Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak nie komuna wycięła w pień młode pokolenie warszawiaków |
jeśli Sedan to Nissan Primera Róża Lux
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak nie komuna wycięła w pień młode pokolenie warszawiaków |
Opel Vectra A Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Grześ..... mam nowe opony do sprzedania za pół ceny... ..ewentualnie razem z autem. Co do poloneza..masz rację...czas jego sprzedać..:)
|
|
taki sam pomysł podsunął mi mój promotor. Chyba trzeba bedzie też zrobic :D
|
|
94 rok i 134000 przebiegu to sie nawet w bajkach nie zdarza ;) Tak poza tym tej Astry rdza jeszcze nie zjadła? Niestety tutaj nie będzie łatwo kupić starszego samochodu z niedużym, udokumentowanym przebiegiem. Jakiś czas temu widziałem w jednym z łomżyńskich komisów Corolkę, którą sprzedał mój znajomy ponad rok temu innej osobie z przebiegiem ponad 350000, a ostatnio w komisie miała coś koło 150000 :) Cuda się jednak zdażają, pewnie jezdziła do tyłu hehe :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
to juz jest stare nie wiem czy widzieliscie ta wersje techno:) mnie to juz nie smieszy...
|
|
Wiem, ze Krzysiek się udziela w tym zespole, ale ja chciałby tą nutę z neta ściągnąć. Jeśli ktoś ma to niech wyśle mi na maila. se.b.eq@wp.pl Pls ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ptysiu91 to ja zapraszam jutro moze tez bede z kolegami w pilke gral jak chcesz to zapraszam hehe znam Ptysia91 juz nie ma kozaka na Mieczkowiaka:D
|
|
no napewno takie same nie są to czemu pisze kabel do siemensa c75 a do a 50 nie ? bo są inne ! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Tyku i Cie Ptysiu91 tutaj ma hehe pelne zaskoczenie hehe
|
|
hehe.... no ale proszę o odpowiedz.... bo problem mam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A cos poza tym? Może na muszli lub Starym Rynku?
|
|
nie III wojna, a raczej szereg zmian spowodowanych przebiegunowieniem Ziemii, poczytajcie sobie o tym tutaj http://www.projekt-cheops.com/start/
|
|
Autor: Zbych (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-04-06 21:39 Judasz miał i tak więcej godności od naszych polityków dla których zdrada- to chleb powszedni. Zdradzają wszyscy wszystkich i własny naród i tak bez końca, a żaden nie uważa się za grzesznika zasługującego na karę ( i żaden cholera, nie chce sie powiesić)- wręcz przeciwnie! Dlatego nie potępiajcie tak bardzo Judasza, bo są gorsi od niego i całkiem się dobrze mają... Zbychu,bardzo trafne nawiązanie! :D
|
|
Przepraszam, to nie Zbych napisał, tylko czikilala. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
SxxxxK: no wszedłem na tą stronę Autocentrum i nie kumam o co Ci chodzi... Lanos dostał 4 na 5 gwiazdek, co jest chyba dobrym wynikiem :/: http://www.autocentrum.pl/?FF=25&filtr=1&makeid=5&modelid=153&yearfrom2=&yearto2=&poj=1600&silnik=1&submit.x=36&submit.y=2&gfx=_1 wowo: skoro tak mówisz, to można wrzucić cały zawias seryjny od Astry/Kadetta GSI... wtedy będzie dobra seria :) a poza tym to dziesiątki tysięcy ludzi sadza np. Bilsteiny B6 (nawet bez sprężyn progresywnych) i ogólnie taka modyfikacja jest polecana przez wiele osób zajmujących się samochodami trochę dłużej... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pod Łosiem :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |