niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po co Paplak podbijasz moje tematy?

Orientuje się ktoś czy można odebrać prześwietlenie w Eskulapie tego samego dnia, co się je zrobiło? Wiem, że prześwietlenia można robić do 15...ale czy można je odebrać tego samego dnia? pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po co Paplak podbijasz moje tematy?

Tak do bycia magazynierem trzeba miec szkole,a inaczej sa specjalne studia w tym kierunku i nauka trwa 3 lata.

Ale inspekcja pracy wie o tym,tylko ze oni sa bez radni bo takie jest prawo,chcieliscie demokracji to ja mamy.A zeby firma dala umowe o prace to trzeba byc naprawde dobrym/ra ,trzeba do firmy cos wniesc a nie wyniesc,trzeba byc rentownym pracownikiem a nie patrzec na zegarek kiedy koniec pracy,trzeba cos z siebie dac dla firmy.

ok rozumiem kwestie wykonywania zajmowanego stanowiska. Nie zmienia to faktu ze umowa zlecenie nie jest etatem. Mniejsza z tym. a dla osoby slabo poinformowanej skladek za umowe zlecenie nie odprowadza sie tylko od umow ze studentami czy uczniami. W przypadku zwyklej umowy zlecenie odprowadzamy skladki emerytalne rentowe i zdrowotne obowiazkowo i jesli chcemy to chorobowa.

50 euro

Wiesz elino - co mi się najbardziej podobało, gdy patrzyłam wczoraj na tą rodzinę?

Mądrość tych rodziców- co uczą swoje dzieci empatii. Nie chodzi nawet o te worki z karmą (chociaż bardzo pomocne i potrzebne w schronisku).
Do dziś uśmiecham się jak sobie przypomnę te roześmiane buzie dzieci biegające z psami po terenie schroniska; głaszczące je . O uszczęśliwionych psach które domagały się pieszczot już nie wspomnę :-)))))

Julia , Mateusz ....gratuluję mądrych i kochających rodziców:-))))) i pozdrawiam Was.

umowa ze studentami nie obowiazuje zadnych skladek,ani zdrowotnych ani rentowych,tylko jak zatrudnisz osobe na umowe zlecienie osobe nie uczaca sie musisz odprowadzac skladki zdrowotne i rentowe i dlatego firmy nie chca zatrudniac osob nie uczacych sie bo to jest z nimi problem,wielki problem.

Jak najbardziej można odebrać...

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

http://www.pzpn.pl/index.php/Federacja/Aktualnosci/PZPN-zglosi-Warszawe-na-wspolorganizatora-Euro-2020 z kąd Boniek weżmie na to kasę???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org