Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiadomość od brata |
https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/parasolka-w-kaczynskiego-kordon-policji-i-protest-przed-domem-prezesa-pis/2xkslvy,79cfc278 Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiadomość od brata |
żYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY dYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
|
|
Lewacka miłość i tolerancja
|
|
kobiety, którym JarKacz odbiera ludzkie prawa mają miłować swego oprawcę..? Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
paplik napisał(a): > kobiety, którym JarKacz odbiera ludzkie prawa mają miłować > swego oprawcę..? > nie wiedzą, że to żyd ?????????????????????????????????????????
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.204.32.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)Data: 28-11-22 19:30 Lewacka miłość i tolerancja ___________________________________ jak uczy lewak I sekretarz KC PZPR-pis. Większych lewaków niż komunistów z PZPR-pis i ich czopów. Wy lewaki wyzywacie wszystkich od lewaków mając komunistyczne świńskie ryje. Tak jak żydów lucyfera wyzywa wszystkich od żydów zaczesując pejsy pod jarmułkę. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Mnie nie łącz z pisem bo ja s#am na was wszystkich, j#bane dziady bezproduktywne
|
|
nie`dotyczy napisał(a): > Mnie nie łącz z pisem bo ja s#am na was wszystkich, j#bane > dziady bezproduktywne żydy?
|
|
nie`dotyczy wypiera się PiSlamizmu jak żaba błota, a nadaje wciąż i stale niczym wierny towarzysz kaczysta... Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Wiadomość od brata i gzie pójdzie i czy się spotkają? … ale jak? jeden na Wawelu a drugi za płotem jako nn. Tak nie może być dziada trzeba trzymać przy życiu jak Breżniewa, w końcu musi odpokutować swoje czyny w celi. Spotkanie z bratem to uniknięcie odpowiedzialności choć widać że zdrowie podle rozum nieteges, przykurcz rączki, sztywna goleń prawa. P.S. Ale jest hit, zwrocie uwagę na objeździe dziwaka kaczora jak siedzi na fotelu w czasie zadawania pytań i jak mu się spodnie świecą ze starości i brudu na wypychanych kolanach. Rozumiem przywiązanie do brata ale żeby od 12 lat nosić ten sam garnitur od pogrzebu dzień w dzien ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |