środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oficjalne wyniki Państwowej Komisji Wyborczej!

Ja polecam "Unitechnik" bardzo fachowa obsługa, ceny przeciętne ale towar z pewnego źródła nie to co powiedzmy "Speed" :). Kilkukrotnie robiłem u nich zakupy i jeszcze nigdy nie miałem żadnych problemów, naprawy gwarancyjne załatwiane są wzorowo.

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oficjalne wyniki Państwowej Komisji Wyborczej!

Pamiętam ten moment gdy czas rządow pani B. dobiegał końca i zbliżaly się nowe wybory...Co pani B. zrobiła? Na studniówkę zaprosiła ówczesną wojewodzinę! Po co?? Na co?? Wydaje mi się to zbyt oczywiste...Pani wojewodzina miała na tyle oleju w głowie żeby nie przyjechać, ale pani B. i tak odczytała jej list na studniówce...Jakby to kogoś obchodzilo.

Przestałam w Łomży szukac miejsc gdzie mogę się zaopatrzyć w komiksy. Szęśliwie studiuję w Warszawie i tam też je kupuję. bez żadnego problemu. Część zamawiam przez internet, dostawa na drugi dzień do domu. :)

Nie ma w Lomzy dobrej firmy, naprawde dobrej firmy. A napewno na miae dobrej firmy nie zasluguje unitechnik czy speed. to sa firmy nie najgorsze.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Gratuluje błyskotliwości :) Dawno się tak nie śmiałem :)

Oficjalne wyniki Państwowej Komisji Wyborczej!

moze znajdzie sie jakis koszykasz 12-letni.ja jestem mlofym koszykaszem z uks 9 moze znajdzie sie jakis chlopakc co gra albo gral?

koniec ze wszystkim:)

Do MrS : Sprzet przyszedl w stanie idealnym, wszystko popakowane bylo naprawde bardzo solidnie. I tak jak powiedzialem sprzet dostalem nastepnego dnia rano , a za przesylke (firma kurierska nic nie placilem)

Witajcie ponownie ;) Odwiedziłem dzisiaj sklep firmy DamCom na ulicy Piłsudskiego (kilka lokali obok Alkoholi Świata). Jestem bardzo mile zaskoczony - przywitał mnie bardzo miły Pan, bardzo dobrze zorientowany w temacie, przedstawił mi ofertę i cały szereg różnych rozwiązań. Ceny - rewelacyjne. Może ktoś z Was ma komputer kupiony w tej firmie? Właśnie rozważam kupno komputera u nich ;-)

Pozdrawiam !

Sars

Jeżeli nie wiecie, to jest nowy, dobry sklep komputerowy przy dworcu (obok Centrum 4+). Aleja Legionów 42. Sprawdźcie tam ceny zanim zakupicie gdzieś komputer.

Naprawdę warto !

---
PGG

Witam wszystkich.
Czytam posty i w pełni popieram. DAMCOM jest rewelka. Miło, szybko i BARDZO fachowo. W wakacje zmienialem płytę główną i potrzebowałem pomocy co mam wybrać. Chciałem mieć dobrą płytę za dobra kasę. Chłopaki z DAMCOMU zrobili mi wykład jak dla niemowlaka co, za co odpowiada i na płycie i razem wybraliśmy model który zakupiłem. Teraz mam Athlona 2400 na nowej luksio płycie i wszystko pracuje pięknie. 100% i dziesięć punktów dla DAMCOMU. Jestem ich stałym klientem.

lat mam 18, a ksywy nie podma bo juz kilku osobom pojchalem na tym forum i nie chcialbym zostac rozpoznany.

Gdy rozpoczela sie budowa superkmarketu w Lomzy. Szybko powstaly pogloski o budowie dwoch nastepnych. Podobno juz dwa tygodnie mialy zaczac sie wykopy na placu "cyrkowym" przy ulicy ks janusza. I jakos sie jeszcze nie zaczely. Nie bedzie kolejnego supermarketu??

Wychu zgadzam sie z toba: "nie licz na ojca, zrob to sam"

oby tak dalej...

Drogi "KTOSIU" skoro nie chcesz aby twoje wypowiedzi na forum PUBLICZNYM czyli dla WSZYSTKICH dostępnym były czytane to po prostu nie pisz nic i już. Pewnie nie zauważyłeś ale ja na przykład zmieniłem swego nicka 'grzesiomix' na pełne imię i nazwisko ponieważ nie wstydzę się tego co piszę na forum. A czy to zostanie opublikowane na papierze czy też nie to mi już nie robi absolutnie żadnej różnicy. Ponadto ty "KTOSIU" ukrywasz się pod nickiem, twoje prawo tylko że dla ludzi słowo "ktoś" znaczy "nikt" więc czego się domagasz tak naprawdę ?.

Grzesiek Mazurek

ps. I proszę to opublikować na papierze i czym tylko jeszcze chcecie.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

kolo milosierdzia walczą,

napewno na placu ks. janusza, tam gdzie cyrk. to juz pewne. beda zmieniac instalacje sieci cieplowniczych, bo pod tym terenem biegną jakies tzw "glowne wezly" , czy "glowne rury" nie wiem, jak to sie wymawia , i jak to zmienia, to zaczna tam supermarket stawiac.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org