Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO GORSZE -SWINSKA GRYPA CZY SZCZEPIONKA !!! |
Ptysiu91- to bardzo dobry apel !!! bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO GORSZE -SWINSKA GRYPA CZY SZCZEPIONKA !!! |
czlkowieku jak wyzej ktos napisal ze 100 pkt na t.elektroniczne chlopie o malo a ty chcesz z 60 sie dostac?? chlopie nawet jezeli jakims cudem by ci sie udalo to daje ci jakies 2 miechy w tej szkole tyle a mechaniaka osobiscie nie pozdrawiam bo pani dyrektor to szatan :P:P
|
|
okolo 100 ptk trzeba miec aby dostac sie do tech, ponizej to tylko LO i zawodowy
|
|
Wspierajmy naszego Sponsora.... I smaczniej i weselej ...
|
|
siemka nie wiecie moze czy w Nowogrodzie bedzie moze majowka? wie ktos cos wiecej na ten temat? prosze o jakies informacje z gory dziekuje:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
loko,wlasnie o takim podejsciu mowie jak ty reprezentujesz :D brak szacunku.
|
|
a ja tam nie oszczędzam. Leję z reguły Absolut lub Finlandię !! Skandynawowie znaja sie na tych paliwach najlepiej. Wychodzi trochę drożej, ale słyszałem, że mniejsze zużycie silnika (następnego ranka też jest dzień).
|
|
Majówka w nowogrodzie bedzie pod koniec maja :D Zbych
|
|
trzeba zacząc kupywa te czerwone tez są nawet dobre
|
|
SZAMAC ---> od czegoś musisz zacząć . Całe życie na garnuchu u matki nie będziesz. Początki są trude . Zaczniesz od taczki zakończysz na samochodzie samowyładowczym np."KAMAZ"hehe. I będziesz zarobiony chłopie. Na początku nie ma lekko pamiętaj "Panie Szacunek"
|
|
hurtownia błysk na przeciwko bramy wjazdowej browaru łomza . poznańska. W łomży nie ma browarów tylko 1 browar
|
|
czemu pod koniec ?
|
|
Ciekawe ale jak obserwoje na meczach to na trybunach cala masa dzieciakow i ludzi starszych je wpier....! Teraz to na wszytsko trzeba uwazac!
|
|
zaraz zaraz a moze jeszcze raz przeczytamy ogloszenie - napisane jest w nim, ze taczka 30 zl/osoba czyli z tego wynika, ze 1 taczka=30 PLN, 2xtaczka=60 PLN itd, po 4 taczkach masz juz calkiem calkiem dniowke...wiec o co chodzi??!! bagrmosen
|
|
meloman6 a włąśnie ze nie Zbych
|
|
Spiero pomyliles realia jesli chodzi o ucieczke do rzeki hehe, a co ja chce od J ?? to samo co od Bialegostoku nic i niech oni nie chca nic ode mnie... Zbych
|
|
Spotkalem dzisaij gościa na myjni w BP i miał juz tablice z gwiazdkami. Zarejestrował wczoraj. Blachy ma obie z gwiazdkai, ale nalepka na przedniej szybiej jest z flaga Polski:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Dla twojej wiadomości tacy ludzie nie są gorsi i napewno nie można ich wykożystywać, zajmują się może nie koniecznie tym co lubią robić ale z czegoś trzeba wyżyć więc pełny szacunek dla nich. To jest indywidualna decyzja kto co chce robić i za ile. Być może loco ma racje, że roboty nie jest za wiele i dlatego taka stawka. Równie dobrze może iść 1 osoba i wtedy zarobi 60zł to tylko kwestia dogadania z właścicielem działki.
|
|
Imperial na Nowogrodzkiej, Chełchowski w Kupiskach, Retmark na Przykoszarowej .
|
|
Kiler - miałeś paragon ? Trzeba było zwrócić do sklepu. Każdy szanujący się łomżyniak pestek wspierających BIAŁOSTOCKĄ Jagiellonię NIE KUPI i myślę, że na tym należałoby skończyć tą dyskusję. KUPUJĄC PRODUKTY BROWARU ŁOMŻA WSPIERASZ ŁOMŻYŃSKI KLUB SPORTOWY !!! bagrmosen
|
|
Ptysiu80 śmiechu warte oddawać pestki które kosztowały 1zł ;-)) Zbych
|
|
Lionel Richie - All Night Long ja to polecam
|
|
teraz zamiast pestek łupcie Fistaszki :) bagrmosen
|
|
ciastek jaki ty obeznany... =P z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Małe beczułki i oprzyrządowanie do nich za kaucją można załatwić na browarze. ( mam na myśli schładzarkę ) coś takiego ludzie tam biorą na wesela.
|
|
fanka bocianka: biora na wesela jeśli maja znajomości... juz od prawie roku osoba postronna nie moze takich rzeczy "załatwić" :P Zbych
|
|
podniecili sie awansem ze wejda do 2 ligi a tu moze wyjsc z tej 2 ligi lipa. A pelikan Lowicz rece zaciera i sie smieje ze ma coraz blizej do 2 ligi eh ta lomza zawsze na koniec musi cos spartaczyc.
|
|
SN4P wiesz co zwsze jestem wierny naszemu zespołowi czy wygrywaja czy też remisują czy też przegrywają piłka to piłka i gra sie do ostaniego gwizdka ale mecze wyjazdowe też powinni wygrywać. Ja nie sieję zametu tylko dmucham na zimne. Nasz ŁKS to nasza duma i tak juz powoli nas zaczynaja kojarzyc w Polsce. Często jeżdze po Polsce i jak sie mnie pytają skad jestem i mówie im że z Łomzy to od razy słyszę ze mamy dobre piwo i dobry zespół i wiernych kibiców więc będę wierny do końca naszej drużynie. Myślę że takie komentarze nie sieją zametu tylko są wyrazem troski o nasz zespół i że zmotywują naszych piłkarzy do intensywniejszej pracy i do wygrywania meczy
|
|
Co raz bliżej do legalizacji szlachetnego trunku. Pozdrowienia bagrmosen
|
|
Chodzi mi głównie o drzewa rosnące blisko chodnika.Na odcinku od skrzyżowania Kopernika z Legionów do szkoły drzewnej aż strach przejść!!!Siedzące na drzewach wrony mogą nam narobić na głowę w każdej chwili a chodnik ma kolor biały!!!A wieczorem ok godz 19 już nie wspomnę ile jest tam wron. Czy gdzieś można apelować aby ścieli chociaż te drzewa najbliższe przy chodniku???!!!???
|
|
Ja więrzę że to tylko chwilowy spadek formy...
|
|
A co narobiły Ci już na łeb???:P
|
|
Gazela - dużo zdrówka :) Ryskago - oby do 15-tej ;) Pozdrawiam Zbych
|
|
co do Kilera, wyrzuciłes paczke, a zdjecie pustej zrobiłes... no ale nie ważne. Zróbcie pestki wspierające ŁKS i bedzie spoko, a co do browaru do z Białegostoku też pijecie i nie gadacie, zubra czy tam dojlidy nie kojarze dobrze. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ja bym powiedzial, ze najlepiej w Orange, pozniej plus, a na koniec ERA. Jednak to jest tylko moje zdanie, kazdy moze miec inne
|
|
miło by było mięc coś ciekawego w Łomży, co do starego rynku, cięzko myśle co kolwiek tam zrobić, nie wiem czy to by miało obroty, miejsce jest dość oddalony od centrum miasta (miejsca zamieszkania większości młodych ludzi)i to wszystko dlatego, przeniosło się teraz w okolice legionów, jest poprostu poręczniej. często wieczorem (ok.22) przejezdzam przez stary rynek, pysto tam aż przykro, żółte światło latarni aż zachęca do spędzenia tam miło wieczornych ciepłych dni, ale gdzie? na ławce? aż przykro że nie ma kulturalnego lokalu, otwartego puzniej niż do godzin popołudniowych Zbych
|
|
to wszystko jest chore.... [*] Zbych
|
|
jakis zlot ktos zrobil na statoilu byl poczatek o12 tak slyszalem
|
|
A te Wam się podobają? "Aby czuć się spełnionym: należy każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni, przeczytać dobry wiersz, zobaczyć wspaniały obraz i - jeśli byłoby to możliwe - wypowiedzieć kilka rozsądnych słów...." "Wybierać zwątpienie jako filozofię życia, to tak jak wybrać bezruch jako sposób przemieszczania się w przestrzeni" Pozdrawiam:) bagrmosen
|
|
Tak drogi ptysiu, żadna praca nie hańbi, ale tu nie o pracę chodzi tylko o stosunek pracodawcy do potencjalnego pracownika. Oferowanie pracy za marne grosze, to po prostu żerowanie na ludzkiej biedzie, bo w naszych realiach zawsze znajdzie się ktoś, kto podejmnie dowolną pracę, nieważne za ile. W tym momencie pojawia się myślenie: po co mam dawać ludziom normalną pensję? Zapłacę poniżej minimalnej, a i tak ktoś przyjdzie, bo jest bieda. Faktem jest, że pracodawcy robią tak po części dlatego, bo ogromne pieniądze muszą oddawać państwu i czasem po prostu nie stać ich, żeby zatrudnić x pracowników za godziwą stawkę. Ale to już inna kwestia. Zbych
|
|
Napiszcie o tym na "Polityce" - tam Wam powiedzą, że: 1. praca jest towarem, 2. cena towaru (więc także pracy) zależy od popytu i podaży, 3. podaż jest duża, popyt mały, więc cena jest niska. Powyższe dotyczy robót fizycznych, bo o takich jest tu mowa (chyba). Odwrotnie jest z popytem i podażą na ludzi światłych. Ale gdy ktoś pisze: "drógiej", albo jest trollem, to chyba tylko England mu pozostaje. Pozdro.
|
|
zachęcamy do wyłapywania rejestracjii rejestracji z tysięczników BL, do kolekcji brakuje jeszcze 05000 06000 07000 17000 i 19000, poszukiwana jest także BL 19201, jak również numer 19202 i 19203 - są to trzy pierwsze numery z eurobandem (gwiazdkami unijnymi) Zbych
|
|
A pamiętacie reklamę Plusa "Kopytko" albo: "za co się obraziłeś, za szpatułkonosa"? "Laleczki" są ok!
|
|
Mrs Nie Chłopczyku Dowiedziałem sie od braciaka:P
|
|
wawer nic w tym szczególnego, jeżeli rejestrował samochód w przeciągu ostatniego tygodnia, a numer niezbyt ciekawy, także jeżeli masz innego brata, bądź wujka , a może babcię która posiada blaszkę BL192001 to daj znać ;) Zbych
|
|
za bardzo się rozpędziłem z zerami, miało być BL 19201 :) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |