Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gigantyczny sukces PZPR-pis. Biedaszyby wróciły. |
W PiSlandii sukces gospodarczy goni sukces, ludzie nie mają co z pieniędzmi robić. Tak twierdzi wydział propagandy KC PZPR-pis (dawniej TVP). A w Wałbrzychu ludzie węgiel kopią w biedaszybach. Po co? Przecież I sekretarz KC PZPR-pis i jego marionetki mają cieplutko w domach. Nie wiem o co chodzi tym z Wałbrzycha? Milicja skazanych Kamińskego i Wąsika nie nadąża z zamykaniem tych prywatnych kopalni. Obiboki. Tylko podwyżek i podwyżek żądają. Przecież dostali podwyżki. Każdy jeden marionetek minister. Obsrajtek też dostał. Podwyżkę. https://www.money.pl/gospodarka/tam-wegiel-jest-metr-pod-ziemia-kusi-jak-nigdy-wczesniej-6838911015869120a.html nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gigantyczny sukces PZPR-pis. Biedaszyby wróciły. |
Tak, za Tuska pewnie nie kopali. Błazen
|
|
Co ty pitolisz o Tusku. Od 7 lat panuje PZPR-pis I co? Gd,ie te bogactwa, dobrobyt ..... Wszystko poszło w PiSdu na Osrajtkow, Pisiewiczow, generalnie na PiSancjum. Stara śpiewka PiSdzielcow, bo za Tuska to, za Tuska tamto. A jak miało być? Co PiSdolil I sekretarz KC PZPR-pis I jego Broszka? Jak miało być? Biedaszyby miały być? Jak za Tuska? To na xuj te zmiany Jak jest gorzej niż było? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jakby nie było po to PiSdowscy sprowadzali 3 razy więcej węgla od ruskich od platfusów by dbać o bezpieczeństwo swojego elektoratu z biedaszybów. Pamiętajmy że dzięki temu też co roku Kaczyński uśmiercił pośrednio ruskim węglem 50 tys. ludzi zmarło z powodu smogu paląc ruskim węglem. Wiatraki były passe bo krowy mleka dawały miej lepiej jak zdechło obywateli RP 50 000x7 lat rządów PiS to 350 tys. zgonów. a teraz prezes podniósł próg bo można palić wszystkim płytą meblową, plastikiem, czy węglem brunatnym więc śmiało kaczor idzie na rekord doliczy do 96 ofiar ze smoleńska setki tysięcy...
|
|
Szczyt marzeń komunistów z PZPR-pis I ich czopków - biedaszyby. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Niedawno widziałem na WSI staruszka dźwigającego gałęzie na plecach, obrazki z 19 wieku wróciły jako żywo. PiSlamiści mogą być dumni wszak tradycja wróciła w całej krasie... rudy błazen z druhem
|
|
Niedawno widziałem na WSI staruszka dźwigającego gałęzie na plecach, obrazki z 19 wieku wróciły jako żywo. PiSlamiści mogą być dumni wszak tradycja wróciła w całej krasie... rudy błazen z druhem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysokość pensji minimalnej to nie zasługa Obajtego Orlenu, która przez 10 lat i tak byłaby POdniesiona niezależnie od tego, kto sprawowałby nierządy. Skoro jest tak dobrze, to czemu jest tak źle, że biedaszyby i targanie na plecach gałęzi... rudy błazen z druhem
|
|
Autor: paplik (---.datapacket.com)Data: 30-11-22 16:16 Niedawno widziałem na WSI staruszka dźwigającego gałęzie na plecach, obrazki z 19 wieku wróciły jako żywo... --------------- Głupi ten staruszek. Zamiast tyrać PO_winien iść i wziąć kredyt w żydowskim banku Od razu by mu się poprawiło ....
|
|
No jak źle, przecież po te gałęzie mógł podjechać samochodem
|
|
nie`dotyczy napisał(a): > No jak źle, przecież po te gałęzie mógł podjechać > samochodem JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAA to kiedyś, w latach 90-tych samochodem woziłem śmieci do lasu jak remontowałem dom to wyeeeeeeeeeebałem w okolicach Czerwonego Boru ze 3 tony odpadów i innego syfu Buahahahahahahaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa s.ram na ochronę środowiska, przyrodę, ukr... i inne takie tam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |