Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paplaki zachwycone postępem w Kaliforni |
U nas ciemnogród, kato-taliban i zacofanie a w takiej Kaliforni postęp, wolność słowa i tolerancja o jakiej marzą Paplaki. Ojciec walczy o zatrzymanie cheimcznej kastracji 9-letniego syna którą chce przeprowadzić była żona. Niestety po angielsku. https://www.dailymail.co.uk/news/article-11605409/Desperate-father-pleads-pediatrician-wife-NOT-chemically-castrate-son-9.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paplaki zachwycone postępem w Kaliforni |
Niech oferma nie beczy, że go baba zostawiła i zachowała władzę rodzicielską dla siebie... rudy błazen z druhem
|
|
@paplik - jesteś diablik. Zło wcielone.
|
|
On jest bardziej - puto.
|
|
Kuriewno-PiSlamska hołota wymiękka POd naPOrem mojej paplaniny. rudy błazen z druhem
|
|
Czytałem odpowiedz na taki postęp Inteligentnego Profesora który dziękuje Ojcu i Matce ,za to że w wieku 8 lat nie dali mu zostać gangsterem , a przy pomocy paska na d..pie przypilnowali aby skończył szkołę i studia .
|
|
@c2h5oh - podobnie wychowali mnie moi rodzice. Jestem Bogu wdzięczny za taką Matkę i Ojca.
|
|
mowisz od malego wpierdol i stad to uposledzenie spoleczne mozna powiedziec i wszystko jasne ***** ***
|
|
Syndrom sztokholmski ...
|
|
Nowogrodzki Rzyd do dziś musi oberwać palką w łeb, żeby móc w miarę normalnie funkcjonować... rudy błazen z druhem
|
|
Lepiej czasami oberwać pałką w łeb, niż zaliczać pały w dvpie, aby udawać \"zachodnią radość życia\". I móc normalnie funkcjonować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |