Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Miasto ma działki nie dla byle kogo" |
SZAMAC ---> no i masz odpowiedź (poczytaj resztę wypowiedzi w tym temacie ). Brak szacunku to ty reprezentujesz. A co ty ministrem chcesz być. Jeszcze raz przemyśl o czym piszesz. Ogłoszenie to jest oferta nie chcesz nie idziesz. Co do szacunku ma tutaj stawka 30zł?? "oto one: poszukuję dwóch osób do jednodniowej pracy ,rozwiezienie czarnoziemu na dzialce, taczka 30zł. osoba ." SZAMAC --> zadzwoń dopytaj może to stawka za godz. Jak za godzine to by ci pewnie pasowało CO ???? buhehehehehehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Miasto ma działki nie dla byle kogo" |
nie no brawo panowie, patrze ze szacunku dla innych ludzi to wam brakuje i wrzucacie wszystkich do jednego worka. powiedzcie mi czemu na zachodzie szanuje sie smieciarzy, ludzi oczyszczajacych miasto, sadzacych kwiaty, a w polsce nie ? sa gorsi ? a jak tak to dlaczego ? peter to zalezy jak sie ludzi szanuje i samego siebie, nie dalbym mniej takiemu czlowiekowi dniowki za 8h pracy jak 50zl, wiesz dlaczego ? bo jak bym sie znalazl w takiej ciezkiej sytuacji zze bylbym zmuszony taczka napierd.... to mniej bym nichcial dostawac za dobrze wykonana i ciezka prace. B4LIK no wlasnbie sa ludzie ktorzy maja ciezka sytuacje i mozna to wykorzystac, tak ? nie no super, tak dalej. o takim szacunku mowilem ! pozdrawiam
|
|
zapytaj Szamac jeszcze jaka jest ta działka ??Może roboty jest na 15min. i dla tego taka płaca. Jaka praca taka płaca. buhehehehe
|
|
Na ulicy poznańskiej Zbych
|
|
30 zl za wywiezienie JEDNEJ taczki! to wcale nie tak malo hehehe
|
|
Oj bartuś, :)))) "kora" wbić we frajerstwo i wszystkie organy ścigania
|
|
ptysiu ja Cie nie wyzywam od głópków TROLU jeden, ale skoro już poruszyłeś ten wątek to z przykrością stwierdzam że twoją głópotę potwierdzasz w każdym napisanym poście, nie w spominając baneru który masz ustawiony ;)
|
|
18. Re: POLACY szamac. 03-04-06 21:25 sajan, tak tak. k69, to powiedz w jaki sposob sie w polsce dorobic ? tylko daj mi jakis przyklad, jak mozna sie dorobic i dalej byc soba, czlowiekiem poprostu...to nie jest mozliwe!!! NO STARY NO TO JUŻ WIEM DLACZEGO MASZ TAKIE PODEJŚCIE ŻE ZA 30 ZŁ NIE IDZIESZ DO PRACY. BO PRZECIEŻ W POLSCE NIE MOŻNA SIĘ DOROBIĆ . OCZYWIŚCIE WEDŁUG CIEBIE.
|
|
Jak myślicie. na starym miejscu manhatanu ( łomżyńskiego przy nowogrodzkiej ) jest tyle miejsca ktore można by zagospodarować. Może super market to trochę tandetny pomysł ale od kilku lat pole to stoi puste. Podajcie swoje przykłady! Może urząd miasta przeczyta te posty :) Tylko proszę o poważne propozycje ... Łomża nie jest atrakcyjnym miastem.... trzeba tu czegoś dodać...
|
|
Bardzo przepraszam że nie założyłem tematu w już istniejącym. wybaczcie. a co macmarca to właśnie o nią mi chodziło:P.....dzięki bardzo Zbych
|
|
WINNI SIĘ TŁUMACZĄ POST DO KASACJI.
|
|
Tak myślałem - domyśliłem się po słowach :D:D Z resztą, niedawno sam jej szukałem :) Zbych
|
|
A ja w domu-chora. I gdzie tu sprawiedliwość? Zamiast podziwiać kwiatki i pławić się w słoneczku ...pogrążona jestem w ...bólu:( Pozdrawiam. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
IST wprowadza telewizje w sieci, aktualnie sa dwa kanaly (TVP1 i TVN) Zbych
|
|
bedzie 6 lub 7 programow ale sa tez programy do ogladania na kompie na allegro mozna kupic sam kiedys mialem takie programy ale nie uzywalem. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
z tym 500 to troche przesadzacie ja tam bylem i bylo ze 15o tylko ale i tak bylo zajebiscie :D:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |