Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Franca eleganca |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Franca eleganca |
Lobuś o czym ty piszesz ? to problemy Ferancji a nie nasze i nas problem numer jeden to okradanie narodu przez pisowską sitwę na paliwie , weglu i pradzie. follow me
|
|
@follow - żadna z partii \"bandy czworga\" nie pragnie niepodległości Polski. Natomiast TVN nie głosi wolności Polsce i Polakom. Nie Polakom a sodomitom i odmieńcom.
|
|
A xuj mnie obchodzi Francja. W PiSlandii komunisci rzucają się do gardeł. Miło popatrzeć jak czerwoni się kłócą o stołki. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@ziomex - słuszna uwaga. Komuniści z PO kłócą się z socjalistami z PiS. Komuniści z socjalistami kłócą się o stołki.
|
|
...przecież katoPOyeby od dawna twierdzą, że onet publikuje nieprawdę... rudy błazen z druhem
|
|
@paplik - katoPOjeby są wśród folksdojczy partii Tuska. Są i w innych partiach. \"Jestem katolik, ale...\" jest dość popularne wśród konformistów.
|
|
We Francji spalono 700 samochodów, w Polsce nie spłonął ani jeden, więc Onet znalazł śmieci i błoto. A Berlin, podobno w gruzach leży? Ale nawet jeśli tak jest, to to są dobre, deMOkratyczne gruzy, zza których ludzie uśmiechają się do siebie. Tusk potwierdzi! a nie jakieś takie katofaszystoskorasistoskodyskryminacyjno …. itd itd
|
|
u nas śmieją się z homosiów
|
|
Autor: deokrata (---.adsl.inetia.pl)Data: 03-01-23 11:07 @ziomex - słuszna uwaga. Komuniści z PO kłócą się z socjalistami z PiS. Komuniści z socjalistami kłócą się o stołki. ___________________ ty sobie kolegów przy hemoroidach twego idola Piotrowicza szukaj. Ode mnie zabierz od siebie te racice. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |