Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk vs Jan Paweł II |
Świetne zestawienie dwóch postaw życiowych. Człowieka bez wartości i człowieka opartego na wartościach chrześcijańskich. https://www.youtube.com/watch?v=OPX_Vi_HOBo I kilka słów komentarza. Donald z piekła rodem, wszystko czego się ten człowiek tknie to zbruka, teraz wziął się za wiarę katolicką, i to będzie jego koniec. Jak byśmy nie mieli naszego papieża to nie byłoby tego łajdaka Tuska. On nie jest tego świadomy!!!! ------------------------------ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Solidarni z Janem Pawłem II |
Tłumy w Warszawie. Solidarni z Janem Pawłem II https://www.youtube.com/watch?v=IUtZVISp_gQ -------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Re: Tusk vs Jan Paweł II |
Tak towarzyszko lobo, zwłaszcza, że w marszu m.in wzięli udział: - szpieg moskiewski Antoni Maciorowicz, - prokurator stanu wojennego, zasłużony działacz PZPR, idol czopków PiSdowskich, Stanisław Piotrowicz, - żona TW SB \"Wolfganga\", prywatnie kucharka I sekretarza KC PZPR-pis i inni członkowie sekty nienawiści smoleńsko-toruńskiej. Masz się czym chwalić towarzyszko lobo. Jak zwykle duma cię rozpiera. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Na 4lomza prawda jest nazywana nienawiścią przez tych, którzy nienawidzą prawdy! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Towarzyszko lobo, wy komuniści z PZPR-pis musicie się kochać w rudym. Czerwona PiSdowska szmata źle się czuje, jak co 5 min. nie wspomni ryżego. Musisz bardzo nienawidzić św. JP II , że masz chamie czelność porównywać Jego z ryżym. U was komunistów z PZPR-pis nie ma żadnej świętości. Wszystko musicie opluć, zmieszać z błotem. U was świętym jest tylko I sekretarz KC PZPR-pis. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Stefan kardynał Wyszyński: ,,Jeśli przyjdą zniszczyć ten Naród, zaczną od Kościoła gdyż Kościół jest siłą tego Narodu”. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
urbi et orbi !
|
|
\"Tusk vs Jan Paweł II\" Jak w ogóle porównać sprzedajnego folksdojcza z wybitnym Polakiem?
|
|
@Bamburas - ja również mam takie odczucia. Skojarzenia. I wątpliwość a nawet pewność Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Przepraszam lobuś a te „wartości chrześcijańskie” to bardziej miał głębsze jak żył na czubku Petz czy kleryk w głębinie molestowany ? Bo to istota sprawy jest. Tak samo z księdzem pedofilem on bardziej wartości chrześcijańskie ma czy gwałcone dziecko ??? P.S Na znak protestu i obrony pedofilskiej sutenera wsadźcie sobie po kremówce w …
|
|
EuroSodomici leją krokodyle łzy. Niby bronią dzieci przed pedofilami a sami mordują dzieci w skali ponad 50 mln rocznie i nazywają to prawem kobiet. Dzieci przerabiają na EuroSodomitów i wciskają demoralizujący kit LPG+53 pci (płci?) ... Jednocześnie obdzierają Jana Pawła z godności UB-kimi metodami bardzo wyrafinowanymi. A ten świątobliwy człowiek nie może się bronić już bronić. Nie oddawajcie Polski w obce ręce! Nie oddawajcie jej sługusom, co za srebrniki zdradzili nas, a teraz udają, że o los Polski im chodziło. Anna Walentynowicz Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Trochę prawdy ........... Komentarz z netu: Mam 70 lat. Poznałem pewnie setki księży, powiedzmy, że stu. Żaden z nich nie był/jest pedofilem. Wśród zwykłych ludzi poznałem parę tysięcy ludzi. Nie znam nikogo, kto był ofiarą księdza pedofila. Nie znam nikogo, kto zna ofiarę księdza pedofila. Nie znam nikogo, kto zna kogokolwiek, kto zna ofiarę księdza pedofila. Nie znam nikogo, kto zna kogokolwiek, kto zna kogokolwiek, kto zna ofiarę księdza pedofila. W sumie, przez całe moje życie nigdy nie słyszałem o kimkolwiek, kto byłby ofiarą księdza pedofila. Zaznaczam, nie słyszałem, bo wiedziałem o nich wyłącznie z mediów, głównie tych antyklerykalnych i antykatolickich. Pewnie gdzieś tam był ksiądz pedofil, który skrzywdził dziecko, choć ja go nigdy nie poznałem i nie znam nikogo, kto by go znał, albo który by znał kogoś, kto go znał. Skoro był, to zapewne zasadne jest przeprowadzenie rachunku statystycznego. W moim przypadku, zakładając, że każdy o kim napomykam zna stu księży, byłoby to 100x100x100 księży, którzy nie są pedofilami. Wynika z tego, że księży pedofilii jest w Polsce mniej niż jeden na milion księży, czyli być może dwóch lub trzech, biorąc pod uwagę błąd statystyczny .... --------------------------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
@Lobo - zrób korekty w swoim tekście. Bo robisz “niedźwiedzią przysługę” Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
|
Kolejne pokolenie Polaków Niezłomnych musi bić się z potomkami UB-ków. Oto skutki braku dekomunizacji w sądach mediach urzędach i szkołach i we WSI Stefan kardynał Wyszyński: ,,Jeśli przyjdą niszczyć ten Naród, zaczną od Kościoła gdyż Kościół jest siłą tego Narodu”. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Tak ogólnie... D. Tusk ostatnio zaczął być kaznodzieją. Jakoś tak mniej więcej zagaworzył, że jeżeli chcemy być Chrześcijanami i postępować zgodnie z Dekalogiem to nie możemy nawet pomyśleć, iż będziemy głosować na PiS. Więc aby udowodnić, iż jesteśmy wierzący to... musimy głosować na PO (KO) i jej akolitów... A jak jednak zdecydujemy się na PiS to... wylądujemy w piekle... <Jesteś Katolikiem, chcesz przestrzegać Dekalogu, wierzysz w fundamentalne zasady chrześcijaństwa, rozumiesz Jezusa Chrystusa? To nie możesz głosować na PiS czy Konfederację> – mówił w Sosnowcu lider Platformy Obywatelskiej Donald Tusk. <Na miłość Boga, to nie ma kompletnie nic wspólnego z Chrześcijaństwem, to nie ma nic wspólnego z Dekalogiem> - ocenił chyży rój. Czy Państwo rozumieją i są w stanie zrozumieć to, że jak dotąd w obecnej prekampanii wyborczej żaden z polityków nie powoływał się na Jezusa Chrystusa? D. Tusk jest pierwszy... A do tego mówi coś o Piekle, więc ja nie wiem czy on stał się kaznodzieją z woli Boga czy z woli Diabła (katolickiego Szatana albo żydowskiego Dybuka)? Niestety Czyste Zło jest przebiegłe i perfidne więc potrafiło przekonać D. Tuska, iż ma teraz kontakty z prawdziwym Bogiem. Stąd prowadzi te niby niebiańskie, ale tak naprawdę piekielne rekolekcje i wskazuje, co mamy zrobić, aby udowodnić, że niby jesteśmy Chrześcijanami... i dzięki głosowaniu na PO i jego samego trafimy od razu do Nieba... ----------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nooo, jeżeli agenci BND i zdrajcy Polski zaczynają się powoływać na Jezusa. Oznacza to że, albo popadli w skrajną desperację. Albo już ich popierd*liło totalnie. Nawet Michalkiewicz powiedział odnośnie ryżego: - przestałby robić z siebie wariata, bo to już nawet nie jest śmieszne, tylko żałosne.
|
|
- przestałby robić z siebie wariata ... Nie może przestać, powodem tego jest po prostu zawartość teczki agenta STASI w posiadaniu centrali BND z siedzibą przy Gardeschützenweg 71-101 w Berlinie ............. -------------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Skoro Niemcom tak dobrze idzie likwidacja polskiej gospodarki (i już lasów) dzięki Tuskowi oraz Morawieckiemu i Kaczyńskiemu to pytajmy - co będzie dalej? I ich związki ich z ciocią Stasi Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
wąski ty pierdolcu, nie różnisz się niczym od tych paplaczych ropuch jak kutabas czy srul główny Czy to jest temat o kopalniach? Czy tobie w kiepełe coś się poprzestawiało? Won stont - BAN!! ---------------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
W podsumowaniu tej ciekawej dyskusji z przedstawicielami żydowskiego kolka wędkarskiego z siedziba w Watykanie czas bezkarności kleru i ich sterczących organów na widok małolata jest bliski bo rośnie świadomość ich zła przez ludzi. Polska to dziś ostani bastion zacofania mitologii pejsatej importowanej z Bliskiego Wschodu.
|
|
Ulżyło ci pierdolcu? --------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
To zesraj się jeszcze raz - w końcu to nie mój portal, niech tu śmierdzi Maliszewskiemu! No - raz, dwa, trzy - teraz ty! ------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
@Lobo - powiedz reżyserowi - który ciebie loguje że ten cytat z Pisma Św. nic nie dodaje twoim paplim myślom. Nie wytwarza ten cytat tutaj żądnej głębi teologicznej Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
wąski - ty matole, nie zaglądaj na moje wątki, bo to nie jarzysz o co tu biega ...... idź pogadaj sobie ze srulem paplakiem o spowiedzi, bo to jest twój i srula poziom level .... Już raz dostałeś bana - tak, że tegies ......... -------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Za co i kiedy Bóg będzie nas karał? https://www.youtube.com/watch?v=nsfZomWqH58 Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
|
kutabas znowu zasrał i zasmrodził Maliszewskiemu portal ...... Jak ten się męczy ..... jak woła o uwagę ..... Musi mu być bardzo źle .... A dobrze mu tak .......:DDDDDDDDDDDDDDDDD tak, że tegies ........... ------------------------ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ave @Lobo+ - miałeś zmienić cytat z Pisma Św. “Góralu - czy ci nie żal” jest taki tegies Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
|
Nie rozumiem dlaczego paplacze platfusy tak nienawidzą swojej wyroczni tzn TVN ..... U wszystkich widzę ten kod ******** ....... Ja to czytam tak: *****TVN Tak, że tegies ........ Chrystus Zmartwychwstał ------------------------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Bez wątpienia tak było w końcu mit zmartwychwstania Żyda był plagiatem innych religii starożytnych. Mitologia bez zmartwychwstania to lipa musi być… Tylko baba dostała wqrwu na maksa No chłopa żal bo wstał i sle go nima https://fb.watch/jOpm7Uy7sz
|
|
***** TVN oraz kutabasów .......... ---------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
:) skręca się wywłoko wyPiSdżona co? :) I super tak trzymać niech boli rura bo samolocik i trotyl w odbycie aplikowany przed prezesa co miesiąc musi boleć. Napisz coś od siebie bez powielania analfabeto. osiem gwiazdek ***** *** i „Na Orlenie tylko sRam” są zarezerwowane i kojarzone tylko z mafia PiS wiec przecinki są warte tyle co elektorat wydymany parówką pismokeńską.
|
|
Tak ..... :) skręca się wywłoko ..... okropnie się skręca wywłoko .... Tak, że tegies ...... wywłoko ........... *****TVN .......... ------------------------------------ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |