Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w PiSlandii można się sprzedać za kasę? Kukiz udowadnia, że tak. |
Udowodnili to, że Polskę można sprzedać nie tylko czopki PiSdowskie sprzedajne za PiSda, \"republikanie\" Bielana, Agnieszka Ścigaj, Emilianowicz, \"nasz poseł\" Kołakowski...... Tezę tę ostatnio udowadnia szmata, ups. przepraszam Kukiz. Ale to są synonimy. Polska dla sprzedawczyków to abstrakcja. PZPR-pis to tylko współczesna Targowica. A jak historia uczy, że Targowiczan lud warszawski wieszał równo, nie było, że biskup, szlachcic, arystokrata. Na latarniach wisieli równo. I to komuniści z PZPR-pis i Kukizy pamiętajcie. https://wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-miliony-zlotych-dotacji-od-premiera-dla-fundacji-pawla-kukiza-6884787795049376a nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w PiSlandii można się sprzedać za kasę? Kukiz udowadnia, że tak. |
ziuta krasnaja blać Ty mi lepiej udowodnij, który platfus nie skvrvi się dla kasy?
|
|
bo Polska sprzedawczykami stoi . Ci rolnicy co teraz strajkują to pierwsi sprzedawczycy. Juz nie raz sprzedali Polskę pisowskim kanaliom . Pamiętam jak ci z Agrouni stali z kwiatami pod domemKoakowskiego z transparentem jak go oni kochają . Dzisiaj sraja na nich ogniem bo tańsze zboże ukrainskie zagraża. A ja chce zboża i rzepaku ukrainskiego bo jest o połowę tańsze i wcale nie gorsze. Jak agrounia chce być konkurencyjna tp nich walczy aby pisiory obniżyły ceny na nawozy , paliwo , prąd bo te ceny są sztucznie przez pisiorów zawyzane a wówczas będa konkujrencyjni na rynku. follow me
|
|
Czy ktoś nie powinien być powieszony za zmuszanie nas Polaków do stawiania kotłów gazowych i olejowych jako “ekologiczne”? Tak teraz jest inny etap eko-szaleńców. Mamy przejść na wiatr i słońce. Tymczasem Niemcy zamykają atomówki i wracają do węgla. Wiadomo - “jesteśmy w mocy wariatów”. Ale Polska ma rząd polski czy jest lokalnym wykonawcą decyzji rządu światowego NWO? Zazdroszczę Węgrom rządu który dba o Węgrów. A jeśli chodzi o wieszanie neoTargowiczan - cała Banda. Całą Bandę Czworga - poczynając od Wałęsy a na Beatkach Kępie i Szydło (nie) kończąc. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
to sobie popatrzcie jak się zmienia stanowisko tych z agrouni w zalezności od tego czy coś dostaną a tu gdy nie po ich myśli czyli stracili to jest przykład sprzedajnych rolników follow me
|
|
to ci sprzedajni rolnicy doprowadzili do tego ,że PIS doszedł do władzy follow me
|
|
tu niosą kawiatuszki pod dom Kołakowskiego follow me
|
|
@folow... - ale czy twoi wybrańcy zatrzymają szaleńców którzy zainicjowali likwidację rolnictwa konwencjonalnego na rzecz żywienia rodzaju ludzkiego produktami owadziego i robaczkowego chowu jako podobno “mniej szkodzącego” “neoświętej” “matce ziemi”? Heil Greta Thunberg? Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
no twoi wybrańcy to zapewne pozakładają przymusowe obozy pracy dla zydów, gejów , lesbijek i czarnych. follow me
|
|
\"to ci sprzedajni rolnicy doprowadzili do tego ,że PIS doszedł do władzy\" facio To nie rolnicy. Nadal jesteś w błędzie. To łgarstwa Tuska, złodziejstwo, sprzedajność i zeszmacenie jego kolesiów. Doprowadziło w końcu do tego że, Polacy odsunęli ową hołotę od koryta. Przez co cała ta banda dostaje totalnego pierd*lca już 8 rok.
|
|
Kolejne pokolenie Polaków Niezłomnych musi bić się z potomkami UB-ków. Oto skutki braku dekomunizacji w sądach mediach urzędach i szkołach i we WSI Stefan kardynał Wyszyński: ,,Jeśli przyjdą niszczyć ten Naród, zaczną od Kościoła gdyż Kościół jest siłą tego Narodu”. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Brambus te pierdolizy na temat Tuska to wykułeś na pamięć z TVP szczujnia . Te pierdolizy to opowiadaj swojej samicy jako gra wstepna przed zapłodnieniem jej w drodze po nastepne 500 plus. follow me
|
|
Bo smoleńskie plemię wyhodowane na bolszewickich i mafijnych teraz ideach prezesa mają gen sqrwina, nienasiąknięci tym szlamem pisowsko smoleńskim nie mają już zahamowań by się prostytuować za stanowisko, kasę i namiastkę władzy.... ladacznice, qrwy i kurtyzany PiSwowskie zero wstydu i przyzwoitości. Jak m.in. ten lokalny \"nasz\" - wrócę w szeregi PiS bo jestem ****ą za intratną posadę w państwowym banku. ...podobnie jak Kukiz to taka portowa qrewka w trudzie, brudzie i znoju czyli bladź do kwadratu :) \"Mogłem być posłem z PiS-u. Przyjęliby mnie z otwartymi ramionami. (...) Ale nie istnieje taka opcja, żebym sprzedał ideały, choćbyście mnie chcieli w gó***nie utopić - mówił w jednym z wywiadów Paweł Kukiz . Jak widać można \"rockem\" ociekający gów*em jest The PiS
|
|
fakuś Niczego nie musiałem wykuwać. Każdy doskonale wie, co ta pełowska hołota wraz z ryżym, wyczyniali przez 8 lat peło-kakałowego nierządu. Całe kvrestvo kradło totalnie. Międzyczasie kvrviąc się zarówno dla rzeszy, jak i dla sowietów.
|
|
Autor: aparat (---.adsl.inetia.pl)Data: 07-04-23 13:50 ziuta krasnaja blać Ty mi lepiej udowodnij, który platfus nie skvrvi się dla kasy? ________________________________________ PiSdzica trwała, nieuleczalna, sama do siebie piszesz towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja bladzio. Sama, sobie zadajesz szmato pytania, to sobie szmato sama odpowiadaj. Jak zadasz mi pytanie, ja ci w miarę możliwości odpowiem. A co do skvrwienia, to większych kvrew nie ma jak czopki PiSdowskie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Inflacja szaleje. Najbardziej podrożały majonez, jaja i Kukiz... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/fala-komentarzy-po-rzadowych-milionach-dla-kukiza-spieniezyl-przyzwoitosc/2t8c43j,79cfc278 rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |