Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Patole ryżego kochają inaczej. |
Jak psy dziada w ciemnym kącie :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Patole ryżego kochają inaczej. |
leżą gdzieś na koncie a odsetki rosną:)
|
|
Polecam gorąco Panią Beatę Lemańską - jest także stylistką. Przyjmuje na ul. Mickiewicza naprzeciwko SP7.
|
|
W sobotę żył :]
|
|
Koło Szkoły Podstawowej nr 9 znaleziono niedużą,rudą, krótkowłosą suczkę.Ma na sobie czarną obrożę i smycz.Suczka przebywała przy szkole od wczoraj.Obecnie jest w schronisku,czeka na właściciela.
|
|
Już jutro będziesz miał okazję zakochać się w chińskich kurczakach z kejefsi :P
|
|
tam obóz już dzisiaj rozbijaj ;) jeszcze ktoś Cię wyprzedzi i będziesz miał lipe ;x
|
|
Jest parę w okolicy, tylko który z nich najlepszy?
|
|
Kiedyś skorzystałam z usługi renomowanej kosmetyczki w tym mieście i niestety nie byłam zadowolona. Makijaż może i był trwały ale ja to nie byłam JA. Makijaż był nieodpowiedni do mego typu urody i niestety zamiast upiększać i podkreślać atuty, efekt był niestety odwrotny. Od tego momentu zainwestowałam w dobre, markowe produkty typu: bazy, podkłady itp i maluję się sama. Różnica jest kolosalna, trwałość makijażu super i oczywiście sama sobie ufam jeśli chodzi o konkrety w wykonaniu makijażu. Także dziewczyny do dzieła!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |