Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"ktoś\" masowo gwałci Polskie kobiety w taksówkach UBER w Warszawie... |
efea mam pytanie - bardzo mnie też interesuje ten model,ale nie miałem okazji go usłyszeć, jak z odtwarzaniem muzyki?? ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"ktoś\\\" masowo gwałci Polskie kobiety w taksówkach UBER w Warszawie... |
Czy mogłabyś podać jakiś sprawdzony przepis na masę cukrową? I jakich barwników używasz? Chciałabym jej użyć do następnego tortu. Marcepanową kupiłaś w Łomży? Myślałam żeby zamówić na allegro, jednak trochę się boję, nigdy nie wiadomo jak ze świeżością takich wyrobów, bo nie mogą one długo leżeć. Jakbym w Łomży znalazła to zawsze można tę świeżość sprawdzić.
|
|
Re: \\\"ktoś\\\" masowo gwałci Polskie kobiety w taksówkach UBER w Warszawie... |
Byliście w tej nocnej wyprzedaży Kaufland...? Ja nie - mam na codzień dość zakupów :) No ale wychodzi na to ze chyba sporo straciłam nie będąc..:)
|
|
KTO CHCE ZOBACZYC FILMIK MOJEGO NOWEGO TV? ![]()
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |