Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pewnien "dziennikarz" z tvn - u rzucil pomysl zeby odebrac prawa |
Autor: Zbych (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-04-06 21:39 napisał: "A co do Judasza: myslę że gdyby Pan Jezus chciał aby judasz Go zdradził (tak jest napisane w tejże Ewangeli) po zmartwychwstaniu przychodząc do Uczniów powiedziałby, żeby nie potępiali Jego zdrajcy gdyż bez tego nie spełniłby się plan. " A ja myślę, że gdyby Jezus nie chciał aby go Judasz wydał, to by go nie wydał. gdyby nie chciał zginąć na krzyżu to by nie zginął. No i gdyby nie miał w ten sposób odkupić świata i zapewnić nam zbawienia to by tego nie zrobił. Tak więc ani Judasz, ani ja ani Ty nie mamy wpływu na to, co Jezus chce. Tylko, gdzie tu wolna wola i własny wybór... TigerJ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pewnien "dziennikarz" z tvn - u rzucil pomysl zeby odebrac prawa |
Co to za budynek?
|
|
popieram, to raz a kolejna sprawa to fakt następujący: dlaczego dzieje się tak, że zawsze mandat dostaje jakaś "babcia", czy osoba z "łagodnym" pieskiem, nawet jeżeli jest on bez kagańca, a blokersi którzy puszczają w samopas swoje amstafy, pitbule i inne mieszanki, to co? nigdy nie widziałem, żeby strasz miejska czy policja kontrolowała i choćby upominała takie osoby, a przecież powszechnie wiadomo, że takie psy, a w szczególności wychowane przy takich właścicielach, są bardzo agresywne. niech lepiej straż miejska zajmie się takimi pieskami, a nie szukają sobie "ofiar" wśród ww przykładu jakiejś babci.......
|
|
Co sie stao? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Warszawa, Rondo 1 easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
najszerszy z mozliwych dostępnych na klawiaturze uśmiech wiosenny Wam przesyłam : :D pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Autor: ptysiu91 (---.rb22.lom.netster.pl) Data: 25-04-06 13:55 w sadzeniu kazdy pomoze :P ptysiu,na Ciebie to już od dawna wszyscy sadzą hehe
|
|
SaneOne -> ja niestety nie polece tego nikomu. To to jest tylko złudne poczucie poprawy trakcji auta. Przerobiłem to na swoim przypadku i niestety dość ostro sie wyje....łem. Dlatego uważam że albo dobra seria, albo konkretny zawias, nic z półśrodków.
|
|
loko: Tak jak Twoja ortografia… nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Popieram przedmówców w zakresie pracy Policji. Z całym szacunkiem, ale Policjanci nie mają większego pojęcia o ustawie o ochronie zwierząt, ani o uchwale Rady Miasta (dziwnej zresztą uchwale). Mają za to bardzo radosny i łatwy powód do udawadniania swej "szeroko pojętej troski", bo mandat za brak kagańca jest o wiele łatwiejszy do wydania, jak i do ew. wyegzekwowania, niż każdy inny mandat. Niech może wypowie się któryś z Policjantów, jaki mandat jest "prostszy" do nałożenia? Po drugie: niech ktoś wytłumaczy Policjantom, co oznacza zwrot "zwykłe środki ostrożności" i czy zawsze muszą być to środki ostrozności "nakazane" (uchwałą Rady Miasta lub ustawą o rasach niebezpiecznych). Jest to dosyć prosty problem prawny. Pozdro.
|
|
PSS, to miał siedzibę na ówczesnej Mariana Buczka, obecnie Długa, a magazyny na ul. Nowogrodzkiej. Tym się ta firma zajmowała o czym piszesz, ale troszkę inaczej się nazywała. Pozdrowienia.
|
|
No i mamy już długo wyczekiwaną Wiosne :) Robi się coraz cieplej. Dobry czas na niewielkie albo troche wieksze zmiany. Czasem dobrze jest się zmienic. Na lepsze. Aby było lepiej :) Tego wam życze :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
załóż własna stronke :)
|
|
www.mp3.wp.pl tam wrzucić można swoje "kawałki" ;-)) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam.Mam pytanie gdzie można kupić w Łomży (lub poza nią) drewno opałowe? Chodzi mi o ilość około 30 m2.Niestety nie posiadam środka transportowego ,więc wolałbym za dobrą cenę plus transport.Za wszelkie pomocne informacje z góry dziękuję
|
|
Polecam skład i sprzdaż drewna na Strzelców Kurpiowskich. Wjeżdżając od Nowogrodzkiej bodajże jakieś 200-300m po prawej stronie. Z tego co się orientowałem wychodziło mi najtaniej w Łomży, z dowozem. Pozdrawiam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
1 maj Bemowo, 1 i 3 maj Szymany
|
|
ptysiu, kogo ganiałeś ?
|
|
cień ;-)) ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy można jeździć samochodem napędzanym olejem rzepakowym? Można przy niewielkiej przeróbce za około 600 do 1600 zł w zależności od typu silnlka. Najlepiej nadają się do tego silniki wysokoprężne starszego typu. Więcej: http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=742343 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja jakbym miał samochód bym raczej nie zmieniał na biodiesla, bo to jeszcze nie sprawdzone i nie wiadomo czy i ew. jak wpływa na działanie silnika (czy moze coś uszkodzić). Biopaliwa mają 4 krotnie większą gęstość i temp zapłonu od ON więc różnica jest duża. @Ptysiu to strasznie fajnie że taniej wychodzi tylko co twój post wnosi do tematu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |