wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UWAGA Czarneccy Pilnie poszukiwani...

brawo zachciało się Czerniawskeigo, odwiedził sporo partii, ostatnio SLD. Znaleźli godnego następcę Brzezińskiego, śmiechu warte. Tamten nic nie robił, a ten udaje, że coś robi zadłużając miasto. Główne inwestycje to budowa rynku, przebudowa placu koło ratusza i hali targowej oraz bulwary, Veneda i park przemysłowy oraz zakup Skody (prezydent polski lata 30 coś letnim samolotem). Machlojki w galerii Narew to pewnie nie przypadek, kolejna machlojką jest park przemysłowy.Likwidacja koleji, podatek śmieciowy, śmieszne rondo koło Kauflandu. Na szczęście w 2014 wybory ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UWAGA Czarneccy Pilnie poszukiwani...

wiecie jak na tesco to maja wyższe ceny niż w kauflandzie czy lidlu to na początku wielki szał za tydzień niebędziw ludzi
szybko tam niezawitam

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

:)

Ostatnio pół miasta za tym przejeździłem i znalazłem pod blokiem nawet nie wiedziałem że taki sklep jest. Ul. Wyszyńskiego, sklep elektroniczny.

Trzeba przyznać, że redaktor Cezary Zborowski ma <jaja> . Nie boi się narazić tutejszej klice:-)))))

Szacun:-)

Panie Cezary Zborowski BRAWO!!!
Do czasu nie obejrzenia tego ( czyli do dziś ) myślałam że w ratuszu faktycznie zajmują się poważnymi sprawami... Ale nie! To o czym jest w tym reportażu - to jest poważna sprawa...!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org