Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
po prostu żyć normalnie |
a coś na temat nauczycieli ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: po prostu żyć normalnie |
meridol
|
|
i tam się coś znajdzie, ale swoją drogą ten pieńkoś to był głupi, tak bez kamerki by mu zrobiła...
|
|
Rozmawiają dwie koleżanki: - Mój mąż to chyba na islam przeszedł. - Jak to? - Wracam wczoraj nad ranem do domu, a on do mnie: "Niewierna, niewierna."
|
|
Mnie akurat ten temat nie interesuje w kontekscie mniejszosci religijnej, zapytala to zapytala, u nas tak nie ma i tyle. Mozna jednak powiedziec, ze jest konsekwentna w kwestii swoich przekonan. Bardziej zastanowilo mnie, jak chetnie nasze Panie podchwycily temat.
|
|
Baśka NOOOO! ;< :]
|
|
Actimel I pewnie na patrzeniu się też kończy
|
|
Suka husky młoda oko. roku, z białą łatą, czerwoną obrożą, znaleziona około 14. na ul Pieknej, do odebrania w lecznicy ul. Wojska Polskiego 129b. Jeśli nie zgłosi się właściciel do poniedziałku do południa, oddana będzie do schroniska.
|
|
Walka w zasadzie bez sensu - najwyrazniej chodzi o osobiste poracunki, bo obaj sie nie lubia. Stawiam na Salete. Mam nadzieje ze jego przeciwnik nie stchorzy, jak to ma w zwyczaju.
|
|
Andrzej Gołota kondycyjnie jest lepszy na 100%.
|
|
a jak by powstało lotnisko, meczet i dobra kebabownia to żydzi dali by pieniądze na dodatkową stocznie i wszyscy byli by zadowoleni..........................
|
|
kup lepiej zwykły plakat a blache ci mogę sprzedac.......
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |