Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawo do publicznego roztrząsania niewygodnych faktów z życia \"Wielkich Polaków\" |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawo do publicznego roztrząsania niewygodnych faktów z życia \\\"Wielkich Polaków\\\" |
Ale mamy duży problem - @paplik nie jest Polakiem chociaż mówi po polsku. Już w czasie wojny AK w swoim biuletynie pisała - kto zostaje komunistą przestaje Polakiem. A potem 50 lat rządzili ludzie Moskwy. Teraz rządzą ludzie Bruksel a to pasmo nieszczęść jest wynikiem braku dekomunizacji. Brak dekomunizacji w mediach i sądach oraz rządach i samorządach. A ponadto - w polskich szkołach. Precz z polskojęzyczną komuną! Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Re: prawo do publicznego roztrząsania niewygodnych faktów z życia \\\"Wielkich Polaków\\\" |
Drugi problem jest taki - najbardziej rozliczyć Kościół chcą promotorzy sodomii i seksualizacji dzieci w szkołach i przedszkolach - jako świeże mięso do pederastii oraz do tranzycji zwaną zmianą pci (bo nie płci) a na koniec - dawcy narządów dla zgredów. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Trzeci problem taki - ja jestem w Kościele i nie znam żadnego pedofila - wśród księży i ne życzę sobie aby konuchy coś mi tu... A jak jakiegoś on zna - to na Policję... A nie Wałęsę obok Jana Pawła... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyjaśnienie - “Jestem w Kościele” oznacza Sakrament Chrztu Św. - który czyni mnie dzieckiem Bożym i zdolność do innych Sakramentów Św. W związku z tym mam 3 matki - Mamę Rodzicielkę i Ojczyznę i Kościół. I mam obowiązek wszystkie matki bronić Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Autor: deokrata (---.adsl.inetia.pl)Data: 30-03-23 20:23 Ale mamy duży problem - @paplik nie jest Polakiem chociaż mówi po polsku. Już w czasie wojny AK w swoim biuletynie pisała - kto zostaje komunistą przestaje Polakiem. A potem 50 lat rządzili ludzie Moskwy. Teraz rządzą ludzie Bruksel a to pasmo nieszczęść jest wynikiem braku dekomunizacji. Brak dekomunizacji w mediach i sądach oraz rządach i samorządach. A ponadto - w polskich szkołach. Precz z polskojęzyczną komuną! ___________________ ty hajhitlerze towarzyszu dvpokrato, agencie Moskwy jesteś Polakiem? A mówił ci tate dlaczego nie masz napletka? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dvPOkrata ma trzy matki..!, to jakieś nowe kato-gender jest... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |