Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
forum polityka |
Proponuje zmianę nazwy na forum szkalowania Polski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: forum polityka |
Popieram. Mam nadzieję, że Maliszewskiego kiedyś za to wsadzą, gdyż nic nie robi, żeby hejciarze, oszczercy i nienawistnicy zamilkli tutaj .....
|
|
Czasem mam wrażenie że ci hejterzy to jakby wynajeci przez redaktorków z 4lomża tylko im nie wypada takich tekstów pisać bo byłoby juz po portalu.A tak to sa w porządku.Czarną robotę robia inni.
|
|
Kuriewnym palantom kato-kościół zawalił się na ich parchate łby. Wzorem bolszewików marzy im się nie tylko cenzura, ale też fizyczna walka z krytykami. Przywaleni gruzami obłudy i zakłamania z czego zbudowany był ich kato--kościół leżą i kwiczą... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Nie walka z krytykami srulu tylko likwidacja oszalałych z nienawiści hejterów podobnych tobie ...... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
@paplik - mistrz goebbelsówy - Kuriewne palanty - kato-kościół - parchate łby - Wzorem bolszewików - cenzura, - obłuda i zakłamania No i krytyką nazywa ten stek wyzwisk oczerniających instytucję zaufania publicznego atakowaną przez media metodami SB-ckimi. Czy ten portal ma @admina i właściciela?
|
|
- Religia w szkołach stała się jednym z najskuteczniejszych narzędzi laicyzacji młodego pokolenia Polaków - powiedział w piątek szef PO Donald Tusk. Ocenił, że \"to są setki, tysiące wynagrodzeń, bo przecież nie chodzi o ewangelizację\". - Nie powinniśmy mieć religii w szkołach Gratuluję szczerej wypowiedzi . Wiem na kogo w wyborach nie oddać głosu , ja osobiście oddam na niego mocz . @paplik . Moje wyrazy obrzydzenia na widok twoich wypocin.
|
|
@Lobo - po raz kolejny robisz katolikom “niedźwiedzią przysługę” i podpinasz cytat z Pisma świętego. Katolik nie zamierza likwidować “oszalałych z nienawiści hejterów\". O tego jest lokalna społeczność oraz sądy gdy prośby i napomnienia nie skutkują.
|
|
Maska świętości ostatecznie opadła, rozpaczliwe próby POnownego jej założenia nic nie dadzą, to ostatnia prosta na drodze totalnego upadku tej średniowiecznej, bałamutnej instytucji z piekła rodem jakim jest kato-kościół. Kuriewna hołota na tym forum została zaorana i POzamiatana. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Re: \"Katolik nie zamierza likwidować “oszalałych z nienawiści hejterów\" Z pewnością można się z tobą tutaj zgodzić, ale ty podpinasz cytaty z Pisma Świętego pod postami atakującymi dobrych ludzi, działających dla dobra Polski i Polaków. Nie wiem na kogo głosowałeś w wyborach na prezydenta RP (pewnie nie na Dudę - bo wg ciebie \"nieszczerze ratował hostię\"). Więc pewnie wcale nie głosowałeś, ale połowa twoich \"politycznych kolegów\" głosowała na sponsora LGBT, Krytyki Politycznej, entuzjastę piłowanie katolików, a także na ... jak mu tam ... bawidamka (czy jakoś tam).
|
|
@paplik - już tylko pogrążasz się, Machanie piąstkami jest tylko machaniem. A Kościół zostaw w spokoju. Jego założycielem jest Jezus Chrystus. I On nam obiecał - “Bramy piekielne go [Kościoła] nie przemogą” Więc możesz sobie machać piąstkami. Ale uczniów Chrystusa bzdetami nie zwiedziesz i nie sprowokujesz do nienawiści. Bo u Chrystusa my na ordynansach - rycerze Maryi! @Staku - piszesz jak klon @Lobo. Albo @paplika Do wyborów nie zamierzałem iść jak wielu kolegów. Ale nie mogłem przyłożyć ręki do wybrania Trzaskowskiego. Więc zmuszony byłem wybrać “mniejsze zło” Dziś polityka to tylko sztuka kompromisów A świat wartości pielęgnuję codziennie
|
|
Miło jest jak kato-POyeby różnej maści biorą się za swe parszywe, kato-bolszewickie łby... DvPOkrata chce wmówić normalnym, że Jezus założył pedofilski kościół... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Katotaliban kroczy po równi pochyłej, dlatego z taką oszalałą determinacją walczy przed ostateczną klęską. która jest nieunikniona ...
|
|
@paplik - już tylko pogrążasz się, Machanie piąstkami jest tylko machaniem. A Kościół zostaw w spokoju. Jego założycielem jest Jezus Chrystus. I On nam obiecał - “Bramy piekielne jego [Kościoła] nie przemogą” Więc możesz sobie machać piąstkami. Ale uczniów Chrystusa bzdetami nie zwiedziesz i nie sprowokujesz do nienawiści. Bo u Chrystusa my na ordynansach - rycerze Maryi! Nie pozwólmy przerobić dzieci na EuroSodomitów! Bo to jest cel tej nagonki na dobre imię Jana Pawła II oraz Polski
|
|
...lecz się, obłąkany maniaku na nogi, bo na parchatą łepetynę już za późno... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
wąski - widać, że szwankuje twoja mózgownica, dlatego pleciesz kompletne bzdury. Powinieneś stosować zasadę - NASAMPRZÓD POMYŚL, POTEM NAPISZ. Jak możesz zlikwidować anonimowego hejtera? Nijak, co nie? Ale admin może w mig zlikwidować konto takiego nienawistnika, a nie robi tego - dlaczego, jak myślisz? Mało tego, admin to nawet może wskazać odpowiednim władzom IP takiego nienawistnika. Żeby owe władze zrobiły z nim ład i porządek. Ja to mogę co najwyżej oklepać takiemu nienawistnikowi ryja, jak się ujawni. Ale jak widać mocni są tylko jako anonimy w sieci, żaden po schabach nie chce zarobić. Więc dlaczego ja mam wyręczać władze w czynnościach, za które płacę w podatkach. Nawet srul główny ciągle neguje, że jest Władkiem Tockim, chociaż w sieci są dowody, bo się przyznał niejakiemu polowi tutaj na łamach parę lat temu nazad. I Maryśka się przyznała. A chodziło w tej rozróbie bodajże o Stefanka biskupa. Jak się dobrze postarasz, to możesz to wygrzebać, bo ponoć w sieci nic nie ginie. Tak, że tegies ………… ![]() . z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Katozjeby…. ![]() urbi et orbi !
|
|
@paplik - gratuluję. Zaczynasz się uczyć i już mniej obelżywych słów. Za to uczniowie Urbana dalej używają sobie po uważaniu. @Lobo - jeśli do mnie pijesz to jet to kolejny dowód na moją “spiskową teorię” że jesteś reżyserowany ze studia które nadaje @paplikiem. Kolejny raz odkrywasz się dobrze znającym @paplika oraz jego redakcję jak ja znam żonę. Swoją żonę. Bujaj się! A cytat z Pisma św. nie wytwarza żadnej głębi teologicznej.
|
|
Jam jest Pan, Władek twój, który Cię wywiódł z katolstwa, z kościoła niewoli. Nie będziesz miał Tockich cudzych przede mną... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
nie znajduję sensu JP2 ukrywał pedofilię, a Kiszczak i Jaruzel to człowieki honoru, a Urban, Michnik@Co to wytrawni publicyści JP2 można opluć, a od Wałęsy wara bo to autorytet, Kaczyński jest prorosyjski, a antyniemiecki i antyrosyjski Tusk walczył z Merkel i Putinem, w PiS są najgorsi PZPRowcy, a w PO nawróceni liberalni deMOkraci LGBT jest chwalebne, ale w przypadku PiS haniebne, Kościół i rodzina demoralizuje, a biedroniowi seksaktywiści edukują, wasi pedofile są źli, a o naszych cicho sza, itd itd Przy takim postrzeganiu rzeczywistości przez deMOkratycznych gamoni nie ma pola do jakiejkolwiek sensownej dyskusji z nimi. A przynajmniej ja go nie znajduję. Do tego autorytety klasy Szatan, Kozidrak, Nergal, Senyszyn czy ta niepełnosprawna Ochujska, usprawiedliwianie pospolitych przestępców i chamów ordynarne kłamstwa, etapowanie wulgarnością ...... zero refleksji, opamiętania. wręcz odwrotnie - to się kumuluje, z dnia na dzień przybywa, przyśpiesza.. i rzecz nie dotyczy tylko trolli i gamoni jak nasze osrane paplaki ale szerokiej rzeszy deMOkratycznych osłów i osłanek. No nie znajduję żadnego sensu, żadnego pola. Nie ma sensu bezproduktywnie reagować. Pozostaje ignorowanie.
|
|
e-SB-eckie kwity na Bolka są wiarygodne jak kato-Dekalog, ale teczka JarKacza i papieska absolutnie nie... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Upewniam się co do wcześniejszych podejrzeń - @Lobo i @palik to ten sam człowiek
|
|
taaak!!! tamten POyeb to Władek, a ja Tocki, albo też odwrotnie... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
@Z - kolejne w-nick-owanie @paplika?
|
|
Re Deokrata: \"Do wyborów nie zamierzałem iść jak wielu kolegów. Ale nie mogłem przyłożyć ręki do wybrania Trzaskowskiego. Więc zmuszony byłem wybrać “mniejsze zło\"\" Czyli na A. Dudę, ale druga połowa z twoich kolegów głosowała na Trzaskowskiego. Dla nich sponsor LGBT, zwolennik piłowania katolików najwyraźniej był mniejszym złem.
|
|
@Staku - jest inaczej. Część głosowała na Dudę a część nie poszła na wybory
|
|
\"... jest inaczej. Część głosowała na Dudę a część nie poszła na wybory\" Interesujesz się trochę polityką? To wiesz, że jest coś takiego jak exit polls. Pyta się losowo wychodzących z lokalu m.in. na kogo głosowali, ale też na kogo głosowali w poprzednich wyborach prezydenckich czy też parlamentarnych. Więc cię informuję, że wyborcy Konfederacji głosowali dokładnie po połowie. Ci co nie poszli - z jakiejkolwiek opcji - odpowiedzi nie udzielili. Kieruj się rozumem, informacjami, a nie chciejstwem i konfederackim pijarem!
|
|
@Staku - ja i moi znajomi głosowali jak napisałem. Może w innych miejscach było nieco inaczej. Po drugie - władza jest w rękach mafii, lóż i służb. Konfederacja zaś jest szykanowana przez całą Bandę Czworga
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |