Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie odchodzą z Kościoła przez takie rzeczy! |
Na ich kolejnym spotkaniu prowadząca przedstawiła się jako psycholożka i referowała różnice między kobietą a mężczyzną: — Mamy inne mózgi, inaczej zbudowane oczy, nawet uszy. Kobiety np. słyszą lepiej niż mężczyźni. — Jak to? — podniósł w końcu głowę jeden z kursantów. — Moja narzeczona większość kłótni wszczyna dlatego, że źle usłyszała to, co powiedziałem! https://www.onet.pl/informacje/newsweek/ksiadz-na-kursie-straszyl-demonami-i-pieklem-jak-maz-chce-to-zona-ma-mu-dac/29k455t,452ad802 rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie odchodzą z Kościoła przez takie rzeczy! |
\"Drodzy, po ciężkich latach domagania się od instytucji kościelnej stanięcia po stronie skrzywdzonych i wykluczonych, odkryłem, że ten system nie chce zmian. Moje ręce są za krótkie, a władza nade mną silna i skuteczna. Jestem nadal chrześcijaninem, ale w kościele Ewangelicko-Augsburskim, wreszcie u siebie, w bezpiecznym domu, Jezus, Ewangelia i człowiek, każdy bez wyjątku, umiłowane Boże dziecko, odkupione i zbawione ojcowską miłością Boga\"https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/popularny-dominikanin-podjal-zaskakujaca-decyzje-jego-kazania-poruszyly-wiernych/ycern9m,79cfc278 Brawo my!!! rudy błazen z druhem
|
|
Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. Dlatego też rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Któryś za nas cierpiał rany Jezu Chryste zmiłuj się nad nami. Szczególnie na naszymi braćmi błądzącymi! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. Dlatego też rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...owi bracia twoi to zafiksowani katole... rudy błazen z druhem
|
|
Ludzie odchodzą od kościoła do sekty nienawiści smolensko-torunskiej bo głęboko wierzą, źe komunisci z PZPR-pis dają im pieniądze. Ot tak za free. Nie wierzycie? Spytajcie się czopków PiSdowskich. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dupokrata i jemu podobni to aktywni słudzy szatana. Osoby przeklęte dotkniete dziełem szatana. Działaja aktywnie na jego rzecz powoli buduja jego bluzniercze dzieło niby w imię obrony wiary , kościoła ale nie katolickiego tylko Lucyfera. follow me
|
|
Dlatego ziarno zła szatana roznosił czyt. przenosił z miejsca na miejsce czyt. Parafię tak ochoczo papa biały nr 2 w imię rogatego Pana? To by wiele wyjaśniało. Bo… JO2 to pomnik dla pokolenia z końcówki lat 90 papież to nic innego jak żółta facjata i śpiewanie barki. Nikt by go w Polsce nie czcił gdyby nie to że był Polakiem. Czy czcimy Piusa XII? A Benedykta XVI? Nie. Jakby JP2 był Włochem albo francuzem to po Polakach jego pontyfikat by ściekał jak woda i wcale nie święcona.
|
|
Jak zwykle najwięcej o kościele piszą ci co tam nie chodzą. Nie chodzisz to pi#da w kubeł nikt cię tam nie zaprasza. A po drugie to forum polityczne a nie kościelne
|
|
Kościół jest tak uwikłany w POLitykę, że to forum jest właściwym miejscem na POruszanie kwestii jego patoligcznej działalności. Co z tego, że ja do kościoła nie chodzę skoro to kościół wpieprza się do mojego życia i sięga do mojej kieszeni, a to jest główny POwód, żeby jeździć PO nim jak PO burej suce... rudy błazen z druhem
|
|
Jak ci u nas źle to możesz wrócić do swojej ojczyzny.
|
|
urbi et orbi !
|
|
Tak by było kato-mendo gdy ten burdel pedofilski nie był finansowany z kieszeni podatnika , i nie otrzymał przywilejów fiskalnych i bezkarności. Zachowują się qrwy w koloratkach jak baroni w XVIII wieku. Za seks pedalski i pedofilski płacą wszyscy za fatałaszki kryptogejów typu Jędraszewskiego itp … zaczniecie z własnej kieszeni utrzymywać będzie to tylko wasza sprawa.
|
|
nie`dotyczy do usranej śmierci będzie uważał każdego, komu się kato-kościół nie POdoba, za obcego. Tymczasem sPOłeczeństwo POlskie się laicyzuje, ba, na przykładzie tego zakonnika wdać, że kler też wychodzi z matni ciemnoty i zniewolenia feudalnym POdPOrządkowaniem biskuPOm. Zatem płonne są marzenia takich kato-bolszewików bo to nie my opuścimy POlskę, tylko z kraju wyp.erdolimy kościelną komunę. rudy błazen z druhem
|
|
|
I really like the information you provide. I hope to read more articles on this topic. aa route planner
|
|
Re: |
The aspirations of individuals who identify as Catholic-Bolsheviks are unlikely to be realized, as Poland will not be vacated, but rather, the ecclesiastical community will be expelled from the nation. https://4lomza.pl/forum/drift boss
|
|
I appreciate your efforts the domain is top notch and amazing. Thanks for sharing the article. https://luciferdonghua.com.co/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |