środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poczytajcie to typowy życiorys jednego z tłustych kotów PIS . Oni stanowią siłe tej formacji.

Daniel Obajtek. Człowiek z granulatu któremu powirzono tak wielki majątek.

https://www.newsweek.pl/newsweek-print/daniel-obajtek-kim-jest-nowy-prezes-spolki-orlen/0rsgk1l

follow me

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poczytajcie to typowy życiorys jednego z tłustych kotów PIS . Oni stanowią siłe tej formacji.

na przykladzie Obajta uświadomcie sobie jak działa pisowska sitwa , wzajemnie się wspierająca i dająca sobie wzajemnie ochronę mając w reku prokuraturę , wymiar sprawiedliwosci słuzby specjalne.

follow me

Re: Poczytajcie to typowy życiorys jednego z tłustych kotów PIS . Oni stanowią siłe tej formacji.

Putin ma swoich oligarchów, a JarKacz Obajtych kształtuje na ich wzór...

rudy błazen z druhem

\"Matka Daniela Obajtka powiedziała mi, żebym go pilnował, bo Daniel to jest złodziej i aktor. (…) Jego matka mnie przestrzegała\". Kiedy wuj nabiera podejrzeń wobec krewnego? Gdy Daniel w wieku dwudziestu paru lat gromadzi nieruchomości i buduje wielki dom. Józef Lis: \"Zauważyłem, że ma większy majątek niż z pracy u nas\".

Kryteria doboru kadr PiSlamskich to: im bardziej umoczony i zdolny do przekrętów tym wyższe stanowisko obejmuje, a Ziobrzyści takich później trzymają za mordę, żeby sypali państwową kasę tam gdzie JarKacz wskaże.

rudy błazen z druhem

Panie Trocki zdychaj Pan jak żeś Pan powiedział o innych wyborcach któremu Panu nie pasują redaktor kvrwa mać

Zdychaj paplak, Ziemia jest przeludniona ....

@lubię wolnych... - Tocki jest w stanie dniami i nocami prowadzić wojenki w internecie?
A w zasadzie jedną wojnę - z katolicką Polską. I z Polakami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org