Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy biskup przemawia, nawet Chrystus musi milczeć |
\"Kiedy biskup przemawia, nawet Chrystus musi milczeć\". Koszmar seminariówhttps://www.onet.pl/informacje/newsweek/pedofilia-i-homoseksualizm-w-kosciele-jak-wygladaja-seminaria/bcbmtyh,452ad802 rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy biskup przemawia, nawet Chrystus musi milczeć |
@paplik - Pan Jezus i za ciebie umarł. Więc zostaw katolików w spokoju - jakoś sobie poradzimy. Po co się podniecasz? Kościół jest Chrystusa i przetrwa największe herezje i mordy. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Jak może przestać? Jak już raz kiedyś, wszedł między kvrvy, musi krakać jak i one.
|
|
ślepy ch.. znowu erdoli od rzeczy, bo ja dawno już nie jestem między kato-kvrwami... ...a kościół jest wyłącznie ludzkim wytworem i tylko ludzie mają wpływ na to jak wygląda i jak działa z zastrzeżeniem, że decydującą rolę w tym odgrywa kler... rudy błazen z druhem
|
|
ślepy ch.. znowu erdoli od rzeczy, bo ja dawno już nie jestem między kato-kvrwami... ...a kościół jest wyłącznie ludzkim wytworem i tylko ludzie mają wpływ na to jak wygląda i jak działa z zastrzeżeniem, że decydującą rolę w tym odgrywa kler... rudy błazen z druhem
|
|
@paplik - jesteś za mały filozof żeby ferować takie wyroki a jedyna twoja racja to propagować dewiacje i niemoralności aby więcej młodych ludzi było podatne na niemoralne życie. Stąd seanse nienawiści do Polski i Kościoła katolickiego które przez wieki były rubieżą cywilizacji europejskiej oraz kolaboracja z neoBolszewikami EuroSodomy oraz niemieckim Onetem. Dlatego potrzebna jest dekomunizacja sądów i mediów oraz szkół i urzędów oraz Bandy Czworga ... Tak nam dopomóż Bóg! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Hm… „Pan Jezus i za ciebie umarł ….” :) Jestem łaskawy niechby nie umierał za mnie, nie mam potrzeby i satysfakcji sadystycznej jak katole dziurawieniu Żyda w łapki i stópki oddaje jego mord dobrowolnie i za darmo. I To ciekawe pewnie się dowiedział przybity Żyd że tysiąc lat po jego śmieci będzie kraj Polan w płn. Europie a po 2 tys urodzi się tam @paplik. To zwykle brednie wymyślone przez kościół by wpędzić w poczucie winy gawiedź ociemniałą. Taka jak religia prowadzi ludzie do nienawiści i okrucieństwa. Ani nie umarł ani magicznie nie wrócił z zaświatów 90 % księży nie wierzy i jest ateistami. Bogowie są tylko dla ciemnego ludy by nim manipulować dla mamony i pedalenia w tym pedofilskiego. Kościół katolicki służy szatanowi to plemię żmijowe, i źródło pedofilii i oddawania dzieci szatanowi. Czyt. Ksiądz Niech kościół pedofilski się uwolni niech się finansuje tylko z danin tępaków parafialnych łapy precz od kasy podatnika. Nikt wówczas nie będzie się interesował waszym bożkiem pehsatym i jego okrutnego kościoła.
|
|
dla Żydzicowego dvPOkraty nie ma już ratunku, kato-POyebstwo zajęło już całą zdrową tkankę... rudy błazen z druhem
|
|
dla Żydzicowego dvPOkraty nie ma już ratunku, kato-POyebstwo zajęło już całą zdrową tkankę... rudy błazen z druhem
|
|
Kościół jest pedofilski? W propagandzie neobolszewików! Kościół jest Chrystusowy. Bo On daje życie wieczne. A ciemnogrodzianie i płaskoziemcy mogą sobie po-papać i po-Yebać. I tak już jest ponad 2000 lat. Tylko teraz mają Onet i TVN i 4lomza. Piszą po polsku ale to Judasze. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |