czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tak działa państwo pis i znikające dowody...

To jedna z najgłośniejszych spraw ostatnich lat. 10 lutego mija szósta rocznica wypadku w Oświęcimiu z udziałem ówczesnej premier Beaty Szydło. O nieumyślne spowodowanie wypadku został oskarżony Sebastian Kościelnik. Mężczyzna czeka na prawomocny wyrok. \"Nigdy już nie będę tym samym człowiekiem\"
10 lutego ubiegłego roku, w piątą rocznicę zdarzenia, Sebastian Kościelnik stwierdził we wpisie na Twitterze, że jego całe życie \"wywróciło się o 180 stopni\".

\"Nigdy już nie będę tym samym człowiekiem, którym byłem przed dniem wypadku. Przez te wszystkie lata brałem udział w wielu przesłuchaniach, stawiłem się na kilkadziesiąt rozpraw sądowych. Udzieliłem również wielu wywiadów, w głównej mierze po to, aby przekazać, jak ta sytuacja wyglądała ze strony zwykłego szarego obywatela, wobec którego przedsięwzięto mnóstwo środków, by go zdyskredytować, jak i świadków tego zdarzenia\"

pomyślcie o tym gdy będziecie szli na wybory!!!!!!!! Bo dalsze rządy tej pisowskiej sitwy to postępujaca destrukcja , bezprawie , nepotyzm i korupcja na niespotykaną skalę oraz totalna bezkarnośc pisowskich aparatczyków.

całośc [https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29413134,wypadek-beaty-szydlo-wyrok-ws-sebastiana-koscielnika-zapadnie.html#s=BoxOpImg6

dodam że Szydło zamierza startować na fotel prezydenta RP

follow me

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tak działa państwo pis i znikające dowody...

Oborowa? Na prezydenta? Myślałem, że marionetki Dudy nic nie przebije. A tu proszę, jest szansa.
Co do sprawy. Już tu wielokrotnie pisałem. W Polsce prawo obowiązuje wyłącznie Polaków. Nadludzi, lepszego sortu, z górnej półki już NIE.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Przecież takie degeneractwo pełowskie jak wy wie to najlepiej .Tutaj wam wierzę bo pamiętam tamte czasy ,nie musicie nikogo ani mnie przekonywać ...

drogi panie o czym tu waść pitolisz. Wszak jest sporo świadków którzy zeznali ,że kolumna jechała bez sygnałow dżwiękowych tylko na błyskających kogutach. Nawe były oficer SOP który jechał w tej kolumnie po przejściu na emeryturę zeznał, że był nakłaniany przez kolegów do składania fałszywych zeznać ,że jechali na sygnałach podczas gdy tak nie było. Są to znaczy były nagrania bo ktoś nie ustalono kto w sądzie te nagrania zniszczył . Pomimo tych dowodów pisowska ziobrowa prokuratura szuka w du pie mózgu tak aby upierdolić tego młodego człowieka któremu w sumie zniszczyli tak życie.

follow me

Autor: c2h5oh (---.centertel.pl)Data: 10-02-23 16:38

Przecież takie degeneractwo pełowskie jak wy wie to najlepiej .Tutaj wam wierzę bo pamiętam tamte czasy ,nie musicie nikogo ani mnie przekonywać ...
towarzyszko alkohola vel ziuto, od pisania donosów to cię zdrowo PiSdnęło. ty i większość czopków PiSdowskich macie jakąś psychozę maniakalno-prześladowczą. Skąd diagnoza? Ano stanowczo twierdzicie, że KAŻDY przeciwnik komunistycznej partii PZPR-pis MUSI być zwolennikiem peło. No MUSI. Móżdżek typowego czopa PiSdowskiego nie jest w stanie ogarnąć, że w Polsce są inni ludzie, którzy nienawidzą komunistów, zwłaszcza tych przefarbowanych na PZPR-pis.
No i zasadniczy powód, tylko Polacy nienawidzą szpicli i donosicieli jak ty towarzyszko alkohola.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org