Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ziomex i inni miejcie honor i odpowiedzcie co zrobil donek z tych punkcików |
Skończyło sie 0:0.Słabo...:/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ziomex i inni miejcie honor i odpowiedzcie co zrobil donek z tych punkcików |
uuuuuu lipaaaa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: ziomex i inni miejcie honor i odpowiedzcie co zrobil donek z tych punkcików |
Treść jest ukryta
|
|
i co gra ktos ? jest jakis odwazny ? pisać na gg 7889552 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Najpierw niech miasto wyłapie te stada bezpańskich psów i kotów, a zwłaszcza tych ostatnich. Niedoś że nasrają w piaskownicy to jeszcze wyją po nocach. A dopiero wezmą sie za wyprowadzanie psa luzem i bez kagańca. A jeżeli chodzi o straż miejską to oni wolą stać przy swoim fotoradarku albo jeździć bez sensu z kąta w kąt niż użerać się z ludźmi. A zresztą oni sami na swoim podwórku (Stary Rynek, "muszla" i okolice sklepu Sezam) nie mogą zrobić porządku z menelami.
|
|
Witam... mój kolega ma zamiar nagrać Swój Singiel.... i poprosił mnie abym dowiedział się... jak rozpromować jego piosenki w internecie?? Proszę o różne pomysły,,, jak np. na jakichś stronkach itp. Proszę o odpowiedzi.
|
|
dzieki i wzajemnie :) Ps. juz w krótkich spodenkach dzis ganiałem :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tester: 5 gatunków. W tej chwili pamietam brzozę, buk, sosnę (jedyny iglasty) i być może trochę jesionu (obiecywał zastępca nadleśniczego). Są jeszcze jakieś dwa, ale w tej chwili wyleciały mi z pamięci. Zgodnie z obietnicą byłem dziś w UM. Z tego, co dowiedziałem się od pracowników zajmujących się w mieście zielenią i ochroną środowiska, pojawiły się wreszcie jakieś możliwości finansowe i są plany tworzenia Parku Papieskiego tak, jak o tym kilka postów wyżej pisał któryś z forumowiczów- wg wcześniejszych założeń, przemyśleń i planów. Mam nadzieję, że to co już się tam przyjęło i rośnie zostanie wkomponowane a nie usunięte (nie wiem tylko jak zaplanować w parku to pole, które zostało dziś zaorane i zabronowane, ale pewnie się przekonamy niebawem). Ten teren więc odpada. Jezeli jednak ktoś ma własny pomysł na znalezienie w naszej małej ojczyźnie miejsca na własne drzewko, to zapraszam do akcji sadzednia. Pamiętajcie tylko, że każdy teren ma swojego właściciela i jeśli nie jest to obszar prywatny, należy z tym właścicielem wcześniej takie zamiary skonsultować. To pomaga uniknąć sadzenia drzew np. na przewodach różnorakich sieci, co nie służy ani drzewkom, ani przewodom... Pozdrawiam Adam Dąbrowski adabrowski@radio.bialystok.pl
|
|
no to jak akcja sadzenie to ja mam gdzie sadzic, w sumie działka cała obsadzona ale zawsze płot z sąsiadem można w odpowiednią stronę przesunąć:D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
poczytaj czwartkową gazetę współczesną! ja zawsze zamawiam drewno z woj. marmińsko- mazurskiego też z ogłoszeń z kramiku, wychodzi najtaniej i drewno dobre gatunkowo zarówno do kominka jak i do zwykłego pieca, a o transport idzie się dogadać. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Hehe w Łomży NIE da się kupić taniego drewna opałowego. Ceny ze Strzelców też nie są najniższe (a wręcz wysokie). Ja swego czasu zamawiałem większe ilości (kilkadziesiąt m2) prawie spod Białegostoku i wraz z dowozem wyszło mi sporo taniej. Teraz będę na ten rok coś szukał, jak coś znajdę w dobrej cenie to dam znać. (tylko że mnie interesuję drewno w kawałkach 120cm nie pociętę).
|
|
ja Wam zaraz dam
|
|
Panowie, chyba mówicie nie o m2 (metrach kwadratowych) tylko o m3 (sześciennych), bo tak drewno m/in opałowe się liczy. ...Zaufanie to potega....
|
|
Fakt :-) W każdym razie chodziło mi o m3.
|
|
Nemo mówi o metrach kwadratowych bo jak je przywiózł to rozłożył na polu żeby dobrze wyschło.
|
|
I w ogóle nawet jak by było ułożone na stercie to patrząc z boku to też widać tylko metry kwadratowe. Tak że dobrze chłopaki mówią.
|
|
Śmieci wokół Łomży nie brakuje ... lasek jednaczewski, Jednaczewo, Bona, Stara Łomża ... jacy ludzie taka świadomość .. bydło i już.
|
|
Gazela poprzekomarzam się z Tobą :) bo to właśnie w kwietniu wszystko budzi się do życia (patrz zdjęcie wyżej) a w maju na dobre rozkwita :P również pozdrawiam
|
|
Sprzedają koło PREFBETU na Legionów. Pojęcia nie mam jak z jakością i po ile. Należałoby sprawdzić.
|
|
2go Maja w Klubie Yam caffe odbiedzie sie (niecodzienna jak na warunki łomżyńskie) impreza; zagrają DJe : K1 Kriz- Białystok, Mayday Plushh- Białystok Puffy- Łomża "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Panie Adamie. A topole macie? Wiem, że one bardzo szybko rosną. Ja bym proponował na Zambrowskiej posadzić. Tam tyle wolnej oziminy. No i zakryć by można tą obrzydliwą "wielką płytę", która straszy i obrzydza całe Pociejewo !!
|
|
Na którym skrzyżowaniu w Łomży (i w którym roku) pojawiła się pierwsza sygnalizacja świetlna? easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Armii Czerwonej i Świerczewskiego. Pozdrowienia.
|
|
oooooooooo, szit! Tam była zdaje się druga z wymienionych przez Ciebie, czyli WPHW - nieprawdaż? Maćku, czy Ty też próbowałeś od czasu do czasu artykułów przez nich magazynowanych??
|
|
Prawdopodobnie chodzi o Boogie Pimps - Sunny... easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Co to za budynek, do czego służy to co się w nim znajduje i gdzie to jest? Pozdrowienia.
|
|
Siemano! Jestem tu nowy i mam pytanko: wie ktoś może ile trzeba pkt do III lo? Wartości nie musza być z tego roku... Jak ktos wie to prosze o posty. Z góry dzieki
|
|
to sie chyba nazywa "nastawnia" na byłej stacji byłych kolei w byłym mieście Łomży. służyła nadzorowi (dyżurny ruchu) nadzorowi ruchu kolejowego w obrębie stacji kolejowej Łomża - dla kolei o normalnym rozstawie szyn.(?) niestety tu w Łomży wszystko jest "byłe..." Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Rok temu było chyba 108 pkt. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |