Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paplaki w Stęszewie |
zniszczyły szopkę bożonarodzeniową. Więc się pytam lewoskrętnych imbecyli: komu to przeszkadzało ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paplaki w Stęszewie |
|
Od kiedy to POlsat jest wiarygodnym źródłem info..?, a POza tym paplaki, jako ludzie rozumni bez POgardy i nienawiści brzydzą się aktami wandalizmu, szczególnie tradycyjne szopki nam nie wadzą. A tu ciekawsze info co się dzieje w katolsko-PiSlamskim kraju: \"W żłobie leży\". Pijana 42-latka nie chciała opuścić bożonarodzeniowej szopki https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-12-21/w-zlobie-lezy-pijana-42-latka-nie-chciala-opuscic-bozonarodzeniowej-szopki/?ref=article rudy błazen z druhem
|
|
@paplik - jesteś żywym dowodem do czego prowadzi nienawiść i brak rozumu. Bo: 1/ nienawiść 2/ brak rozumu: a/ \"Od kiedy to POlsat jest wiarygodnym źródłem info..?\" b/ https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-12-21/w-zlobie-lezy-pijana-42-latka-nie-chciala-opuscic-bozonarodzeniowej-szopki/?ref=article Pozostaje mi życzyć Bożego Narodzenia
|
|
dvPOkrato: ...jak zwykle PO prostacku, bez elementarnego zrozumienia traktujesz moje wPiSy, oto bowiem to nie ja kwestionuję wiarygodność niezależnych od kato-prawicy mediów, tylko tacy adwersarze jak m. in. ty... POnadto grafika dodawana do moich POstów jest symbolem karłowacenia dominacji starego chrześcijaństwa, a w szczególności anachronicznego katolstwa wobec coraz POwszechniejszego sprzeciwu w POstaci akceptacji konkurencyjnych, humanistycznych i racjonalistycznych światoPOglądów. To POstępująca laicyzacja POżera religijnego, dotąd dominującego agresora. rudy błazen z druhem
|
|
|
Katozjeby…. niczym innowierne religijne zjeby, przypisali sobie moc władania światem…. urbi et orbi !
|
|
W Stęszewie narozrabiali ślepe ch..., nasz forumowy ciemniak wrócił dopiero PO 2 nad ranem... rudy błazen z druhem
|
|
@paplik - jesteś żywym dowodem do czego prowadzi nienawiść i brak rozumu. [I tylko pogrążasz się komentując swój upadek] Bo: 1/ propagując nienawiść [którą masz wyssaną z mlekiem matki] 2/ brak rozumu: a/ \"Od kiedy to POlsat jest wiarygodnym źródłem info..?\" [pytasz na początku] b/ (na końcu powołujesz się na Polsat - https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-12-21/w-zlobie-lezy-pijana-42-latka-nie-chciala-opuscic-bozonarodzeniowej-szopki/?ref=article Pozostaje mi życzyć Bożego Narodzenia [a nienawiść i brak rozumu ustąpią]
|
|
dvpa Jasiu, Jasiu dvpa, mów do słupa, a słup jak dvpa... rudy błazen z druhem
|
|
Autor: deokrata (---.adsl.inetia.pl)Data: 26-12-22 16:33 @paplik - jesteś żywym dowodem do czego prowadzi nienawiść i brak rozumu. [I tylko pogrążasz się komentując swój upadek] _________________________________ cześć towarzyszko dvpokrato, widzę u ciebie tradycyjnie. Ile twój tatuś, papież nienawiści wychaczył? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ten cały deokrata pewnie wie, że jego Bóg jakoś dziwnie przypomina kult Mitry i innych wcześniejszych wierzeń oraz prawideł astronomicznych ale dalej wielbi swoją bozie….. przekonany bez reszty, że tylko dzięki niej dostąpi zbawienia…. urbi et orbi !
|
|
@paplik - tę twoją indolencję można tak nazwać. Reprezentujesz poziom dupy Jasia.
|
|
|
Najlepiej wierzyć w LPG
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |