Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kretyn roku |
Proponuję ogłosic plebiscyt na najwiekszego kretyna roku.Paplik masz mój głos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kretyn roku |
...czuję się zaszczycony, ale nie dziękuję... Im więcej zadaję bolesnej kolki kuriewnej i PiSlamskiej hołocie tym więcej miodu leje się na moje serce... rudy błazen z druhem
|
|
Koledzy papkika z SB i WSI dopilnowali by nie było w Polsce dekomunizacji. Dziś III pokolenie Niezłomnych bije z III komunistów.
|
|
Czyżby paplikowi odebrali ubeckie przywileje i stąd taki jazgot?
|
|
z SB i WSI? a rodzina Kaczyńskich? Papa Rajmund Kaczyński kacyków Bieruta ekspresowym tempie robił magistrami, mama Jadwiga Kaczyńska kapuś SB, Kaczyński Jarosław genetyczny po mamie kapuś SB TW Balbina cała qrewska familia donosicieli komunistycznych. a dziś moskiewski pachołek Putina A OnRowskie ścierwo hajlujące bandyci stadionowi to Polacy? Watykanka grupa pedofilska utrzymywana za miliardy z podatków Polaków? to WSI ?
|
|
Ciemnota kiedyś podpisywała się krzyżykiem a dziś gwiazdkami.Brawo wy
|
|
@atbis - dziś wyższy stopień organizacyjny WSI i SB i ich agentury to jedno a pedofilia to drugie. Pedofilia jest wszędzie ale tylko w Kościele jest zła. Pedofilia wśród artystów już was nie razi. Wychowawcą Kaczyńskich był mason Jan Lipski. I Kaczyński ma z koalicję z masonami. I Kaczyński jest dziś pachołkiem masonów z Departamentu Stanu w Waszyngtonie Nacjonalizm niemiecki jest ateistyczny. Polski nacjonalizm jest katolicki więc nie mordujemy. Łatwo zrozumieć dlaczego UB i KBW i Informacja Wojskowa mordowała Polaków.
|
|
Autor: fatalista (---.warszawa.vectranet.pl)Data: 12-01-23 15:26 Proponuję ogłosic plebiscyt na najwiekszego kretyna roku.Paplik masz mój głos _________________________ jak tam towarzyszko fatalista? PiSdzica dokucza? Rozumoem. Siedzieć tyle w dvpie Piotrowiczów z PZPR-pis to PiSdzica musi być zaawansowana? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ziomex masz jeszcze szansę wyprzedzić paplika.Dawaj dalej.Tylko uważaj bo w gacie narobisz ze złości
|
|
Przywileje UB-ekom słusznie zabrał Tusk. Natomiast JarKacz POzbawił uPOsażeń wielu funkcjonariuszom za ofiarną służbę w wolnej już POlsce i skrzywdził wdowy i dzieci PO nich o sprzątaczkach i sekretarkach nawet nie wsPOmnę. rudy błazen z druhem
|
|
Autor: fatalista (---.warszawa.vectranet.pl)Data: 12-01-23 21:00 ziomex masz jeszcze szansę wyprzedzić paplika.Dawaj dalej.Tylko uważaj bo w gacie narobisz ze złości _______________________ ja tam z tobą nie mam zamiaru się przekrzykiwać. Na twoją PiSdzicę nie ma lekarstwa, szczepionki. Czy można się złościć na ułomnego PiSdzielca? Nie, nie moja bajka. Taki chory jak ty na PiSdzicę sam zapluje się swoim własnym jadem. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@fatalista - rzeczywiście ziomex gra rolę kretyna o skali Mont Blanc. Paplik zaś moim zdaniem to EuroSodomita dziesięciolecia. Czyli komunista wg współczesnej ich mądrości etapu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |