środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sprzedano za kilka miliardów złotych Lotos, który ma takie zyski w rok.

to jest sukces czy zwyczajny przekręt? Czy powierzyłbyś swoje oszczędności takiemu człowiekowi jak Obajtek z nieciekawym życiorysem a co dopiero taki powazny koncern.

follow me

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sprzedano za kilka miliardów złotych Lotos, który ma takie zyski w rok.

komuniści z PZPR-pis darli ryja jak peło sprzedawało co się dało. Jak sam czerwone szmaty komunistyczne z PZPR-pis i ich czopy PiSdowskie chcą mi wmówić, że sprzedaż Lotosu jest największym dobrem dla Polaków.
Niech Obsrajtek i I sekretarz KC PZPR-pis powiedzą ile oni i ich przydupni przytulili kasy.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Człowiek Obajtka na celowniku CBA. Prokuratura sprawdza \"układ wrocławski\"
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/czlowiek-obajtka-na-celowniku-cba-prokuratura-sprawdza-uklad-wroclawski/4m8044d,79cfc278

rudy błazen z druhem

@ziomezx - a czy można ufać komunistom z PO i SLD (czy jak tam teraz się zwą)?
Można?

dvPOkrato bredząc wciąż na tym forum w oderwaniu od rzeczywistości i tematu nie płacz POtem, że jesteś sekowany i obrzucany inwektywami...

rudy błazen z druhem

deokrato, to jaki temat postu? A czy można ufać pelo i PSL? Nie wiem. Ja na nich głosowałem bo im nie ufałem. Nie wiem jak ty. A to, że nie cierpię komunistów z PZPR-pis, mam to z urodzenia. Tylko czopom PiSdowskim wydaje się, że jak nie lubię ich ukochanej PZPR-pis to muszę lubić pelo. To się nazywa PiSdzica. Pamiętam tylko jak komunisci z PZPR-pis i ich czopy sprzedawały. Teraz jakaś cisza. Co się stało? To już można wyprzedawać majątek narodowy?

@ziomex - już rozumiem. Komunista z PO nie cierpi komunistów z PiS.
Przez 7 lat być odsuniętym od żłoba to przecież rozpacz.
Ja popieram Mentzena - zlikwidować koryto!

dvpokrato, a właściwie towarzyszko hajhitla kmioto Rydzykonuca Putina? Przeciez ty nie masz żadnych poglądów. Nawet sobie teraz nicka złożyłeś z dwóch sprzecznych poglądów. Umiesz czytać po polsku? To ja wisiałem jak ty na hemoroidach towarzysza Piotrowicza? A może to ja zabieram tym co pracują, chcą i mogą i rozdają czopom PiSdowskim, którzy w życiu osiągnęli co ty, czyli nic i dra paszczę, żeby im dawać - PiSda, PiSda!
Towarzyszko hajhitla kmioto Rydzyk vel dvpokrato. Przypomnisz temat postu, czy jednak PiSdzica zaawansowana?

Kmiocicowa szkarada POd POstacią dvPOkraty ma POglądy i to zatwardziałe..., onże jest skostniałym kato-fundamentalistą, wyznawcą kato-ciemnogrodu, tudzież kato-szowinizmu/bolszewizmu zakrawającego o faszyzm.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org