Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Peeters demaskuje największe kłamstwa globalistów [video] |
Posłuchaj wystąpienia dr Marguerite Peeters w trakcie II Międzynarodowego Kongresu dla Małżeństwa i Rodziny https://www.youtube.com/watch?v=MU8EHgiAWTQ&t=1s
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Peeters demaskuje największe kłamstwa globalistów [video] |
@admin - link ustawiony na niebiesko. Działa.
|
|
Sposobem, w jaki prometejscy agenci rewolucji kulturowej zinstrumentalizowali język, by promować swoje partykularne interesy, było wprowadzenie i umieszczenie w głównym nurcie słów i wyrażeń, które oni sami ukuli z myślą o ostatecznym zastąpieniu języka wyrażającego to, co zamierzali poddać dekonstrukcji a poprzez to narzucić własną agendę. Przykłady takiego zastępowania to: „wolna miłość” zamiast małżeńskiego zobowiązania, - „reprodukcja” zamiast poczęcia dziecka lub prokreacji, - „pary” i „jednostki” zamiast rodziców, - „partner” zamiast małżonka czy męża i żony, - „rodzina albo rodziny i inne formy” zamiast właściwej rodziny, - „gender” zamiast płci albo nawet zamiast mężczyzny i kobiety, - „małżeństwo dla wszystkich” zamiast małżeństwa pomiędzy jednym mężczyzną i jedną kobietą, - „wolny wybór” zamiast bezinteresownej miłości czy moralnego sumienia, - „równość genderowa” zamiast komplementarności męskiej i żeńskiej itd.
|
|
Autor: deokrata (---.adsl.inetia.pl)Data: 29-12-22 23:21 Posłuchaj wystąpienia dr Marguerite Peeters w trakcie II Międzynarodowego Kongresu dla Małżeństwa i Rodziny https://www.youtube.com/watch?v=MU8EHgiAWTQ&t=1s _____________________________ to to katolik, czy taki sam naukowiec jak dr Michał Wójcik, odkrywca 56, a nawet 57 płci (uznawanych w twoim środowisku towarzyszko dvpokrato). A może tak(a)i sam fachowiec jak dr Mikołaj Pawlak odkrywca tabletek zmieniających płeć (w waszym środowisku koniecznych przy 56, a nawet 57 płciach). U nas na szczęście nie mamy tych problemów. U nas jest chłopak i dziewczynka. Nie musimy zmieniać płci. U was dvpokratów to jest PROBLEM. Ale was rozumiem 56, czy 57 płci? Jak wy się ***** w tej komunistycznej sekcie nienawiści rozmnażacie? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
DvPOkrata prezentuje zestaw staroświeckich, skręPOwanych religijnym fundamentalizmem POjęć, które są wypierane przez naukę i praktykę, czyli rzeczywistość, w której POstęp wypiera nieaktualne pierdoły i farmazony. rudy błazen z druhem
|
|
DvPOkrata prezentuje zestaw staroświeckich, skręPOwanych religijnym fundamentalizmem POjęć, które są wypierane przez naukę i praktykę, czyli rzeczywistość, w której POstęp wypiera nieaktualne pierdoły i farmazony. rudy błazen z druhem
|
|
Kraśnik górą nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Paplik to płaskoziemiec. Taki mówi - ja postanowiłem, jak zrobiłem, ja mam. Katolik przynajmniej raz w tygodniu poleca, oddaje siebie Bogu. Dobry katolik codziennie uzgadnia życie z Bogiem.
|
|
Bogiem dla człowieka jest drugi człowiek.
|
|
@John - to prywatna opinia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |