Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy jest w Polsce coś, czego ryżawy ze swoimi folksdojczami nie likwidowali??? |
jasne ze jest ;] tak jak tegą wątku nie ma ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy jest w Polsce coś, czego ryżawy ze swoimi folksdojczami nie likwidowali??? |
Jakie zasługi można mieć dla drogi, która od dziesięcioleci już nie nadaje się do jazdy i dawno powinna być wyremontowana...?! W związku z tą drogą każdemu, kto miał na to wpływ, należy się soczysty opieprz, a nie pochwały.... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
Re: Czy jest w Polsce coś, czego ryżawy ze swoimi folksdojczami nie likwidowali??? |
paplik! mam pytanie... czy jak te Twoje pieski już się "dogonią", to będziesz szczeniaki oddawał na forum? wzięła bym takiego pstrokatego wilka!
|
|
ja również :) rudy błazen z druhem
|
|
34000km toć to rzut beretem,u ruskich już te "głazy" się posypały i tysiące ludzi rannych,toć to szok!oj tatko!gdzieśmy trafili?...może to już nie Polska?
|
|
malutka21, a nie za malutka jesteś zeby pytac o takie rzeczy jak zespół na wesele:)
|
|
wcale nie ma . rudy błazen z druhem
|
|
ale to taka odległość przypuszczalna,po mojemu tylko nas straszą,a przeleci w granicach 50000km od naszej kólki.to i tak dość daleko od Łomży ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |