Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Nie bądź idiotą - nie głosuj na PiS\". |
No wiesz co luśka ? Jak mogłaś swijemu dziecku wyrządzić taką krzywdę ?? :):):) Żeby nie iśc z nim na największa uroczystośc w historii łomży !!! To my tu wszyscy nawet na forum podziwiamy ten piekny dzień a ty ot tak sobie olałas ?? Wstyd , zwłaszcza przed dzieckiem !!! follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Nie bądź idiotą - nie głosuj na PiS\\\". |
Hahahaha faktycznie, no trudno, będę kombinowała za parę lat jak mu to wytłumaczyć ;)
|
|
Zostało tam coś jeszcze za poł ceny? Czy już nie ma po co się wybierać..? :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
mieszkańcy Janowa stoją z widłami na parkingu i siłą odbierają promocyjny towar, którego nie zdołali kupić (głównie buty i telewizory)..nikt się nie uchowa..
|
|
jeśli ktoś ma mojego psa to dobrze proszę tylko o kontakt żebym wiedziała że żyje i jest cały i zdrowy,wiem że w czwartek na skrzyżowaniu obok dworca samochód zabił begla ale tamten nie miał obroży,mój pies miał czarną jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o kontakt
|
|
cicho lepiej chodzmy wszyscy do galeri moze trafimy na promocje jeszcze :)
|
|
takie akcje jak tu w biedronce na mięsnym to codzienność
|
|
kitle.pl rozdaje z okazji dnia kobiet, wystarczy polubić fanpage i podać adres do wysyłki :P Ja byłam 4, to jeszcze 26 mają. A fartuszek fajny, uniwersalny myślę :P I jak za darmo - to brać! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515562441818635&set=a.454738817900998.101889.453896747985205&type=1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |