środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Media chwalące wejście do UE,dopiero teraz powoli zaczynają informować o UE

nasza lomza to nie male misteczko,tylko duze,paczcie ze wokolo sie roi blokow i nawet teraz zaczeli budowac az 4 spuer markety:)postawia markety i budynki osedlowe to bedzie ladna lomza i nie mala,zacznie sie powiekszac...

Sars

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Media chwalące wejście do UE,dopiero teraz powoli zaczynają informować o UE

Niekoniecznie.Na przykład mój kumpel z Australii płaci ok. 25 złotych za dostęp 500kb.Gdzieś czytałem,że na zachodzie tylko adsl jest droższy , ale tam są inne zarobki

---
PGG

Ile to kosztuje?Na ich stronie nie ma żadnego cennika

Sars

Taki madry jestes to podaj jeden przyklad gdzie w demokratycznym kraju w centrum miasta stawia sie hipermarket.
Na twoj zakuty łeb to i strusie jajo nie pomorze.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Czesław nie znikaj stąd! Zarządzajacy portalem - zróbcie z Jego wypowiedzi osobną stronę! Gdybym umiał robić strony internetowe - już dawno bym to uczynił,

Moja mama zabiera głos w sprawie studniówki. Cytuję: "Kiedy ja miałam swoją studniówkę, robiliśmy zrzutę na % dla nauczycieli (jak widać to tradycja - dopisek mój) , na zespół oraz picie i owoce. Żarcie przygotowywali rodzice na potrzeby konkretnej klasy. Mama (moja babcia - to znowu ja) przygotowywała (chyba) trzy salaterki sałatek warzywnych i (chyba) trzy ciasta. Po dwa szły do uczniów, po jednym dla nauczycieli. Kelnerami byli oczywiście rodzice, gdyż wówczas nikt nie słyszał ani nie myślał o jakiś wynajętych kelnerach. Sztućce, talerze każdy przynosił sam. Wypożyczano jedynie dla nauczycieli. Podstawowym problemem studniówki było znalezienie partnera lub partnerki. Na szkolnej studniówce bawili się wszyscy. Ale cóż, to były czasy wstrętnej komuny - kończy moja mama.

Glazura w mojej łazience ma 12 lat i ciągle jest. Jedynie od czasu do czasu poprawiam fugi. Z fachowcami nie mam do czynienia, bo większość napraw dokonują mężczyźni wchodzący w skład naszej rodziny. Malowanie podłogi, położenie nowej wykładziny, drobne usterki elektryczne to dla prawdziwego faceta żaden problem. A jesli to potrafimy to kobiety nie gonią nas do garów i nie krzyczą o równouprawnieniu. Nie licz na fachowców, zrób se sam.

Niech wszyscy wyjadą - a Polskę się zalesi drzewami. Powrócą żydy i znowu się zacznie - "kamienice nasze, ulice wasze". Oni wiedzą co robią. Tylko dla czego w naszym kraju rządzą sami głupcy - nawet w miejskim ratuszu??
Czy wiesz, jakie są średnie zarobki? Dlaczego robiąc swoją robotę - dobrze - nie mogę tego zarobić co w Stanach? Ja myślę że to celowe, bo nie wierzę , że "nasi" politycy są tacy debilni. Dlaczego "nasi"?, bo chyba polacy. A może masoni???

Zacznę od tego że podpisuję się obiema kękami pod tym co napisał Kerpal!!! Nie należy wypowiadać się na temat czegoś o czym nie ma się zielonego pojęcia!!! Bulweruje mnie fakt że owe osoby rayben i ktos, wypowiadając się na forum moga popsuć 100-dniówkę wszystkim innym bogóducha winnym maturzystom, któży chcą mieć 100-dniókę właśnie w szkole i chcą się bawić razem z nauczycielami, (jeszcze do dych dwóch panów, nie myślcie ze możeciesię bezkarnie wypowiadać na forum bo nikt was po nicku nie pozna, jest kilka osób przez któch do was można dotrzeć!!! i jeśli przez was MOJA i wielu wielu innych ludzi 100-dniówka nie wypali, to sam osobiści dotre do was, nie myślcie sobie ze nie ma na was mocnych!!!)

a teraz dalej!!! ;-)

100-dniówka jest tylko raz w życiu i powinna być niezapomnianym wrażeniem do końca życia! co z tego ze będziesz mił 100-dniówkęw Polonezie czy gdzie inndziej, bez dozoru nauczycieli, schlasz się jak świnia, dziewczyna którą zaprosisz nie będzie miała się z kim bawić (bo ty akurat będziesz "rozmawiał" z WIELKIM BIAŁYB UCHEM w w toalecie, dla niewiedzących tzn: Chawtował ;-) a na drugi dzeiń będziesz słyszał rzeczy które wyprawiałeś na 100-dniówce oswoich kolegów!!!

Druga sprwą, którą już poruszyłem jest to że nie ma innej możliwości jak tylko tej żeby 100-dniówka odbyła się w szkole!!! same przygotowania się do tej wielkij uroczystyości, robienie dekoracji na dużą salę, do swioch własnych praowni to NIESAMOWITE i NIEZAPOMNIANE wrażenie!!! nie ma nic fajniejszego niż zostawanie po lekcjach (czasem nawe do puźnej nocy) i wspólna praca razem z kolegami i koleżankami!!! a potam staniesz na części oficjanej 100-dniówki i powiesz JA TO ZROBIŁEM, to zasługa MOJA I MOICH KOLEGÓW I KOLEŻANEK.

Trzecia spawa dotyczy stosunku owych tajemniczych maturzystów, przez których wypowiedzi to wszystko się zaczeło i ich stosunku do nauczycieli, oraz tego że rodzice i uzcniowie powinni sie jednoczyć (to do raybena). po pierwsze to rodzice uzgodnili wysokość sładek na 100-dniówkę!!! wynosie ona 250 zł, co uważam nie jest zbyt wygórowaną kwotą!!! (z tego co mi wadamo to była dyskutowana nieco większa kwota ale ostatecznie zostało 250 zł.) nie będe mówił w jakiej szkole ale mój kolega płaci przeszło 300 zł. i co ty na to rayben???

Maturalna klasa i 100-dniówka powinna być jak to powiedział jeden z nauczycieli mechaniaka cyt: "Czasem i okazją do zbliżenia ucznia i nauczyciela" chyba jesteśmy już na tyle dorośli i powinniśmy wiedzeić że razem z nauczycielami stoimy po jednej stronie barykady!!! powinniśmy się nawzajem wspierać i jestem w 100% przekonany że nauczyciele są za nami.

prosze jeszcze o jedno TEGOROCZNI MATURZYŚCI MECHANIAKA: wypowiadajcie się na tym forum, przedstawiajcie swoje zdanie. Musimy pokazać raybenowi, że nie ma racji!!! NIE DAJMY popsuć sobie 100- dniówki
(z opini które są mi znane nie tylko nauczyciele są zbulwersowani wypowiedziami raybena, uczniowie, MATURZYŚCI mechaniaka, przynajmniej z mojej klasy, bo tylko tego moge pewien, ale z innych klas razcej też, NIE POPIERAJĄ raybena, jestem tego na 100% pewny!!! I radze temy panu raybenowi żeby to wszystko odszczekał!!!

dzięki!!!!!!!!!!!! pa !!!!!!!!! ;-)

ps. zaspokoj się rayben!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org