Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zastanowić się nad Rzeczami Ważnymi |
Mam dość! Dość tego paplaczego foruma. Trzeba zająć się bieżącymi sprawami: siekać, piec, smażyć, sprzątać, przystrajać. Zastanowić się nad Rzeczami Ważnymi. A nie zajmować się tradycyjną bieżączką, gamoniami od cierpień braci karpiów i turboniewierzących, niemożnością zakupu wiertarek w czasie świąt, ociepleniem, NWO, szczepionkami i depopulacją, wiadomym (katofaszystoskomasońskocovidiańskoeskimoskoukropolskoputinoskim) reżimem dyktaturą und uciskiem, nieboszczką deMOkracją, gwałtem na koństytucji, kolejnym końcem PiSu i tym podobnymi bzdurami. Tak więc: Wszystkim forumowym Sympatykom (oprócz paplaków) składam życzenia pogodnych, spokojnych Świąt w gronie najbliższych. Wyciszenia, refleksji o Tym i Owym i radości jednocześnie. Zdrowia i wszelkiej pomyślności w 2023. Tych życzeń proszę nie odwzajemniać. Nie odpowiem. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zastanowić się nad Rzeczami Ważnymi |
Tak jest towarzyszko lobo, to ci się stało po szkoleniu w Moskwie? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dziękuję i nawzajem
|
|
@Lobo - życzenia składasz w oczekiwaniu Narodzenia Pana Jezusa czy Nawiedzenia Dziadka Mroza? https://4lomza.pl/fotogaleria.php?id=302154
|
|
Bóg się rodzi, moc truchleje I Słowo Ciałem się stało Zamieszkało między nami Podnieś rękę, Boże Dziecię Błogosław Ojczyznę miłą! W dobrych radach, w dobrym bycie Wspieraj jej siłę swą siłą Dom nasz i majętność całą I wszystkie wioski z miastami Aby Słowo Ciałem się stało I mieszkało między nami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |