnego, ochrona poufności, czy skomplikowane relacje <a href=\"https://wordle2.io/\">wordle</a> międzynarodowe. Jednak równie ważne jest, aby uwzględniać zasady przejrzystości i informowania społeczeństwa, szczególnie w kwestiach dotyczących bezpieczeństwa narodowego.
|
|
Ważne jest również, aby być świadomym i szanować różnice kulturowe i polityczne między narodami, unikając języka, który może być postrzegany jako obraźliwy lub wordle dyskryminujący. Zachowanie otwartego dialogu może pomóc w zrozumieniu różnych perspektyw i budowaniu konstruktywnych relacji międzynarodowych.
|
|
towarzyszko lobo, już wróciłaś ze szkolenia w Moskwie? Jak tam wykłądy ruskiego szpiega Maciorowicza? Ciekawe były? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |