poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
polityka na wesoło :)

Witam. Panie Czesławie, proponowałbym stworzenie na łamach 4lomza.pl działu, traktującego o historii miasta. Mój brak zainteresowania tym tematem, spowodowany jest prawdopodobnie tym, że jestem nastolatkiem, a moje zainteresowania są zupełnie odmienne. Wielki szacunek dla osób, które chcą poznawać historię swojego miasta, i dla Pana, Panie Czesławie za chęć jej ukazywania. Może kiedyś i ja zainteresuję się historią Łomży... wtedy napewno sięgnę do Pana postów.

Pozdrawiam Panów Czesława i Indara,
oraz innych forumowiczów

(bardzo często krytycznie nastawiony)

Mr S

"Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: polityka na wesoło :)

Twoj poziom świadczy o poziomie tych wszystkich krzykaczy, którzy nie majac argumentów tylko to potrafią. Daje Ci "Czerwoną kartkę" hahaha....
Trzeba znać układ urbanistyczny miasta, zeby wiedziec gdzie jest centrum .... a zresztą i tak to już łabedzi śpiew

GoRbI

Mam propozycję nie do odrzucenia dla rzecznika prasowego naszych władz. MARCIN - POWIEDZ WSZYSTKO WSZYSTKIM O TYCH MARKETACH - JAK TO WYGLĄDA NA DZIEŃ DZISIEJSZY. Naród jak widać nie jest doinformowany i ciągle pyta o to samo. Ile to już razy wałkowaliśmy ten temat na tym forum.

Ze względu na sposób myślenia i działania mieszkańców i wladz Łomża to małe miasteczko.

Tylko NordCom na Bema.

Może warto już utworzyć odrębna zakładkę na materiały historyczne, w tym ŁTW ? Nie zmniejsza to jednak mojego uzanania dla Czesława za regularne publikacje na FORUM. Chyba jednak nie bardzo mamy co do tego dodać, stąd irytacja mniej wytrawnych forumowiczów.
Czesław!!! Oby tak dalej.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

hehehe ... a ja miło wspominam Mechaniak ... mniodzio czas ... najlepszy jest mgr inż. Gosiewski :) pozdro - konkretny chłop i dawał wycisk ... szkoda że nie ma już na świecie sora mgr Langusa ...oj to były czasy ... pozdrawiam też mgr Grabowską - naszą wych.. papapap... TMb rookz.. a teraz wiekszosc na politechnikach i za granicami.... chciało by się spotkać oj chciało by ... :) !!! [ nie wiem po co jakieś dziwne wypowiedzi - normalne jak się staje okoniem to zawsze się po łbie dostanie - szkoła jest po to aby uczyć i wychowywać , nie jest to instytucja skierowana li tylko na poszczególne jednostki i ich osobisty rozwój , jeśli ktoś ma to za złe niech ucieka do prywatnej - w szkole państwowej wszyscy powinni byc traktowani równo , czyli po łbie równo wszystkim :) )

Jedźcie i niech Busch się wami cieszy!

do 'ktosia'
najpierw cię zacytuję - "z drugiej strony, gdybym sie przedstawił, to czy to zmieniło by sens i tresc, oraz interpretacje moich postow? raczej nie, wiec poki co nie widze potrzeby, aby sie przedstawiac"
właśnie w świetle twojego posta by zmieniło ponieważ przedstawiając się tylko nickiem nie ma mowy o danych osobowych, czyli w sumie post nie ma sensu natomiast gdybyś używał imienia i nazwiska to wtedy sprawa przedstawia się zupełnie inaczej i mógłbyś mieć rację. Pomijając czy to żart czy nie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org