Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
domaga się zakazu spowiedzi dzieci |
A dużo kasy Ci zostało? to może i ja się z wami spotkam i założymy firmę co to będzie kasę odzyskiwać. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: domaga się zakazu spowiedzi dzieci |
No właśnie po ile wózki mieli??? po 2 czy 5 zeta? kiedyś w białym po 2 kupiłam kilka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ewa Grzegorczuk cosmeo ona jest właścicielką robi bardzo ładny trwały makijaż.Polecam „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
swd56, bolszewicy też trochę rzeczy zostawili:D, trafiła sie rozklekotana harmonia, kumpel pieczęcie do gazetek propagandowych ze stalinem leninem i mao:D poza tym, w niektórych miejscach przez kilogramy łusek od pepeszy i zardzewiałych łusek mosinowych, człowiek traci cierpliwość i chęć szukania starszych lepszych fantów, hehe na 100 strzałów może coś się trafi poniżej 44 roku:D
|
|
Jak coś złego to wiadomo, że z Łomży... Cytat: Link do artykułu
|
|
Czy o tej porze są już może wolne wózki? Chciałbym wybrać sie na zakupy :):):) urbi et orbi !
|
|
15 minut temu widziałem 2 wolne ale śpiesz się, w sumie aż takie duże zakuopy chcesz zrobić? wózek i koszyk w sklepie to wymysł PRL a potem Marketingu ;p rudy błazen z druhem
|
|
ptysiu to ptysiu;)
|
|
Wszystko jest 50% taniej przecież, to niema co oszczędzać na takiej wielkiej promocji :):) Figa Może zaspana byłas i nie widziałas ? :):):) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale ta herbatka to w dniu otwarcia miała byc -70%
|
|
kolego jesli u melmana nie byles to zobaczysz co to melman rudy błazen z druhem
|
|
ja dodalem to na prosbe kolegi wiec nie zobacze
|
|
Ta Veneda to porazka na calego,jeszcze pare dni a bedzie jak w Stokrotce,zywej duszy nie bedzie.
|
|
Byłem, widziałem, wkurzyłem się...bo 80% sklepów to typowe, łomżyńskie "szmacianki".... Pozostałych parę innych sklepów to: mało odmian, ale dużo tych samych egzemplarzy- czyli pełne półki i żaden wybór. To robi wrażenie dobrego zaopatrzenia, ale to złudzenie bo nawet w sklepie sportowym 3/4 stanowią .... jak zwykle szmaty, za to rowerów jest aż ... 4 typy, ale po kilkanaście tych samych stoi w rzędach więc jest "pełno"! Standard trzymają tylko TESCO, Vojas i kilka innych bo nawet Euro AGD zaopatrzyli chyba w takie ochłapy, które zalegały półki w Białymstoku i wepchnęli to do "powiatówki". I taka to powiatowa galeryjka szmacianego, ale drogiego handelku. Nie zajrzę tam długo bo i nie ma po co.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |