wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PKD - dzisiejsze spotkanie.....

Jeżeli, ktoś nie chce się wypowiadać publicznie , niech tego nie robi. A takie Forum jest dla społeczeństwa jedyną bronią , żeby wyrazić co czują i czego oczekują od innych . My mieszkańcy naszego miasta , nie bójmy się krytyki,pokazujmy co jest złe , a co jest dobre.żeby nieuczciwi ludzie zostawili nas w spokoju i wyjechali z naszego miasta.Potrzeba jest młodych , energicznych ludzi , którzy coś zrobią , bo jak do tej pory obecne Ekipy się nie sprawdzają.Im w głowie Intonizacja, banki, zusy i kościoły, a człowiek jest dla nich śmieciem , którego trzeba pochwalić dopiero po śmierci. Ja osobiście jestem zadowolony , że większe grono społeczeństwa zapoznaje się z tym , co się dzieje na Forum.

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PKD - dzisiejsze spotkanie.....

:> no i się złapaliście :) hehe.

Słowo PROTEST było po to, żeby wiecej osob zajrzało do tematu, a temat musiałem jakis wymyslec, to sobie troche naciągnąłem go :> jak widac skutecznie :> hehe.

Pozdrawiam.

moj nick "KTOŚ". moze nie tyle oznaczać "NIKT" (choć to tez sobie przyjąłem), o ile bardziej "KAŻDY".

z drugiej strony, gdybym sie przedstawił, to czy to zmieniło by sens i tresc, oraz interpretacje moich postow? raczej nie, wiec poki co nie widze potrzeby, aby sie przedstawiac.

:>

koniec nadawania sz.......

to normalka,wiecej nie wyciagniesz...:)

michal

Nie twierdzę, że jest to głupie, jednak Forum to nie miejsce na to. Niech "czesław" stworzy nowy dział 4lomza.pl i tam pisze o tych sprawach. Forum jest miejscem do dyskusji na określone tematy, a nie na wywody historyczne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org