Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życzenia na Boże Narodzenie |
Podnieś rękę, Boże Dziecię błogosław Ojczyznę miłą! W dobrych radach, w dobrym bycie wspieraj jej siłę swą siłą. Dom nasz i majętność całą i wszystkie wioski z miastami... Skoro Słowo Ciałem się stało i zamieszkało między nami Życzenia błogosławieństwa Bożego Dziecięcia Jezus i wzrastania z Nim w Wierze przez następny rok.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życzenia na Boże Narodzenie |
Dziękuję i nawzajem choć ja to rozumiem trochę inaczej . Pozdrawiam
|
|
nie dziękuję bo już od dawna nie wierzą w szczerość ze strony kato prawicowych fanatyków. follow me
|
|
@follow - Życzę błogosławieństwa Bożego Dziecięcia Jezus i wzrastania z Nim w Wierze przez następny rok.
|
|
Religijne farmazony, PObożne życzenia dawno są obiektem drwin u ludzi cokolwiek racjonalnych. rudy błazen z druhem
|
|
urbi et orbi !
|
|
ciekawe czemu członkowie sekty nienawiści smoleńsko - toruńskiej, czopy Pisdowskie i hajhitlery oraz komunistyczni szpicle ja towarzyszka alkohola vel ziuta podpierają się chrześcijańskimi symbolami o których nie mają zielonego pojęcia? I tu następuje kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik i chrumkanie czerwonych komunistycznych PiSdowskich świń. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@paplik - trudno uznać za racjonalne codzienną agresję wobec katolików. Wytłumaczenie jest jedno - komunizm wyssany z mlekiem matki. Wcześniej wieziony na tankach sowieckich sołdatów. Potem gwałty naszych kobiet i mordy elit.
|
|
W te świąteczne dni dotykamy prawdy, że Bóg z miłości do człowieka przysłał na ziemię Swojego Syna – Jezusa Chrystusa. Niech nasze przekonanie o szczególnym spotkaniu Boga z człowiekiem, które dokonało się w Grocie Betlejemskiej, owocuje budowaniem zgody i pokoju w naszej Ojczyźnie.
|
|
Moja agresja dotyczy wyłącznie katolstwa, czyli tej chałaśliwej, bezbożnej, anty chrześcijańskiej części katolików, która szermuje brunatnymi hasłami faszyzmu i kato-bolszewizmu. ...a wasze kobiety chętnie bym POgwałcił wszak one są z reguły niedopieszczone... rudy błazen z druhem
|
|
@paplik - na podstawie nie tylko ostatniego postu - jesteś cham i prostak. Tylko prostak i cham do kwadratu. W tej kolejności jest dokładniej.
|
|
...jak katol mnie, tak ja katolowi... rudy błazen z druhem
|
|
To gminne forum zaczyna mnie trochę .......... Weźmy takiego ruchacza-gawędziarza srula paplaka, bajkopisarza fantastę: Niezależnie od tego, czy jest kulawy, zezowaty, brzydki jak kwit na węgiel czy nie jest, jest wstrętnym, paskudnym osobnikiem, co widać po przeczytaniu jego najkrótszej elukubracji o czymkolwiek. Tak, że tegies ..... . z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
@Lobo - jak widzę dobrze znasz paplika.
|
|
Bóg błogosławi dobrym ludziom. Szczególnie błogosławi dzieciom.
|
|
nazywaj swoje boga po imieniu - Putin, towarzyszko dvpokrato. Wstydzisz się swojego mocodawcy? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Bzdety jakie wyPOwiada Żydzicowy DvPOkrata w kwestii np. bożego błogosławieństwa świadczą o naiwności religijnej wiary nie tylko jego samego. Bóg miałby błogosławić dobrym ludziom, a np. taki \"niedobry\" Urban obdarzony został długim i dostatnim życiem w przeciwieństwie do np. bogobojnej pary Górskich: POsła, który chciał intronizować Chrystusa na króla POlski i zmarł młodo na białaczkę. Jakby tego bożego \"nie błogosławieństwa\" było mało, to teraz zmarła jego ślubna służąca bogobojnej ziobrowskiej prokuraturze... rudy błazen z druhem
|
|
Żydzicowy chlaplik @paplik postępuje jak płaskoziemiec. Ale skąd ta agresja w stosunku do katolików? Z domu rodzinnego? Z pracy dla agresora?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |