Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1. Brzeziński 2. Piorunek 3. Kołakowski |
:/... ale z ciebie kozak... grasujesz i niszczysz jak wąglik... niech cie ****... "Keep it"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1. Brzeziński 2. Piorunek 3. Kołakowski |
. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
majac neostrade na forum czuje sie maly hehe
|
|
Jak harcerzyk podejdzie do mnie - w poczuciu zagrożenia zdejmę mojemu pieskowi kaganiec. Niech podyskutują jak równy z równym..... :-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Mieszkam sobie w bloku na parterze i pod oknem mam piekny trwanik. Posiadacze psów na moim osiedlu upatrzyli sobie to miejsce i przyprowadzaja tam psy coby sie oglednie mówiac wypróżniały. Strasznie mnie to irytuje ale znalazłem świetny sposób coby poniektórych odstraszyć. Jak widzę ze zbliza sie jakiś czworonóg ze swoim Panaem wychodze ja sobie na balkon z dużym (tak by był dobrze widoczny) aparatem cyfrowym :) I to w wiekszości wypadków wystarcza a jak nie to mówie ze bede robił zdjecia a pózniej to ide z nimi do Straży Miejskiej.
|
|
Autor: Angel (---.lomza.mm.pl) Data: 22-04-06 18:59 Napisał: "Dziadek ma neta za darmo z radiówki, bo tam nawet telefonu nie ma i się kozaczy." http://www.internetstandard.pl/news/91997.html zajrzyj tu to się zdziwisz:) A jak Ci się nie chcę to wkleję ten artykuł tutaj, proszę bardzo. Broadband na świecie: Islandia najlepsza, Polska daleko 14 kwietnia 2006, 10:53:00 Jak wynika z raportu Organizacji Współpracy Gospodarczej i Rozwoju (OECD), na czele rankingu państw oferujących szerokopasmowy dostęp do Internetu znajdują się Islandia i Korea Południowa. Niemal 27 na 100 mieszkańców Islandii dysponuje szerokopasmowym połączeniem z Internetem. Polska - pod koniec trzeciej "dziesiątki"... W Korei Południowej 25,4 % mieszkańców korzysta z szerokopasmowego połączenia z Internetem. Jak wynika z raportu, kraj ten może wkrótce przesunąć się na czoło rankingu, a to z powodu szybkiego rozwoju technologii przesyłu danych za pomocą światłowodów. W pierwszej dziesiątce rankingu znalazły się ponadto Holandia, Dania, Szwajcaria, Finlandia, Norwegia, Kanada, Szwecja i Belgia. Na 12. miejscu sklasyfikowane zostały Stany Zjednoczone, gdzie mimo 49 mln internautów z szerokopasmowym dostępem do Sieci (najwięcej na świecie), poziom penetracji rynku jest niższy niż w wyżej wymienionych państwach. Polska na liście obejmującej 30 krajów znalazła się na 27. pozycji - z badań OECD wynika, iż odsetek mieszkańców naszego kraju z łączami szerokopasmowymi wynosi 2,4 % - "udało" nam się wyprzedzić Turcję, Meksyk i Grecję. Dane dotyczą okresu do grudnia 2005 r. Przypomnijmy, iż niedawno podobny raport przygotowała Komisja Europejska. Dotyczył on popularyzacji broadbandu w krajach Unii Europejskiej. Jego wyniki korespondują z analizami OECD - Polska zajmuje przedostatnie miejsce w UE pod względem rozpowszechnienia usług szerokopasmowego dostępu do Sieci (odsetek mieszkańców korzystających w domu z tego typu usług dostępowych wynosi niecałe 2%). Więcej na ten temat można znaleźć w artykule "Broadband w Polsce. Unia gani, TP SA chwali". Zanim coś napiszesz najpierw sprawdź! _________________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw sciagnie cie do swojego poziomu, potem pokona doswiadczeniem.
|
|
metius, mam wrażenie że wyrywkowo czytasz posty w danych tematach. Jaki przykład mam dać? siedzieć cicho, lub zniknąć z forum mojego miasta?? tak jak to zrobiło wielu którzy mieli dość takich typów?? Jakie masz argumenty , zacytuj jakieś przykłady mojego obraźliwego zachowania w stosunku do innych forumowiczów, potem to samo zrób z osobnikiem ( cycq ) i porównaj. A może podoba Ci się ton wypowiedzi jego i jemu podobnych? Zaciekle ich broniąc utwierdzasz mnie w przekonaniu że nie warto walczyć z takimi przypadkami. Proszę, czekam, wypowiedz się na forum jak walczyć z takim zachowaniem, chętnie posłucham i jeśli zaproponujesz coś godnego uwagi napewno zastosuję się do twoich porad. Oczywiście bez urazy-metius. Pozdrawiam. _________________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw sciagnie cie do swojego poziomu, potem pokona doswiadczeniem.
|
|
leszek16064 nie odbieraj mojej wypowiedzi jako atak na twoja osobe bo tak nie jest chce tylko zauwazyc ze nikt tutaj nie jest swietym, bez skazy a jezeli chcemy aby tak bylo nie dajmy sie prowokowac i oddawac tym samym.
|
|
http://www.gaduradio.pl zalogojcie sie i wysylajcie zaproszenia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |