czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marta przybyła aby @paplik zobaczył...

ŚWIADECTWO Marty Przybyły po Bożym recyklingu -

https://www.youtube.com/watch?v=Kn25V_iJ8pk

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marta przybyła aby @paplik zobaczył...

Najbardziej bombowe wyznanie jest od 11 minuty -
o dzieciach co nie podniosły zabawki
i samotnych staruszkach

https://www.youtube.com/watch?v=Kn25V_iJ8pk

dvPOkrato, lepiej obejrzałbyś filmik nagrany przez księdza twego:
https://www.onet.pl/informacje/onetlublin/ksiadz-zatrzymany-przez-policje-mial-nagrywac-mezczyzne-w-toalecie/3cj0g03,79cfc278

rudy błazen z druhem

Poznajcie historię Marty, która jeszcze niedawno uważała się za zadeklarowaną ateistkę, a teraz rzuciła dobrze płatną pracę i zdecydowała się iść za Panem Bogiem.
Marta to autorka książki: „I DAM WAM SERCE NOWE”, w której opowiada o swojej drodze do Pana Boga.
Kiedy chciała dokonać apostazji poszła do kościoła i tu nastąpił przełom: „Siedząc z założonymi rękami, szydziłam z „kościelnego areobiku”. Nie wstawałam i nie klękałam, bo niby przed kim? Po zakończonej Eucharystii rozpoczęła się pierwsza w moim trzydziestoletnim życiu adoracja. Złota szafa, białe kółko… Katolicy na kolana. O co chodzi?
Skupiając wzrok na usytuowanym w złotym słoneczku na nóżce opłatku, doświadczyłam niesamowitej fali gorąca przelewającej się od czubka głowy aż po skostniałe z zimna palce stóp. Trzęsłam się i płakałam w głos, nie mając władzy, by zapanować nad swoim ciałem. Czułam wypełniający mnie, dotąd nieznany, wymiar miłości, której nie da się wyrazić słowami. Poczułam, że klękam. Odruchowo, automatycznie, przed Bogiem żywym i prawdziwym. Wiedziałam, że coś się zmieni…”

https://www.youtube.com/watch?v=KZC5IAkWBB0

...\"za bogiem\" czyli za nikim i donikąd, chyba, że za zdegenerowanym klerem...

rudy błazen z druhem

@paplik papli wciąż- pitu, pitu
jak Goebbels oczerniał kler
od poranka aż do świtu

\"Marta ....iść za Panem Bogiem. \" ?

to się baba rozkraczy :) pójdzie do Watykanu? Moskwy do Cyryla I , czy Konstantynopola, Aten czy Kairu? może do Meksyku (Azteków) bogów i bożków ci od ch**** na samej żydowskiej ziemi wydumali aż trzech.

Może Marty stan umysłu jest jak i tej całej tej mitologi żydowskiej gdy to syn nieletniej Marysi i rogacza Józefa gada sam ze sobą bo a pewno nie z diabłem w wtedy nie było księży choćby takiego T. Rydzyka na pustyni a cały te dialog opisują w księgach jako wiarygodni kłamcy których tam ie było.

Politruki o wigorze Urbana mają tak wyprane mózgi
że nie rozumieją skutków wyparcia katolików
z EuroSodomy. Bo wyznawcy Allacha
na żadne manifestacje ciot
i ciotek nie pozwolą.
I nie pozwól Panie Boże
na to bym musiał taką karę mieć
że w Europie zamkną kościoły politycy
o maskach Tuska i Morawieckiego i Biedronia

...PO co zamykać kościoły, w których nie ma już wiernych..?

rudy błazen z druhem

The information you share is very good and interesting, and thanks to that, I know more useful things. Keep posting interesting things retro bowl and I will keep an eye on your posts.

Katostwo na przykładzie forumowego dvPOkraty zarzeka się, że bezwarunkowo wierzy w boga, ale wciąż POszukuje dowodów na jego istnienie chwytając się najbardziej absurdalnych i nieprawdoPOdobnych bajek.

rudy błazen z druhem

No cóż, zadufani w sobie idioci, po prostu nie ogarniają.
Nie są w stanie.

Jedyny Bóg, i jedyny Pan.
W dodatku Pan doskonały.
Który nikomu niczego nie narzuca.
Kto chce, odda jemu pokłon, pozdrowi i podziękuje za wszystko. Kto nie chce, nie musi. Wolny wybór.
Nic nie każe i do niczego nie zmusza. Każdy człowiek zdaje sobie sprawę, co jest dobrem, a co złem.
Możesz Boga kochać, możesz bluźnić, jeśli jesteś durniem. Wolna wola. Możesz robić co zechcesz.
Obyś tylko pewnego dnia, nie był ani zdziwiony, ani zaskoczony. Żaden się nie wywinie. I żaden nie powie: - nie wiedziałem.
Skoro inni wiedzieli.
Dopóki żyjesz, masz wybór. Potem wyboru nie będzie.
Gdyby Boga nie było,
nie byłoby czegoś takiego jak sumienie. Z którym każdy się rodzi.
Nie byłoby poczucia piękna, dobra i zła.

....a ślepy ch.. jest dobitnym dowodem na to, ze boga NIET!

rudy błazen z druhem

@paplik - masz objawy postępującego upośledzenia umysłowego-
walczysz pitu-pitu - od poranka aż do świtu całą dobę
walczysz z Tym o którym piszesz- Boga nie ma.

...
Pomyśl w tym tam Choroszczu -
przez 20 wieków świat cywilizowany
żył wg Dekalogu i Chrystusa nauki. I co -
cywilizowany świat był tyle lat choroszcznięty?
...
Niech rozwija się Polak - człowiek nieskażony
przez stare i nowe stalinowskie androny

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

UWielbiam pismo NIE. Ono jest naprawdę niesamowite, jak dla mnie. Tak ja to widzę.

Jako klient Poly-Prof od kilku lat, nie mogę nie wyrazić głębokiego zadowolenia i uznania dla tej firmy. W świecie, w którym jakość opakowań odgrywa kluczową rolę w sukcesie biznesowym, Poly-Prof jest niezawodnym i zaangażowanym partnerem.
https://poli-prof.pl/product-category/materialy-opakowaniowe/
Zakres innowacyjnych rozwiązań opakowaniowych jest niesamowity. Niezależnie od tego, czy potrzebujemy zgrzewać worki, układać palety czy zaklejać kartony, Poli-Prof zapewnia nam niezawodny sprzęt, który doskonale spełnia swoje zadanie.

W dzisiejszych czasach, gdy bezpieczeństwo online staje się coraz ważniejsze, serwery proxy są niezawodnym narzędziem do ochrony prywatności i bezpieczeństwa działań online. Jako nowoczesna ukraińska firma oferująca serwery proxy, jesteśmy dumni z zapewniania klientom stabilnych połączeń, szerokiej gamy sieci i stałego wsparcia online. Dlaczego warto rozważyć zakup serwera proxy w Polsce od naszej firmy? Oto niektóre z głównych powodów.
https://stableproxy.pl/
1. nowoczesność i innowacyjność
Jesteśmy firmą, która przywiązuje dużą wagę do nowoczesnych rozwiązań i innowacji. Nasze serwery proxy są stale aktualizowane, aby sprostać wymaganiom dynamicznego świata online. Dzięki temu nasi klienci mogą korzystać z najnowszych technologii w zakresie bezpieczeństwa i anonimowości.

2 Stałe wsparcie online
Oferujemy nie tylko świetne serwery proxy, ale także stałe wsparcie online. Nasz zespół ekspertów jest gotowy odpowiedzieć na pytania, rozwiązać problemy techniczne i zapewnić płynne korzystanie z naszych usług. Bezpieczeństwo i zadowolenie klientów jest naszym najwyższym priorytetem.

3 Stabilne połączenie
W dzisiejszym świecie, w którym czas jest cenny, dbamy o to, by nasi klienci mieli stabilne połączenie. Nasze serwery proxy są zoptymalizowane pod kątem szybkości i niezawodności, co pozwala cieszyć się płynnym korzystaniem z Internetu bez martwienia się o opóźnienia lub utratę połączenia.

4 Szeroki wybór sieci
Rozumiemy, że różni klienci mają różne potrzeby. Dlatego oferujemy szeroką gamę sieci, umożliwiając naszym użytkownikom dostosowanie połączenia do ich wymagań. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz szybkiego połączenia, czy dostępu do określonych lokalizacji, mamy rozwiązania spełniające Twoje potrzeby.

5 Kup serwer proxy w Polsce
Dla klientów z Polski oferujemy serwery proxy zlokalizowane w tym kraju. Gwarantuje to nie tylko szybkie połączenie, ale także umożliwia dostęp do lokalnych treści i usług online. Kupując od nas serwer proxy w Polsce, możesz mieć pewność, że Twoje połączenie będzie zoptymalizowane pod kątem specyficznych potrzeb tego regionu.

Podsumowanie
Kupując serwer proxy w Polsce od naszej nowoczesnej ukraińskiej firmy, otrzymujesz nie tylko narzędzie do ochrony swojej prywatności w Internecie, ale także dostęp do najnowszych technologii, stałe wsparcie online i stabilne połączenie. Dbamy o zadowolenie naszych klientów, więc zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby zapewnić bezpieczne i wydajne korzystanie z Internetu. Kup serwer proxy od nas już dziś i przekonaj się, jaką różnicę może przynieść nowoczesne podejście do usług online.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org