Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
adamosxx odpowiedz za co twoi ulubieńcy brali kasę |
nie wnikajcie:P grunt ,że każdy rozumie:D jeśli wam pasuje to zmieniam na kubik:P m3
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: adamosxx odpowiedz za co twoi ulubieńcy brali kasę |
Malachit -zapomniałabym- Ciebie też pozdrawiam:))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
powtórzę za bobem: bydło i tyle. Wyjedzie taki ze stodoły do pobliskiej wiochy i sąsiadowi wykipruje ciągnikiem pod laskiem lub wręcz ogrodzeniem. Jak jadę na grzyby to krew mnie zalewa. Okoliczne lasy są zawalone odpadami i gruzem. Też chętnie podzielił bym się numerami rejestracyjnymi takich buców, gdybym tylko wiedział - gdzie zadzwonić !!
|
|
Ponownie witam, tak więc nie jestem osamotniony w swoich refleksjach ... To może jescze trochę... Ludzie mają gigantyczne zdolności adaptacyjne: młodsi wychowani na stertach śmieci nie będą śmieci zauważać: BO TO JEST ICH ŚWIAT. Możliwość powstrzymania zmian, w szczególności takich które dzieją sie "samoistnie" leży przede wszystkim w zauważeniu tych zmian: co mieliśmy wcześniej? co mamy teraz? co prawdopodobnie będziemy mieć? jak ta zmiana wpłynie na jakość życia mojego, mojej rodziny, znajomych, współmieszkańców, ..,ludzi, ... i całej reszty. Ojciec Święty JPII nazwał system współczesnego świata cywilizacją śmierci. Ja to sformułowanie odbieram dosłownie: przez ostatnie 40 lat zginęło ok. 40% znanych żywych gatunków świata roślin i zwierząt. Czytaliście Orsona Scotta Carda? Jedna z książek trylogii o Enderze nosi tytuł "Genocyd" - termin oznaczający całkowitą zagładę gatunku. A ludzie wykonali (i dalej to robią) wielokrotny genocyd - w środowisku, którego są częścią. Zgoda nas wszystkich na to co się dzieje polega na milczeniu. Może przerwiemy to milczenie? Moja propozycja dotyczy "namierzenia" śmieciarzy i niszczycieli i upublicznienia namiarów. Dalej ... chyba da się coś zrobić, pomysłów parę chodzi mi po głowie. Na początek proponuję notowanie: - gdzie przybyły podrzucone śmietniki (może namiary GPS), - z czego się składają (hehe, niekoniecznie szczegółowo, ale np. eternit to przestępstwo samo w sobie) - ile ich jest (objętościowo) - może zdjęcia, można by je składać na np. Flicker'a Pozdrawiam, hobong P.S. mam nadzieję że Was nie zdołowałem tym pomysłem (a jeśli tak, to proponuję afirmację: dzięki mnie będzie piękniej i czyściej, dzięki mnie ja i inni będą (będziemy) mieć miejsce do życia!)
|
|
Co ma być na tej imprezie tuning show? Wie ktoś? Te tuningowane auta to niby jakie??
|
|
o co Ci chodzi ? easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Chłopcy za szybko zaczęli świętować!! Nie powinni lekceważyć druzyn z dołu tabeli i GRAMY DO KOŃCA ŁKS GRAMY DO KOŃCA(ta bramka w ostatnich 3 minutach eh...) bagrmosen
|
|
Na szczęście jeszcze nie.Ale Tobie mogą narobić.Jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz człowieku.
|
|
Dobranoc śpiochy:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |