czwartek, 21 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawomocnie skazany pedofil

Zdaje się wczoraj skazany został prawomocnie pedofil z Pedofilii Obywatelskiej
niejaki Krzysztof F.

Na wokandzie jest sprawa innego pedofila z Pedofilli tym razem mąż zaufania Rafallli Czajkoskiego z Warsiawy

I cisza.

Cichosza - paplaki nabrały do pysków ... bo to ksiądz nie był .........

Tak, że tegies .....

.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawomocnie skazany pedofil

oj Lobuś dobrze ,że ty czuwasz. Temat pedofili tobie i twoim kumplom w kiecach jest wszak taki bliski.

follow me

pedofilia to ukochany temat ofiar pedofili takich jak towarzyszka lobo.
Towarzyszko lobo, a w czym ty masz problem? Skazali pedofila? I co? Żle? Ja uważam, że jeżeli sąd uznał kogoś za bandytę, to ten bandyta musi swoje osiedzieć. A czy z peło, czy z innej partii? Mi to zwisa, zły człowiek jest złym człowiekiem. Ja widzę inny problem. W PiSlandii przed prawem odpowiadają WYŁĄCZNIE POLACY, nadludzi, lepszego sortu, tych z górnej półki, czyli z PZPR-pis i ich czopów w PiSlandii prawo NIE DOTYCZY. A za bronienie pedofilów w sukienkach w PiSlandii PZPR-pis nagradza. Nie wierzysz? Pierwszy przykład z brzegu. Dla I sekretarza KC PZPR-pis nie ważne, czy ktoś był prokuratorem w stanie wojennym. Grunt, że bronił pedofila w sutannie - nagroda? Stołek w PiSdowskim TK. Taraaaaaa.
A kiedy napiszesz o skazanym księdzu pedofilu. Wyroków masę, a ty swego czerwonego komunistycznego świńskiego ryja nie darłaś. Prawda towarzyszko lobo?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

A tu towarzyszko lobo, ku przypomnieniu, co sądzi o pedofilach w sutannach wasz papież sekty nienawiści smoleńsko-toruńskiej.
https://www.rp.pl/kosciol/art386401-tadeusz-rydzyk-o-pedofilii-a-kto-nie-ma-pokus

Jedni to bandyci bo peło - wg. towarzyszki lobo, a ksiądz? No cóż, zgrzeszył, bo któż nie jest bez grzechu? wg. PiSdowskiej sekty nienawiści i ich papieża.

Jeżeli pedofil był związany z oPOzycją, to zapewne został pieczołowicie osądzony i nie mógł liczyć, ani na ukrywanie, ani na bezkarność. Problemem zaś kościelnej pedofilii jest to, że ci korzystali nie tylko z ochrony swoich zwierzchników zawodowych, ale też parasola ochronnego państwa rządzonego przez przykościelnych POlityków i działo się tak przez dziesięciolecia jeśli nie wieki całe...

rudy błazen z druhem

Zapewne lobo, tak jak papa, nic nie wie na temat pedofilii w kruchcie….

https://ksiazki.wp.pl/nie-slyszal-wolania-ofiar-ksiazka-i-reportaze-gutowskiego-daja-dowody-przeciwko-janowi-pawlowi-ii-6821495450540896a

urbi et orbi !

Przypominam wszystkim trollom, że wątek jest o pedofilach z waszej Pedofilii Obywatelskiej ....

Pedofilia w Kościele nie jest tematem tego wątku .....

Niemiecka partia na terenie Polski der PO-TARGOWICA - SZMALCOWNICA może założyć swój wątek.

Byłoby bardzo dobrą rzeczą rozwiązać problem pedofilii, ale nigdy się nie rozwiąże problemu, który nie dotyczy tylko i wyłącznie przestrzeni Kościoła Katolickiego.

W Kościele Katolickim jest to margines.

Problem ten jest też w rodzinach anglikańskich, pomimo że anglikanie nie mają celibatu. Problem dotyczy też kibuców żydowskich oraz istnieje w żydowskich szkołach yeshiwach. W studiach telewizyjnych i filmowych, w środowiskach sportowych - wszędzie tam, gdzie dochodzi dzisiaj do zetknięcia się dorosłego z dzieckiem. No ale Pedofilowie Obywatelscy mają nakazane podnosić wrzask na temat pedofilii w Kościele Katolickim, a zamilczać jeśli to jest wszędzie indziej.

Tak, że tegies ....

.

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

hahah nie mogę oszczałem się ze smiechu. Problem pedofili w kościele katolickim to margines problemu. Lobuś komu ty te pierdolizy piszesz.

follow me

towarzyszko lobo, przypomnij co o pedofilach w sukienkach mówił wasz papież sekty nienawiści - Rydzyk. Jak znam życie, to ci towarzyszko lobo PiSdzica pamięć odebrała.

no, no..., jeżeli taki margines burzy tysiącletnie fundamenty takiego olbrzyma jakim jest kościół Rzymski to coś tu chyba jest nie teges...

rudy błazen z druhem

Cały ten przestępczy kościół, to jeden wielki, kryminalny margines. Zbudowali swoją potęgę na oszustwie, złodziejstwie, ludzkiej krwi i trupach, których dusze wysyłali ochoczo do domu pana….

urbi et orbi !

No ale Pedofilowie Obywatelscy mają nakazane podnosić wrzask na temat pedofilii w Kościele Katolickim, a zamilczać jeśli to jest wszędzie indziej.

Czyż trzeba lepszego przykładu niż te wrzaski powyżej?

Tak, że tegies ....

.

Typ PO Lobotomii umysłu broni zaciekle kościoła bo pozycję tamże zdobył przez łóżko:

W seminarium zrozumiałem, że pozycję w Kościele zyskuje się przez pieniądze i łóżko
Zyskałem władzę nad innymi klerykami, władzę, którą wcześniej gardziłem, która mi w seminarium przeszkadzała. Teraz wiem, że każda władza deprawuje, a Kościół tę deprawację jeszcze rozwija i robi to systemowo — opowiada Kamil, dziś prawnik, a niegdyś prawie ksiądz. Pytany o pedofilię w Kościele, odpowiada: — Widziałem to na własne oczy.
https://www.onet.pl/styl-zycia/noizz/byl-w-seminarium-pozycje-w-kosciele-zyskuje-sie-przez-pieniadze-i-lozko/74zgdtq,3796b4dc, a przy okazjihttps://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/ostra-konfrontacja-na-twitterze-czarnek-zagrozil-pozwem-terlikowskiemu/zyk3ymg,79cfc278

POnadto info o szkaradztwach ludzi kościoła jest ważniejsze od tych cywilnych, albowiem ta na wskroś skompromitowana instytucja ma ogromny wpływ na państwo, na nasze życie prywatne i stale uzurpuje sobie prawo do bycia wyrocznią w sprawach etyczno-moralnych.
Także teges, ten kretyński typ leży i kwiczy...

rudy błazen z druhem

Typ PO Lobotomii umysłu broni zaciekle kościoła bo pozycję tamże zdobył przez łóżko:

W seminarium zrozumiałem, że pozycję w Kościele zyskuje się przez pieniądze i łóżko
Zyskałem władzę nad innymi klerykami, władzę, którą wcześniej gardziłem, która mi w seminarium przeszkadzała. Teraz wiem, że każda władza deprawuje, a Kościół tę deprawację jeszcze rozwija i robi to systemowo — opowiada Kamil, dziś prawnik, a niegdyś prawie ksiądz. Pytany o pedofilię w Kościele, odpowiada: — Widziałem to na własne oczy.
https://www.onet.pl/styl-zycia/noizz/byl-w-seminarium-pozycje-w-kosciele-zyskuje-sie-przez-pieniadze-i-lozko/74zgdtq,3796b4dc, a przy okazjihttps://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/ostra-konfrontacja-na-twitterze-czarnek-zagrozil-pozwem-terlikowskiemu/zyk3ymg,79cfc278

POnadto info o szkaradztwach ludzi kościoła jest ważniejsze od tych cywilnych, albowiem ta na wskroś skompromitowana instytucja ma ogromny wpływ na państwo, na nasze życie prywatne i stale uzurpuje sobie prawo do bycia wyrocznią w sprawach etyczno-moralnych.
Także teges, ten kretyński typ leży i kwiczy...

rudy błazen z druhem

@papilk - Kościół katolicki jest wyrocznią w sprawach etyczno-moralnych.
I nie musi nikogo prosić o zgodę na to wyrokowanie.
Kościół katolicki wyrażać ma wolę Boga.

@papilk - Kościół katolicki jest wyrocznią w sprawach etyczno-moralnych.
Naszego Boga Trójjedynego.

Kościół katolicki jest wyrocznią w sprawach etyczno-moralnych.

DvPOkrato:

Tak jak POlicjant nie może być złodziejem, tak kościół przeżarty wewnętrznie na wskroś rozpustą, hulaszczym trybem życia, pazernością, chciwością na dobra materialne..., utracił dawno legitymację do wyrokowania w sprawach etyczno-moralnych.

rudy błazen z druhem

Taaaak .......

niejaka Karolina Wigura, pani ta mówi tak oto:

Byłam świadkiem, jak moje (nastoletnie - przyp. red.) koleżanki były wykorzystywane seksualnie przez księdza. Ja wtedy nie wiedziałam, że to jest wykorzystanie i one wtedy tego nie wiedziały

To znaczy co ten ksiądz robił? Głaskał je po głowach zapewne, a wszyscy mogli na tę ohydę patrzeć?

Widzimy więc, że zachowania, które – jak przypuszczam – do niedawna było traktowane jako coś naturalnego – ksiądz rozmawiający z dziećmi i głaszczący je po głowie – zmieniają swój charakter i stają się czynami przestępczymi.

Tu nie chodzi o to, że po roku i 4 miesiącach ujawniono, że na listach PO był czynny pedofil, który wykorzystywał dzieci posłanek tej partii. To jest tylko wyłom w murze programowym, który realizują Terlikowski z Hołownią i ta cała Wigura z resztą paplaków - również paplaków z tego prowincjonalnego forum.

Oni się musieli uaktywnić, żeby przerzucić winę w tym konkretnym momencie na księży, za pomocą tych dętych historii. Problem polega na tym, że Kościół i media zwane patriotycznymi akceptują metodę paplaków i Terlikowskiego i jego sposób wyjaśniania zjawisk w Kościele. I same nie mają innej metody. Terlikowski nie zmienił się, od wielu, wielu lat robi to samo, podobnie jak inni świeccy teologowie, ewangelizatorzy i mędrcy, którzy nadal zasiadają w ławach publicystycznego sanhedrynu i kreują proroków mniejszych.

To nikomu nie przeszkadza, dopóki nie nabierze znaczenia politycznego. Tak, jak się to zdarzyło teraz, kiedy asystent marszałka Województwa Zachodniopomorskiego okazał się być przestępcą seksualnym skazanym na ponad 4 lata więzienia.

Ujawnienie tego faktu, uaktywniło wszystkich zatroskanych o dobro Kościoła.

I to jest właściwy, w mojej ocenie, opis zjawiska. Kiedy sprawa przyschnie, a stanie się tak na pewno, bo za moment Terlikowski z Hołownią i innymi paplakami spuści znacznie z tonu, wszystko wróci do normy. Merytoryczna zawartość wypowiedzi świeckich ewangelistów, znów przestanie mieć znaczenie i przestanie być pretekstem do stawiania im zarzutu. Na plan pierwszy wysuną się emocje. Te zaś, podawane w sposób ostrożny, przydadzą się wszystkim i wszyscy – po raz kolejny – w najlepszej zgodzie będą nam klarować, że na naszych oczach oto zmienia się świat, a wraz z nim Kościół. Wszystko to oczywiście przez księży pedofilów, którzy molestują dzieci głaszcząc je po głowach w przytomności ich rodziców, tak biologicznych, jak chrzestnych.

Tak, że tegies .....

.

O czym pierdolisz wąski?

@paplik - jeszcze raz

@Lobo - chyba powinieneś zaprzestać firmowania postów cytatem z Pisma św.

Żydzicowy DvPOkrato

Choćbyś milion razy POwtarzał głuPOtę to i tak ta POzostanie tylko kretynizmem sprzecznym z oczywistymi faktami. Słowo nie staje się ciałem...

rudy błazen z druhem

Autor: Lobo (---.aa78i2efsewr0neeknk.xyz)Data: 30-12-22 20:41

No ale Pedofilowie Obywatelscy mają nakazane podnosić wrzask na temat pedofilii w Kościele Katolickim, a zamilczać jeśli to jest wszędzie indziej.
towarzyszko lobo, wprawdzie peło to nie moja bajka. Ale w tym temacie wyraziłem swoje zdanie na temat pedofila z peło. A ty uporem pijaka cały czas żądasz aby wyrazić zdanie na ten temat. Ty, a może ty masz problemy z czytaniem po polsku? Ciebie wszak uczyli twojego ojczystego pisanego cyrylicą. Przesuń swój post do góry. Albo inaczej. Przetłumaczę na googlu, żeby ci było łatwiej przeczytać.
SPECJALNIE DLA TOWARZYSZKI LOBO
Автор: ziomex (---.cdn77.com) Дата: 29-12-22 20:36

педофилия — излюбленная тема жертв педофилов вроде компаньона лобо.
Товарищ лобо, в чем проблема? Осужден педофил? И что? Неправильный? Я считаю, что если суд признал кого-то бандитом, то этот бандит должен сесть. И из целого или из другой партии? Мне все равно, плохой человек есть плохой человек. Я вижу другую проблему. В ПиСланде за закон отвечают ТОЛЬКО ПОЛЯКИ, сверхчеловеки, в лучшем роде, те, что с верхней полки, т.е. из ПОЗПР-пис и их сутенеров в ПиСланде, закон НЕ ДЕЙСТВУЕТ. А за защиту педофилов в платьях в ПиСландии ПЗПР-пис награды. Ты не веришь? Первый пример с берега. Для первого секретаря ЦК ПОРП не важно, был ли кто-то прокурором во время военного положения. Смысл в том, что защитил педофила в рясе - награда? Табурет в Конституционном трибунале Писдовского. Тарааааа.

А когда пишешь про осужденного священника-педофила. Много предложений, а ты морду своей красной коммунистической свиньи не разорвал. Верно товарищ лобо?

Nie jestem krwiożerczą istotą, jest to powszechnie wiadomo ......

Ale jak bym dorwał w realu tego chvjka miętkim chvjkiem zrobionego kartofla, to z przyjemnością łeb bym mu ukręcił ....

Nóż mi się w kieszeni otwiera, bo jest to zachowanie kretyna albo agenta.

Napiszę coś z innej beczki.

Byłem kilka razy na takich krótkich pielgrzymkach, a na nich niektóre kobiety, zarówno młode i stare wręcz \"podrywały\", młodego i przystojnego księdza, który nie wiedział jak się ma zachować. Był jeszcze delikatny, niedoświadczony i to było wykorzystywane przez nie.

I co z tym zrobiłby kartofel członek, (nome omen) Pedofilii Obywatelskiej?

Czy jest taki <casus>: molestowanie księdza? Jak myślisz gulczas?

tak, że tegies ........

.

tylko kretyn może POrównywać partię POlityczną do POtężnego kościoła mającego 2 tysiące lat...

rudy błazen z druhem

srul paplak wyszedł na kretyna bo sam dokonuje takich porównań ......

Nie wiem czy już do was dotarła wieść, że kolejny obsmarowany przez Sekielskiego ksiądz został uniewinniony.

Sekielski jednak nie przeprosił. Ani żaden ze sruli paplaków ........

Autor: Lobo (5.2.70.---)Data: 08-01-23 21:32

Nie wiem czy już do was dotarła wieść, że kolejny obsmarowany przez Sekielskiego ksiądz został uniewinniony.

Sekielski jednak nie przeprosił. Ani żaden ze sruli paplaków ........

jak się ma takich obrońców jak prokurator stanu wojennego, czy syn działacza PZPR i ucznia komunistycznego sędziego Kryże, to każdy pedofil w sutannie może czuć się bezpiecznie. Tym bardziej, że w PiSlandii prawo obowiązuje wyłacznie Polaków, nadludzi z górnej półki, czyli komunistów z PZPR-pis i ich funfli prawo nie obowiązuje.

Fireboy and Watergirl is a unique puzzle-platformer game that has captivated players of all ages since its debut.

The challenge in Worldle game comes from identifying countries or territories based on their outline and receiving distance feedback after each guess.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org