poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
350 tys. zl za www prezydenta.

hej zależy czy myślisz o liceum czy technikum,
a więc technikum elektroniczne i chyba mechatroniczne i tele-informatyczne to 100 ponktow technikum mechaniczne 80 i chyba tez liceum 80. pozdro.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 350 tys. zl za www prezydenta.

Wystarczy, że akcyza na olej napędowy i olej rzepakowy będzie taka sama i nikt sobie nie będzie tym drugim głowy zawracał.

ptysiu chodzi mi o to, żeby chodziło o to, żebyś nie wiedział o co chodzi ;)

Pozdrowienia dla sąsiadów

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

hehe
ale mnie pojechalas:D

Nie idź do mechaniaka. Nie popełniaj tego błędu co ja :-/

Angel uczysz sie tam??

średnia przeważnie zawsze spada znacząco w porównaniu z 3 klasa gim Wombat.
Dlaczego. . .??

ponieważ większość nauczycieli mocno podciąga oceny w gimnazjum na koniec 3 klasy żeby tylko uczniowie dostali te dodatkowe 10 czy ileś tam punktów za pasek na świadectwie.
W liceum to wychodzi jak różnica średniej jest większa niż 1 to chyba cos nie tak było.
No i oczywiście liceum to juz nie taka sama zabawa jak w gim nauczyciel nie będę sie bawić z uczniami wymagają i tyle . . .

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Nie idz do mechaniaka ??:> Jak myslisz o politechnice w przyszlosci lub innej technicznej uczelni to polecam, a jesli o jakiejs innej typu uniwerek -psychologia, to daruj sobie. Mechaniak jest tylko jeden i zawsze bedzie w sercu abslowentow, ten bez "ogolniaka" - bez obrazy ale historie tej szkoly tworzylo "nauczanie TECHNICZNE". Z autopsji wiem, ze po technikum np, na politechnice nie mamy problemow z przedmiotami technicznymi, wiemy na co zwrocic uwage i co jest istotne do zapamietania, bez zbednego zakuwania i zasmiecania pamieci. Matematyki i fizyki tez idzie sie nauczyc :) moze troche trudniej, ale ....jakos sie da. Jesli chcesz miec wyksztalcenie techniczne to polecam.

bedzies seplenila, nie pseskadza ci to

http://www.vwgolf.pl/ tam bedzie wesolo

Zarówno pani, jak i pan, również bardzo dobry. Zgadzam się.

Poradnia zdrowia psychicznego dla dzieci i dorosłych, Szpital Wojewódzki w korytarzu naprzeciwko wejścia głównego. Pierwsze gabinety po lewej stronie.

Pozdrowienia.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

A mnie się podoba!
Jak nie rozumiecie to czytajcie Fakt, tam dużo zdjęć i mało nieskomplikowanego tekstu.
Do feliteonów m r trzeba trochę wytęrzyć umysł - chłopaki ............

maciek napisał:
>Ptysiu80 nie życzył sobie odpowiedzi sugerując, że wszyscy ją znają.

Bzdura. Zasugerowałem, że odpowiedź na nią znają właściwie tylko ludzie starsi żyjący w tamtych latach nie zaś większość naszych nastoletnich forumowiczów, którzy tamta Łomżę znają jedynie z książek, pocztówek i/lub opowiadań rodziców.

Poradnia Psychologiczno - Pedagogiczna nr 2 w Łomży ul. Kopernika 16 (bursa liceum ekonomicznego) tel. 215 03 18
placówka oświatowa a nie medyczna - bardziej w tym przypadku się przyda :)

No nie, panowie!!! Człowiek się namęczył, napocił,żeby wymyślić coś z "jajem",a Wy go tak od razu dołujecie. Podobno "takie pierdołki to jak z rękawa"! Prosimy więc!:)))

Ata -a Ty się nie przejmuj-popełniać błędy to ludzka rzecz.

Pozdrawiam:)))

dzis zauwazylem ogloszenie i wkurw....mnie strasznie takie podejscie do ludzi ze jak praca z taczka to nie wymaga jakiegos wysilku i mozna za nia zaplacic 30 zl za caly dzien pracy i niech sie fizol cieszy. moim zdaniem to w polsce nigdy nie bedzie dobrze jak nie nauczymy sie doceniac innych i zrozumiemy ze kazdy jest potrzebny do funkcjonowania gospodarki kraju.

ja tak zrozumiamem ponizsze ogloszenie i wiem ze inni moga zrozumiec je inaczej wiec jak obrazilem kogokolwiek to przepraszam.

oto one:

poszukuję dwóch osób do jednodniowej pracy ,rozwiezienie czarnoziemu na dzialce, taczka 30zł. osoba .

adres email i tel wykasowalem.

pozdrawiam

A co cię tak poruszyło. Jeździsz tą taczką za te 30 zł? To jest ogłoszenie , jak ktoś chce to pójdzie jak nie to nie. Czasami i 30 zł się komuś przydaje.
straszne mecyje BUEHEHEEHEH.

no i co zła taka robota ?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Gdzie w Łomży znajduje się hurtownia browarów w Łomży. A dokładniej mówiąc miejsce gdzie można kupić beczułki z piwem :)

Pozdro!!

Jestem kibicem LKS i widzialem zadyme gdy buraki z Bialegostoku przyjechaly i zrobily rozpierduche na naszym stadionie. Ale teraz, po kilku latach juz mi odeszlo i jest mi to obojetne czy Jaga bedzie w drugiej czy pierwszej lidze. CO do wspierania Jagi to jezeli te pestki sa dobre to czemu ich nie kupowac? Wspierasz jage ale tez to, ze inne firmy tez beda chcialy inwestowac w futbol. Lubisz pestki i jestes kibcem to wspierasz ;)

Swoja droga mnie zawsze rozwalal ten stadionowy zwyczaj dlubania pestek podczas meczu :)

mi sie podobaja gwiazdki
wreszcie europejsko :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org