Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
7 km ile ma centymetrów? |
pauliska993 - dziękuję, skorzystam :) nieesia - sama nie dam rady podciąć włosów na prosto, są do połowy pleców. Mama nie wchodzi w grę, kolezanki niechętne się podjąć :P mało komu chciało by się zarobić 10 zło w 5 minut? Zwłaszcza że lekka robota.. Niektórzy marzą o takiej stawce na godzinę.. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 7 km ile ma centymetrów? |
Dziękujemy za podanie kawy na ławę;) follow me
|
|
no i ?
|
|
Ile bo mnie to interesuje
|
|
Wczoraj w dniu otwarcia galerii Veneda moje dziecko nie miało lekcji Języka angielskiego ze swoim nauczycielem. Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam go na zdjęciu z otwarcia galerii w towarzystwie mamy VIP pani dyrektor SP 9. Piszę dlatego że to karygodne zachowanie ale niestety wiem że jest to tzw standard.
|
|
wpm ta niemiecka wieś z której piszesz to mogendorf???
|
|
Maruda pewnie działa na wielu frontach i nie ma czasu .. rudy błazen z druhem
|
|
Dzwoniłem do niech, usuwają awarie od wczoraj, ale coś im to słabo idzie.. chyba nadszedł czas zmienić sieć...
|
|
nich* miało być...
|
|
Napisz na bilbordzie swój numer tel., ale zamazując jak najwięcej. Spotkacie się na policji albo w sądzie ;)
|
|
....dobrego, innego, smakowania....
|
|
operatorzy już od dawna ze sobą współpracują i udostępniają wzajemnie nadajniki także to z jakim logo masz kartę sim nie robi żadnej różnicy..reszta to zasługa marketingu..a potem się ludzie kłócą która lepsza sieć..:) smartfony mają słabiutkie anteny..stąd znikający zasięg, przerywanie, brak zasięgu itp..odpal którąś ze starych nokii i zobaczysz że to nie wina sieci..
|
|
sprawiedliwy,,,,ty debilu ja siedze w sklepie mam tylko siec w t-mobile.com widze ze duzo ludzi tu nie ma pojecia o tym co pisza?
|
|
lubię_żelki, Ty wiesz co piszesz? Ja mam PLAY, żona PLAY i ORANGE. PLAY korzysta z sieci PLUS i ORANGE. Na chwilę obecną mam w mojej omnii i900 z kartą PLAY pełen zasięg z sieci plus. Z ORANGE nie ma żona ani rodzina w okolicach Warszawy.
|
|
a mi nie chce działać gg w orange :( a np podwójny sms idzie na raty....
|
|
Nawet i jeśli był artykuł na 4lomza to widocznie za krótko żeby wszyscy się o tym mogli dowiedzieć jak widać... należy to nagłaśniać w takim razie bardziej skutecznie..
|
|
wpm w takim razie , łap za mopa i bierz się za podłogę, bo zaraz szef przyjdzie sprawdzić wyniki twojej pracy...:)
|
|
wpm a w którym sklepiku siedzisz..? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |