Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do mnie przyjdzie papież... |
Ksiądz nie chciał przyjść do 89-latka, bo \"źle go zaprosił\". Odwiedził go... arcybiskup Włożył odświętny garnitur, białą koszulę, krawat. Dwie godziny czekał przy drzwiach na księdza. Ten powiedział, że nie przyjdzie do niego, bo \"w ten sposób się księdza po kolędzie nie zaprasza\". 89-latek powiedział, że w takim razie żaden ksiądz już do tego domu nie wejdzie. A jednak stało się inaczej, gdy o sprawie usłyszał łódzki arcybiskup Grzegorz Ryś.https://www.onet.pl/informacje/onetlodz/ksiadz-nie-chcial-przyjsc-do-89-latka-bo-zle-go-zaprosil-przyszedl-arcybiskup/prq6z65,79cfc278 rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do mnie przyjdzie papież... |
Do @paplik przyjść może tylko rabin.
|
|
U mnie niczym dzięcioł - pukając stępił dziób i ... odfrunął
|
|
Się zboczeńcom z kościoła rzymski -pedofilskiego we łbach poprzewracało, medialnie klechom się wydaje że dziś Polak ciemny i żyje nadaj w Polsce feudalnej. Na szczęście dojenie będzie jeszcze tylko dzięki politykom kato-pisdzicy i im podobnej kato-bandy patriotyczno stadionowej. Ku pokrzepieniu i na pochybel okupanta pedofilskiego religia wypada spoza planu lekcji w wielu szkołach i młodzi nie dają już się dymać na umysłach.
|
|
Idą katolicy z różańcami w ręku A tu idą płaskoziemcy - towarzystwo od @palik i @atbis ze swoimi psimi kolegami. Koledzanki LPG+ poszło przodem?
|
|
ryś to taka sama człowieka jak pluto ino w kiecce ...
|
|
|
Oto cały głęboko sfrustrowany kutabas: Kiedy spóźniłeś się na samolot do Dubaju, księżniczka na ziarnku grochu znalazła już mnóstwo nowych wielbicieli, a przesyłka z mózgiem zapodziała się gdzieś w sortowni ….. To wtedy kutabas wpada na to gminne forum i wali z cieniuuuuutkiej rureczki …. „I będzie żył w tym piekle, które jeszcze będzie się pogarszać” I macie smród na całą gminę …..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |