poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Kilka słów o tatusiu Grzesia Miecugowa

hahaha bardzo dobre i działa na każda stronke

bagrmosen

Odpowiedz na tę wiadomość

Postanowiłem zadać sobie trochę trudu, i oto kilka wygrzebanych jakże cennych postów Pana o nicku- cycq:

NR1:
Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl)
Data: 08-03-05 16:46

ale wy macie naj e b a n e w e łbach !!!!! bes kitu...
Autor: leszek16064 (80.240.171.---)
Data: 08-03-05 15:53

Tak, dostały w łape od 10 letniego dziecka!!! zastanów się co piszesz, pewnie żyją z łapówek, taki to dochodowy interes.

sam buraku pisales ze widziales jak kogos [puszcza;li ....zkad moglem wiedcziec ze mial 10 lat ????? a pozatym mozesz zjesc moje jajca frajerze !!!!!!
bo jak widze z jaka checia dzwonic lubisz na psy to jestes konfi i takim frajerom pogarde

adall i nemo czy jak cie tam zwo,jedno zdanie w waszym kierunku : ZJEDZCIE MI MAJTY FRAJERKI !!!!!!!!!
ADALL NAWET NA BILET NIE MA I JA Z TAKICH FRAJEROW PI ZDE CISNE !!!!!! JA ODCHODZE A WY ZOSTANCIE NA TYM ZJE BA NYM FORUM I DALEJ KISCIE OGORY PRZED NETEM !!!!!!!!!

PASZLI !!!!!!!!!
ZJEDZTA MUJ HUUUUUUUUUJ

DLA KONFIDENTUW POGARDE I WSTRET !!!!!!!!

ZAWSZE I WSZEDZIE POLICJA JE B A N A BEDZIE !!!!!!!1

MAM POMYSL NA FLESZMOBA ...WESCIE SIE WSZYSCY ZBIEZCIE I OBSRAJCIE SE KLATY, NA TAKIEGO FLESZMOBA TO I JA BYM PRZYSZEDL !!!!!

...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!!
Data: 08-03-05 21:19
SZKODA ZE NIE WIEM JAK WYGLADASSZZ BO POMACHALBYM CI Z SAMOCHODU JAK POPIER DALASZ Z BUTA W TAKA POGODE BUHAHAHAHAHA

ZRESZTA.... MOZESZ CO NAJWYZEJ ZJESC MUJ *** !!!!!!!! HEUHEUEHUEHUE BRUDASIE :)
Data: 08-03-05 22:26

BUHAHAHAHAHAHA TRZYMAJCIE MNIE BUHAUAHUAHUAHUA KONAM BUHEUHUEHUEHUEH

OKURWA CO ZA PRZESZCZEPY ;HEUHEUHEU
Data: 09-03-05 13:04

hahahah to jakos mnie poczestowanio kilka razy...a za to nikt w morde nie dal i komurki nie zabral.pewnie wygladasz jak frajer, a wiadomo ze frajerow zawsze wali sie w morde i kroi z komurek

Data: 20-04-06 23:01

VIP_1 chcesz wiedziec czemu tak jest?? bo wszyscy j e b i a Mrs-a w dupke,nawetjakis elektronik z salonu buhahahhaa ;))))))))) hihihihihihihihihihihi

Data: 20-04-06 19:05

Nie dzieciom niechcianym poczetym po pijaku:
Angel

Kto nastepny??

czy wygrywasz czy nie ja i tak mam cie w pi zdzie !!!!

Data: 09-04-06 21:46

powiem krotko i na temat: A JEBAL WAS PIES Z TYM PTYSIEM NA CZELE !!!! moje szare klomorki maja sie zajebiscie3 poniewaz pucuje je codziennie zaraz po wyjeciu ze sloika :D

a tak naprawde jestem milym dwudzistolatkiem ktory napewno nie szykalby wrazen na jakichs pyskowkach z jakims LESZCZEM

po swojej wniklywej ocenie osob jakie pisza na tym forum zauwazam z niepokojem ze wiekszosc to jakies zakompleksione buraki.piierdolicie bez sensu o jakichs slupach ze sie wyginaja,ze premier przyjezdza,ze kamery w L-kach,a tak naprawde to w lomzy NIC SIE NIE DZIEJE!!! przynajmniej nic waznego co by moglo byc poruszone na forum.Rozkminiacie jakies glupoty a tak naprawde to jakies 80% wszystkich dotychczasowych tematow jest niepotrzebna.ludzie zastanowcie sie naprawde nad soba!!!

...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!!.

Tych postów jest masa, obraża ludzi i obrzuca błotem ,nawet Angel tobie się dostało od tego typa, wystarczy skorzystać z opcji ( szukaj) na forum, wpisać jakieś niecenzuralne słowa i wcisnąć szukaj, gwarantuję że postów cycq-a znajdziecie co niemiara.
A tak wogóle to dobrze że wygrzebałem te posty, będzie łatwiej temu miłemu 20-latkowi dobrać się do d..., może wtedy zrozumie znaczenie słowa "CWEL", a zapewniam Cię drogi Cycqu że na takich "troli" znajdzie się w końcu sposób.

metius- jeszcze chcesz przykładów chamstwa tego człowieka.
Jeżeli uraziłem kogokolwiek na tym forum wypowiedzią "Śmieć" skierowanym do forumowicza o nicku cycq to najmocniej przepraszam.

najlpiej jezeli bylaby to sobota. prosze pisac na emaila jesli jest ktos w stanie pomoc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org