Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyniki rererendum. Powiat łomżyński i wysokomazowiecki przeciw wejściu do UE |
rayben po 1 w 2LO napewno tak nie jest bo sie tam ucze wiec wiem natomiast nie wiem skad sie wziely takie ploty a co do mechaniaka jesli komus nie pasuje to sie niech sie wyniesie do spoleczniaka i koniec!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyniki rererendum. Powiat łomżyński i wysokomazowiecki przeciw wejściu do UE |
Brawo FRANKI - jeden a duży. I wtedy wszyscy by byli zadowoleni. I kupcy i mieszkańcy. Tylko należało wcześniej o tym pomyśleć , a to było w gestii decydentów których wybraliśmy. Jeżeli jest coś puszczone na żywioł to jest bałagan i skutki jak widać - wszyscy niezadowoleni. Lokalizacja supermarketu z prawdziwego zdarzenia powinna oczywiście być na obrzeżach miasta.
|
|
Re: Wyniki rererendum. Powiat łomżyński i wysokomazowiecki przeciw wejściu do UE |
|
barzb Retoryka?To temat Cie,, przerasta,, autochton dobrze myslisz Pozdrawiam Sars
|
|
Przynajmniej mamy skad czerpac wzorce..... Dopoki nie przybedzie w miescie kilku zakladow przemyslowych to taka stagnacja bedzie trwala jeszcze dlugo. --- PGG
|
|
Proponuję zlikwidować Forum albo uczynić je moderowanym. Wierzę w Wasz rozsądek i mam nadzieję, że idiotyczne posty nie byłyby tu umieszczane.
|
|
Hehe, nauczyć mogę Cię bardzo wiele... najlepiej gdybyś odezwała się do mnie na GG - mój numer to 1515637. Odezwij się, to pogadamy ;-) Pozdrawiam Mr S
|
|
Dziekuje , ale ten serwis jest " chwilowo niedostepny", czy jest cos innego....?????...... Dziekuje za szybka reakcje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |