Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska kultura za granicą |
uomrzan. Nikt nie broni nikomu wolności słowa, ani wolności wypowiedzi, chodzi o wulgaryzmy w stosunku do innych. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska kultura za granicą |
Ja to rozumiem, tylko co zrobić aby skutecznie walczyć z takim zachowaniem jakie prezentuje cycq. Udawać że nic się nie stało? Myślę że to przynosi odwrotny skutek. bagrmosen
|
|
"hamy" zawsze byli, sa i beda tego nie da sie uniknac;/
|
|
Rozdaje zaproszenia do gg radia chcecie? http://www.gaduradio.pl
|
|
Ja poproszę, jeżeli można?
|
|
ja też poprosze . Mój nr. 2428148 ;)
|
|
wreszcie raz a porządnie zrobi sie porządek ! ;-))
|
|
Następny przypadek zachowania cycq z dzisiejszego dnia: Re: DVD w Łomży - wypożyczalnia & internet Autor: cycq (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 23-04-06 00:14 a moze possiesz mi jajko ...?? hę ???? ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!!
|
|
Też to przeczytałem i zastanawiam się dlaczego o tej dyscyplnie sportu, która przed wojną była bardzo popularna w Łomży i miała wielu zwolenników, teraz całkowicie słuch o niej zaginął? Jakie są tego powody? Pewnie kasa, a w zasadzie jej brak? Pozdrowienia.
|
|
Policja ma to wszystko gdzieś z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ja też chce 7889552 (gg)
|
|
wyslane zalogojcie sie na http://www.gaduradio.pl tam sie wszystkiego dowiecie;]
|
|
Dzięki :) @sajan: Konkurs na piosenke Polski na MŚ wygrała nuta Queens. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Łapią małe dzieci, bo te im nie podskoczą i nie przywalą porządnie, choć niedługo i to się pewnie zmieni :) Łomża nie jest bezpiecznym miastem i nikogo to już nie dziwi. To nie był przypadkowy pożar auta, szkoda tylko tej niewinnej Corsy :/ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
zaproszenia wyslane!
|
|
Nie, mozesz wkleic
|
|
ja tez chcem zaproszenie :p mój numer to 6339813 dzieki ;)
|
|
Co to znaczy rozsądna cena? korzystam z wyp. na WP, tam za dvd płatę 7 zł. cena przystępna... choć brak promocji.... ;) myślę że 12 zł. z dwozem do domu było by ok. Dzeyson
|
|
Angel a to chyba ze:P hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |