poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS Łomża a władze Miasta;(((

A gdzie tam spią. Już dawno pobudka była. Paradoksalnie - jestem na urlopie a nie mam czasu na lenistwo.
pozdrawiam
Indar

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS Łomża a władze Miasta;(((

i bardzo dobrze !

antares

co bardzo dobrze ptysiu- dzieciaku neostrady?

Mnie zastanawia gdzie jest straż miejska, bo ostatnio widzę raczej policjantów czepiających się ludzi z pieskami. To chyba nie powinna być ich robota, skoro istnieje straż miejska? Poza tym na co są wydatkowane pieniądze z podatku za psy? Łomża to chyba pod tym względem prawie najdroższe miasto w Polsce.

Radio_Białystok: jakie gatunki są do dyspozycji?

Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?

SaneOne nie twierdze że znam się na samochodach. Po prostu troche już przejechałem różnymi samochodami, miałem Fiata, dużo jeździłem Lanosem, a teraz mam już drugiego Opla i jestem bardzo zadowolny. Nie moge niestety tego powiedzieć o dwóch wcześniej wymienionych pojazdach.

<whiteman> wole szampon nizoral
<whiteman> wole szampon niz oral
<whiteman> jedna spacja, wiele znaczen!

a Wy co wolicie ? :)

____
^_^

może ktoś mi napiszę na co idą pięniądze które trzba płacić za posiadanie psa ?
Pozdrawiam

ja tam lubie jedzenie w motelu fadom zajefajna restauracja!

Bo te tabliczki to są tylko dla zmylenia osób postronnych. Sam byłem świadkiem jak osoba opiekującą się tym terenem (pewnie właściciel) otwierała bramę i wpuszczała tam samochody. Po za tym z roku na rok gruz jest zwalany w coraz to nowych miejscach. A nie długo wyrośnie tam pewnie kolejne osiedle domków jednorodzinnych...
Zresztą to samo dzieje się na zjezdzie jak się wjeżdza do Łomży po lewej stronie. I jakoś nikogo to nie interesuje.

hobong dawaj namiary na inne miejsca

Dokladnie 4 pory roku to żadna restauracja, po prostu Pizzeria z salatkami i makaronem, słatki są ok, ale pizza tragedia mdła

Ja chodze z psem bez smyczy i bez kagańca , jak jakiś pies by podszedł to ja dałbym mu 200zł ,że Na drugi dzień chyba do pracy by nie poszedł hehe

Sorry, ale ostatnio wstrząsnął mną jeden widok (jakieś miesiąc temu). Skrzyżowanie Sikorskiego i Wojska polskiego. Przy sklepie z lampami stoi 4-5 łysych kolesi w dresach. Wokół nich lata bezceremonialnie bez smyczy i bez kagańca rotwajlerek (jak wiadomo, już na same posiadanie tej rasy trzba mieć pozwolenie, a co dopiero na swobodne spuszczanie). Przejerzdża radiowóz i.... nawet się nie zatrzymuje.... dla czego? Ponieważ panowie policjanci boją się takich osobników (czt. dresiarzy) , bo wiedzą, że są zdolni do wszystkiego. Jednak aby zachować twarz Policja wlepia mandaty osobom "słabszym". ehh... duży wpływ ma jeszcze ułomny system prawny* oraz złe podejście do wielu spraw funkcjonarjuszy.

* Czy wiesz że.... z Polski nie można wywieść żadnego przedmiotu wyprodukowanego przed 1945 rokiem? Ostatnio na granicy został zatrzymany niemiec, który kupił we Wrocławiu na giełdzie staroci hełm (niemiecki na dodatek :D ) z II wojny i postawiono mu zarzuty "wyworzenia dóbr narodowych".

Oby tak dalej.... i jeszcze ciekawe co będzie po tej za*ban*j koalicji samoopisu. Ja mówie, że gówno (takie samo jakkie zostawiają pieski, których się czepiacie <lol> :P

Noo dokładnie. B4 do seryjnej sprężyny będzie jak najbardziej odpowiedni. Pamiętajmy jednak, ze B4 to jest standartowy amorek gazowy.
W swoim aucie jeździłem na standarcie, później B4 + H&R i nikomu tego nie polecam. Miałem także chwilowo zawieche Koni. Teraz śmigam na gwincie KW waraint II i w porównaniu z innym jest przepaść. Zawieszenie jest doskonałe do ostrej jazdy, choć nasze drogi nakazują "toczenie" sie po nich. Mimo najmiększej nastawy jest cholernie sztywne, ale w zakrętach potrafi sie odwdzięczyć.

Ludzie to już od 2 miesięcy na tych pestek i od dwóch miesięcy nie kupuje tego gó***.Wspieramy Jagę! Niech spe***** z tymi pestkami w Łomży.

Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...

Autor: Wombat (---.elomza.pl)
Data: 30-04-06 20:14

Spoko nadal mamy 8 ptk przewagi nad pelikanem ,który nie chce awansować bo go niesteć na II lige . Jak przewaga Łomży zmaleje do 2-3 ptk to wtedy bedziemy panikować :]

BUHAHHAHAH A NAS STAĆ . DOBRE BARDZO DOBRE. ZWŁASZCZA Z NASZYMI ŚWIETNYMI SPONSORAMI.

taa, tylko 4 fury, z czego może dwie się jakoś tam prezentowały, a pozatym kicz, nawet fajnych lasek nie było, a to chyba nieodzowny element takiego pokazu, jednym słowem daaaaaleko nam jeszcze .....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org