środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dr Martyka podejmie kroki prawne wobec oszczerców

Dr Martyka opublikował na swoim koncie na Facebooku oświadczenie. Informuje w nim o podjęciu kroków prawnych.
„Przez ostatnie 2 lata przekazywałem Państwu rzetelne, poparte badaniami najwyższej jakości informacje medyczne, szczególnie na najbardziej aktualny w obecnym czasie temat. Starałem się nie zwracać uwagi na oszczerstwa rzucane pod moim adresem. Dzisiaj nadszedł czas, kiedy mówię DOSYĆ” – czytamy w jego wpisie.
„Nie mogę dłużej pozwolić na podważanie zaufania moich pacjentów. Nie będę więcej tolerował absurdalnych i nie popartych żadna wiedzą medyczną zarzutów, które ostatnio są kierowane pod moim adresem. Nie pozwolę, by pediatra kwestionował moją wiedzę i doświadczenie, jako specjalisty chorób zakaźnych oraz specjalisty chorób wewnętrznych” – informuje lekarz.

https://dorzeczy.pl/opinie/387538/dr-martyka-podejmuje-kroki-prawne-min-wobec-tvn.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dr Martyka podejmie kroki prawne wobec oszczerców

@admin - link jest ustawiony na niebiesko.

„Informuję, że postanowiłem na drodze postępowania sądowego zabezpieczyć ochronę swojego dobrego imienia. Od dra Pawła Grzesiowskiego zażądałem przeprosin oraz sprostowania nieprawdziwych informacji, które na mój temat rozpowszechniał za pomocą środków masowego przekazu. Wystąpiłem również o zadośćuczynienie. Nie będzie dłużej bezkarnego chowania się za plecami instytucji branżowych. Najwyższy czas, by osoby rozsiewające fałszywe przekazy w celu dyskredytacji mojego dobrego imienia oraz kompetencji jako lekarza – poniosły odpowiedzialność za swoje czyny.
Analogiczne żądanie sprostowania zostało wystosowane do TVN.” /.../

https://dorzeczy.pl/opinie/387538/dr-martyka-podejmuje-kroki-prawne-min-wobec-tvn.html

O jakim zaufaniu pacjentów może mówić ktoś, kto utracił prawo do wykonywania zawodu lekarza..? Chyba o zaufaniu do szamana...

rudy błazen z druhem

Paplik clickbeitem jest!

Jestem tym, komu ty do pięt nie dorastasz, no i zazdrościsz tego...

rudy błazen z druhem

@paplik - nie zamierzam zostać sodomitą.

poprzestaniesz na byciu zwykla k.rwa? uff

@jadoslaw - obracam się w świecie bez wyuzdań.
Bez perwersji. Więc nie do mnie te życzenia.

DvPOkrata właśnie POdał przyczyny swoich szkaradności, on ma PO prostu nudne życie i nieudacznikowi kompletnie odbija kato-prawicowa szajba...

rudy błazen z druhem

@paplik - katolik nie ma nudnego życia. Np. wychowanie dzieci jest twórcze.
No i potwierdza się stara zasada że komunista nie ma żadnych zasad.
Może jedna - dzień bez oplucia Kościoła dniem straconym.

wspolczuje twoim dzieciom

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org