Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rezygnacja z członkostwa w Izbie Lekarskiej – prof. Andrzej Frydrychowski |
APEL DO LEKARZY POLSKICH Rezygnacja z członkostwa w Izbie Lekarskiej – prof. Andrzej Frydrychowski https://ekspedyt.org/2023/02/03/apel-do-lekarzy-polskich-prof-andrzej-frydrychowski/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rezygnacja z członkostwa w Izbie Lekarskiej – prof. Andrzej Frydrychowski |
Szanowni Państwo, Koledzy Lekarze Choć jestem czynnym naukowcem, profesorem zwyczajnym, doktorem habilitowanym nauk medycznych i lekarzem z dużym doświadczeniem zawodowym (tytuł profesora uzyskałem po spełnieniu niezbędnych wieloszczeblowych kryteriów do tego wymaganych, gdzie mój dorobek oceniali wybitni eksperci z wielu specjalności w naukach medycznych, zatem profesorem nie zostałem w oparciu o kryteria polityczne, organizacyjne, czy biurokratyczne), na przestrzeni kilku ostatnich lat byłem regularnie zmuszany przez funkcjonariuszy Okręgowej Izby Lekarskiej w Gdańsku do udziału w postępowaniach, których celem było zdyscyplinowanie mnie i zawrócenie do mainstreamu standardowej praktyki medycznej. Nie dałem się, co w efekcie zmusza mnie do złożenia następującego oświadczenia: Ex nunc raz na zawsze rezygnuję z członkostwa w Okręgowej Izbie Lekarskiej i wnoszę o skreślenie mnie z listy jej członków. Dożywotnio rezygnuję z ubiegania się o wpisanie mnie ponowne na listę członków którejkolwiek z izb lekarskich na terenie naszego kraju. Funkcjonariusze OIL w Gdańsku chcąc mnie poniżyć i upodlić, skierowali mnie na pełne szkolenie z zakresu elementarnej wiedzy lekarskiej, jakie przechodzą wszyscy lekarze kończący studia medyczne. Jakbym był niedoukiem. Tymczasem z powodów, które szczegółowo opisuję i wymieniam poniżej, sądzę, że kompromitują nie mnie, lecz gdańską i wszystkie izby lekarskie, które tworzycie Wy. Polscy Lekarze prof. Andrzej Frydrychowski
|
|
...a co mnie to gvwno obchodzi... rudy błazen z druhem
|
|
A mnie to bardzo obchodzi. Bo chodzi o to czy o moje zdrowie dbać będzie lekarz opłacany ze składek zdrowotnych czy sponsorowany przez koncerny wykonawca procedur medycznych. Lekarz czy akwizytor!?
|
|
...na twoją chorobę nie ma innego, niż zimna ziemia, lekarstwa... rudy błazen z druhem
|
|
@paplik - jeśli ciebie to nie obchodzi to po co klikasz? Zapewne masz procent od kliknięcia postu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |